שי בוזי פורסם ספטמבר 3, 2012 פורסם ספטמבר 3, 2012 היי חברה. מחפש מיתרים חדשים ל L2000 G&L שלי. אני רוצה מיתרים שיתנו לי סאונד ישן ומואוטני שכזה. שאיפה שלא יהיו יקרים מדי.
iBass פורסם ספטמבר 4, 2012 פורסם ספטמבר 4, 2012 מישהוא נתקל פעם בתופעה שמיתרים מסוג מסויים גרמו לקומפרסיה בסאונד של הבס? אני עובר כרגע את החוויה הזו, מיתרים חדשים וסאונד שנשמע כאילו עובר דרך 3 קומפרסורים.
yosiwin פורסם ספטמבר 5, 2012 פורסם ספטמבר 5, 2012 היי מכירים את מיתרי הבס באתר של עמי שטיינר http://www.strings.co.il/default.asp?cat=A05B85.2 מה דעתכם?
BullHorn פורסם ספטמבר 5, 2012 פורסם ספטמבר 5, 2012 בדיוק קניתי סט של פלאטס של סדובסקי. מזמן רציתי לנסות פלאטס על הפרסיז'ן... מצאתי אחלה אתר ששולח לארץ ב 12 דולר ונותן הנחות של 5% ו 10% לחברי TALKBASS.
tomersg פורסם ספטמבר 5, 2012 פורסם ספטמבר 5, 2012 מישהוא נתקל פעם בתופעה שמיתרים מסוג מסויים גרמו לקומפרסיה בסאונד של הבס? אני עובר כרגע את החוויה הזו, מיתרים חדשים וסאונד שנשמע כאילו עובר דרך 3 קומפרסורים. DR?
iBass פורסם ספטמבר 5, 2012 פורסם ספטמבר 5, 2012 DR? דוקא סמית׳. השתמשתי בהם כמה שנים כשהייתה לי סמית והם נשמעו עליה מעולה אז החלטתי להמשיך אם אותו הסוג גם על ה-F והם נשמעים אחרת לחלוטין, אבל משמעותית.
tomersg פורסם ספטמבר 5, 2012 פורסם ספטמבר 5, 2012 מעניין. אין לי מושג מה זה... חשבתי ש DR כי הקטע של ה HI BEAMS הוא שהם נשמעים כאילו שהם מקומפרסים. יש כאלה שאוהבים וכאלה ששונאים. בהחלט יש את הקטע שמיתרים שנשמעים טוב על בס אחת לא נשמעים טוב על בס אחרת. תנסה מיתרים של F חחח
lukatch פורסם ספטמבר 5, 2012 פורסם ספטמבר 5, 2012 אני רוצה מיתרים שיתנו לי סאונד ישן ומואוטני שכזה. Thomastik Infeld Jazz Flats JF344
iBass פורסם ספטמבר 5, 2012 פורסם ספטמבר 5, 2012 תנסה מיתרים של F כשקיבלתי אותה היו עליה סט ניקלס של דאנלופ והם נשמעו פצצה. תמיד היה לי הרושם שהמיתרים של דאנלופ סתם זולים ופשוטים. הזמנתי לפני כמה ימים שני סטים. חבל לי קצת על הסמית׳, הם גם חדשים וגם יקרים, אבל הבס פשוט לא נשמעת טוב איתם.
tomersg פורסם ספטמבר 5, 2012 פורסם ספטמבר 5, 2012 לדעתי מוריס תן עוד צ'אנס אולי עוד יפתחו, או שתתרגל. ובכל מקרה מיתרי סמית מתים די מהר..
Duba פורסם ספטמבר 12, 2012 פורסם ספטמבר 12, 2012 אם כבר דאנלופ, אז יש עכשיו דאנלופ במבצע (9.99 דולר) פה: http://www.stringsandbeyond.com/duniplst4stb.html
iBass פורסם ספטמבר 12, 2012 פורסם ספטמבר 12, 2012 אם כבר דאנלופ, אז יש עכשיו דאנלופ במבצע (9.99 דולר) פה: http://www.stringsandbeyond.com/duniplst4stb.html עשיתי אצלהם הזמנה לפני שבועיים (של מיתרים אחרים), שלחו עוד באותו היום שהזמנתי ועדיין אני ממתין שיגיעו
BullHorn פורסם ספטמבר 12, 2012 פורסם ספטמבר 12, 2012 היי חברה. מחפש מיתרים חדשים ל L2000 G&L שלי. אני רוצה מיתרים שיתנו לי סאונד ישן ומואוטני שכזה. שאיפה שלא יהיו יקרים מדי. LaBella Deep Talkin' ב 50 דולר כולל משלוח מ bassstringsonline, מחיר לא רע כשפה מוכירם GHS פלאטס ב 150 ש"ח... אגב הגיטרה באווטר שלך נורא מזכירה את הג'ז בס שלי... יש מצב שזו היא? D:
Duba פורסם ספטמבר 12, 2012 פורסם ספטמבר 12, 2012 עשיתי אצלהם הזמנה לפני שבועיים (של מיתרים אחרים), שלחו עוד באותו היום שהזמנתי ועדיין אני ממתין שיגיעו יגיעו יגיעו אל תדאג. עשיתי כבר 3 פעמים אצלם הזמנה וזה תמיד הגיע תקבל גם מלא מתנות ומדבקות ומפרטים
שי בוזי פורסם ספטמבר 13, 2012 פורסם ספטמבר 13, 2012 LaBella Deep Talkin' ב 50 דולר כולל משלוח מ bassstringsonline, מחיר לא רע כשפה מוכירם GHS פלאטס ב 150 ש"ח... אגב הגיטרה באווטר שלך נורא מזכירה את הג'ז בס שלי... יש מצב שזו היא? D: למה לא אמרת שאחותך יפה ממך?
BullHorn פורסם ספטמבר 13, 2012 פורסם ספטמבר 13, 2012 למה לא אמרת שאחותך יפה ממך? מצטער, אני לא עוקב...
שי בוזי פורסם ספטמבר 27, 2012 פורסם ספטמבר 27, 2012 במהלך חיפושיי אחרי מיתרים זולים בארצנו. ניתקלתי באינטרנט בחנות של בודגוב. הוא מציע סט 4 מיתרים ב75 שקל והוא טוען שהם של GHS. המחיר הזול מגיע מכיוון שהם לא ארוזים בנפרד ואין את הפריסטיג'. מישהו התנסה במיתרים האלה אצלו? נשמע מעניין מאוד.
BullHorn פורסם ספטמבר 28, 2012 פורסם ספטמבר 28, 2012 GHS תמיד היו "המיתרים מתחת ל 100 שקל". מעולם לא אהבתי את הדגם הנפוץ (BASS BOOMERS), הם מאבדים את ה'זינג' ונשמעים כמו מיתרים בני שנה אחרי שבוע נגינה. הפלאטס שלהם דווקא מעולים אבל גם עולים יותר.
שי בוזי פורסם ספטמבר 28, 2012 פורסם ספטמבר 28, 2012 GHS תמיד היו "המיתרים מתחת ל 100 שקל". מעולם לא אהבתי את הדגם הנפוץ (BASS BOOMERS), הם מאבדים את ה'זינג' ונשמעים כמו מיתרים בני שנה אחרי שבוע נגינה. הפלאטס שלהם דווקא מעולים אבל גם עולים יותר. כן, אבל אני מתכוון ספציפית למיתרים אצל בודגוב. וחוץ מזה, אני אוהב מיתרים ישנים. הם מרגישים עם טוב אצלי ביד.
itayha פורסם ספטמבר 30, 2012 פורסם ספטמבר 30, 2012 לגבי בישול מיתרים, המיתרים שלי כבר מזמן לא במטבם עקב היעדר תקציב נאות לקניית מיתרים חדשים. אני מרגיש חובה כלפי הבאס שלי לנסות לפחות לשחזר אותם. שמעתי כאן על בישול מיתרים, איך זה עובד ומה לעשות כדי להפיק מזה את המקסימום האפשרי?
iBass פורסם ספטמבר 30, 2012 פורסם ספטמבר 30, 2012 גלגל ותכניס לתוך סיר מים ותרתיח אותם 10-15 דקות. יש כאלה שאומרים להוסיף חומץ, אני באופן אישי לא הייתי מוסיף - לא נראה לי שחומץ וברזל אוהבים אחד את השני. חוץ מזה זה לא טעים... אחרי שהרתחת תשטוף במים קרים (לעצור את הבישול...) תן להם להתייבש היטב ותרכיב חזרה על הבס. זה לא יחזיק יותר משבוע שבועיים, פתרון טוב עד שתקנה מיתרים חדשים, לא יותר מזה. אני באופן אישי לא מבשל. מעדיף לנגן עם מיתרים ישנים ולא על מבושלים.
tomersg פורסם ספטמבר 30, 2012 פורסם ספטמבר 30, 2012 אפשר חומץ ואפשר גם סבון כלים. אבל להסיר את הקצף עם כפית.
itayha פורסם ספטמבר 30, 2012 פורסם ספטמבר 30, 2012 מה ייתן לי אם אוסיף חומץ/ סבון כלים? זה מוסיף משהו ל"ניקוי"? וסתם כי אני מתעניין, יש איזה הסבר כימי לבישול של מיתרים? כי באופן כללי הם אמורים להחליד, לא?
iBass פורסם ספטמבר 30, 2012 פורסם ספטמבר 30, 2012 המיתרים "מתים" כי חודרים לחריצים של הליפוף לכלוך ושומן מהאצבעות והידיים, וגם הלחות שבאויר עושה את שלה. הרתחה ממיסה את השומן ומציפה את הליכלוך מחוץ לחריצים ומחזירה במידה מסויימת את הצליל ה"bright" למיתר. היות ומים רותחים מספיקים לניקוי שכזה, אין צורך להוסיף שום דבר למים. גם אם תוסיף, זה לא מה שבסופו של דבר יעזור להחזיר את המיתרים למצבם החדש. כפי שציינתי, זה פתרון זמני. המיתרים יחזרו למצבם הקודם די מהר, ועצם הבישול כבר גורם לחומר להתפשט ולהתכווץ, מה שתורם לבלאי של המיתר.
tomersg פורסם אוקטובר 1, 2012 פורסם אוקטובר 1, 2012 ראה, גם שאני שוטף כלים, אני משתמש בסבון כלים, גם במדיח. לא חייב. אז על אותו הגיון. גם ככה המיתרים על סף מוות אז זה לא משנה הרבה. תעשה מה שנוח. הרב נוח אמר.
Duba פורסם נובמבר 1, 2012 פורסם נובמבר 1, 2012 מישהו פה יודע איפה אפשר למצוא בארץ מיתרי tapewound (מיתרים מצופי ניילון) ? החברה לא משנה. ואני חוזר ומדגיש ב-א-ר-ץ. אני רוצה לנסוע ולקנות ולא לחכות עד שהמשלוח יבוא מחו"ל.
tomersg פורסם נובמבר 2, 2012 פורסם נובמבר 2, 2012 אולי במיוזיק סנטר יש של רוטוסאונד. לא בוודאות. פעם ראיתי. :-\
Duba פורסם נובמבר 2, 2012 פורסם נובמבר 2, 2012 אולי במיוזיק סנטר יש של רוטוסאונד. לא בוודאות. פעם ראיתי. :-\ לפי האתר שלהם באמת יש ועוד במחיר מבצע של 289 שקל (!!!!!)
iBass פורסם נובמבר 2, 2012 פורסם נובמבר 2, 2012 לפי האתר שלהם באמת יש ועוד במחיר מבצע של 289 שקל (!!!!!) רצית ב-א-ר-ץ אז מה לעשות, זה עולה ב-י-ו-ק-ר
Duba פורסם נובמבר 2, 2012 פורסם נובמבר 2, 2012 ברור היה לי מראש שזה יהיה יקר. אבל יש יקר של פי 1.5 מהמחיר ויש יקר שהוא פי 3 מהמחיר אגב מוריס, איזה מיתרים יש לך על הFBASS? הלה-בלה שהגיעו איתה?
iBass פורסם נובמבר 2, 2012 פורסם נובמבר 2, 2012 ברור היה לי מראש שזה יהיה יקר. אבל יש יקר של פי 1.5 מהמחיר ויש יקר שהוא פי 3 מהמחיר אגב מוריס, איזה מיתרים יש לך על הFBASS? הלה-בלה שהגיעו איתה? על הפרטלס אני משתמש במיתרים של פורלנטו, שאכן מיוצרים על ידי לה בלה. ברגילה אני משתמש במיתרים של דאנלופ (ניקלס).
lukatch פורסם נובמבר 3, 2012 פורסם נובמבר 3, 2012 דובה, יש לי סט רוטוסאונד טייפוואונדס כמו שאתה מחפש, במצב כמו חדש - הם היו לא הרבה זמן על ג'ז בס אז הם חתוכים כבר לאורך הנכון אם אתה מתכוון להלביש אותם על פנדר. אני מוכן לתת לך אותם עכשיו אם אתה בלחץ, ובמקביל תזמין סט כזה אונליין ותביא לי כשיגיע.
Duba פורסם נובמבר 3, 2012 פורסם נובמבר 3, 2012 תודה על ההצעה אילן. אני לא בלחץ, סתם לא רציתי לחכות הרבה זמן למשלוח. לאור מלאי המיתרים הדל בארץ אני רואה שאין לי ברירה ואני אצטרך להזמין מהאינטרנט. אם תרצה אני אזמין אחד אקסטרה בשבילך גם.
lukatch פורסם נובמבר 4, 2012 פורסם נובמבר 4, 2012 אז זהו, שיש לי כבר אחד אקסטרה... ההוא שהצעתי לך. כשהבן שלי יחזיר את הג'ז בס הביתה (היא בבי"ס שלו באופן קבוע), הרוטו יחזרו אליה. כמו פעם
Pixels פורסם נובמבר 17, 2012 פורסם נובמבר 17, 2012 מה דעתכם? DR Low-Riders או DR HI-Beams על סטינגריי 4 מיתרים? דרך אגב, מה ההבדל בין מיתרי ניקל למיתרים אחרים? אני מניח שניקל מחליד פחות?
tomersg פורסם נובמבר 17, 2012 פורסם נובמבר 17, 2012 אני אישית מעדיף היי בימס. סטיינלס סטיל. על פרסיז'ן. אבל על הריקנבקר אני מעדיף ניקל. יש הבדל בסאונד. הניקל נשמע לי טיפה יותר שמן. יותר חלקלק באצבעות וגם בסאונד. סטיינלס יותר חותך וקשוח. עניין של טעם ונסיון. YMMV
itayha פורסם נובמבר 18, 2012 פורסם נובמבר 18, 2012 אצלי הלואו ריידרס הם על השש, אז אני לא יודע איך הם על ארבע. הם נשמעים מעולה בהתחלה למשך כמה שבועות ואז מקבלים סאונד יותר יבש. מחזיקים לא רע וגם די נוחים.
Pixels פורסם נובמבר 19, 2012 פורסם נובמבר 19, 2012 אצלי הלואו ריידרס הם על השש, אז אני לא יודע איך הם על ארבע. הם נשמעים מעולה בהתחלה למשך כמה שבועות ואז מקבלים סאונד יותר יבש. מחזיקים לא רע וגם די נוחים. האמת שהיו לי כבר את הלאו ריידרס, מאוד נהנתי מהם עד שכמה שבועות אחרי ששמתי אותם (בערך מתי שהם נעשים יבשים בסאונד) פשוט נקרע לי מיתר G.. אני מבין אבל שזה משהו שאופייני לרוב המיתרים לא?
tomersg פורסם נובמבר 19, 2012 פורסם נובמבר 19, 2012 האמת שהיו לי כבר את הלאו ריידרס, מאוד נהנתי מהם עד שכמה שבועות אחרי ששמתי אותם (בערך מתי שהם נעשים יבשים בסאונד) פשוט נקרע לי מיתר G.. אני מבין אבל שזה משהו שאופייני לרוב המיתרים לא? לא... אתה מתכוון ממש נקרע באמצע? זה ממש נדיר. לרוב מיתרי בס נקרעים (יותר נכון נשברים) קרוב לגשר, קרוב לגולה בקצה, וזה מעיד על בעיית סטאפ של הגשר. לא נקרעו לי מיתרי בס כבר המון שנים..וגם זה היה נדיר..
Recommended Posts
צור חשבון חדש או התחבר לחשבון קיים בכדי להגיב
עליך להירשם בכדי לכתוב תגובה
צור חשבון
פתח חשבון בפורום. זה קל ומהיר!
הירשם לפורוםהתחבר
משתמש רשום? התחבר כאן.
התחבר כעת