tomersg פורסם ינואר 4, 2013 פורסם ינואר 4, 2013 אה..כשתנסה DR ישתנו לך הפרופורציות לגבי עמידות ואורך חיים. סתם אומר... אבל גם דאדריו פרוסטילס מפתיעים לטובה בינתיים.
Michael פורסם ינואר 11, 2013 פורסם ינואר 11, 2013 בעקבות המלצה של דובה, חבר בפורום, קניתי את הסט הזה בשביל הפרטלס - המיתרים האלה מדהימים!!! אפילו המראה של מיתרים שחורים על בס לא נורא כל כך לאור היתרונות, שהם - המיתרים אכן טיפה בהירים יותר מהפלאטס, ה-mwah נשמע פנטסטי (גם כשהיא לא מחוברת) עד ממכר ממש, וההרגשה יותר נעימה לאצבעות. אני ממש מרוצה, אז דובה - תודה, ומי שמתלבט - אני ממליץ בחום. ולא התאפקתי, אז ככה הם נראים על הבס שלי -
Duba פורסם ינואר 13, 2013 פורסם ינואר 13, 2013 שמחתי לעזור. אגב איפה קנית? לא בארץ, נכון? נ.ב: אחלה תמונה של הבס
Michael פורסם ינואר 13, 2013 פורסם ינואר 13, 2013 שמחתי לעזור. אגב איפה קנית? לא בארץ, נכון? נ.ב: אחלה תמונה של הבס אני קונה מיתרים ב-ebay, מ-basspecialties. מחירים וזמני אספקה סבירים + נכונות לעזור. כל כך אהבתי את המיתרים, בפרט את ההרגשה, שאני שוקל לנסות אותם גם על הפרטד. נ.ב. תודה
Pixels פורסם ינואר 15, 2013 פורסם ינואר 15, 2013 יש לי כמה דברים לשאול הזמנתי בסוף את הDR Hi-Beams. נשמעים מצויין, באמת אחלה מיתרים - על הסטינגריי נשמעים יותר טוב מהDR LO-RIDERS לדעתי. אבל משהו קטן ששמתי לב, המיתרים עם טנשן מאוד נמוך.. זה הגיוני? כי איכשהוא חתכתי את מיתר G לפי המיתר הקודם, וזה לא מספיק ארוך.. מיתר G קופץ לי החוצה מהמפתח כשאני מנסה למתוח אותו לG.. מה אני עושה עכשיו? מאיפה אני יכול להשיג מיתר G יחיד לבס?! כי לא מצאתי באף חנות. ותודה אנשים, האשכול הזה גאוני
BullHorn פורסם ינואר 18, 2013 פורסם ינואר 18, 2013 שלח מייל ל DR, הם שולחים מיתרים חינם במקרה של פגם או בעיית ייצור. במקרה שלך זה תקלת מפעיל אבל אולי יהיה לך מזל. מיתרי HI BEAMS מורכבים על בסיס עגול והמתיחות יותר נמוכה מאשר במיתרים עם בסיס משושה כדוגמת ה LO RIDERS.
Pixels פורסם ינואר 18, 2013 פורסם ינואר 18, 2013 שלח מייל ל DR, הם שולחים מיתרים חינם במקרה של פגם או בעיית ייצור. במקרה שלך זה תקלת מפעיל אבל אולי יהיה לך מזל. מיתרי HI BEAMS מורכבים על בסיס עגול והמתיחות יותר נמוכה מאשר במיתרים עם בסיס משושה כדוגמת ה LO RIDERS. לא חשבתי על זה. תודה רבה, אני אנסה לשלוח להם איימייל.
edi פורסם ינואר 20, 2013 פורסם ינואר 20, 2013 איך לבחור מיתרים לגיטרה בס ? EDIT אילן: תודה, אבל הרגשתי שמחובתי לצרף כבר כאן גילוי נאות: הכותב הוא יבואן של מיתרים והטקסט הזה מופיע באתר שלו. EDIT מוריס: בהמשך להערה של אילן חשוב לי לציין שהמדיניות שלנו היא, לעת עתה בכל אופן, שלא לאפשר פרסום מסחרי מכל סוג שהוא בפורום. זה אחד הדברים המייחדים את הפינה הוירטואלית שלנו, היא שלנו ומטרתה לשמש פורום ולא זירת פרסום אינטרנטית. אחד הגורמים החשובים ביותר בהם יש להתחשב בעת בחירת מיתרים לגיטרה בס הוא התייל העוטף את ליבת המיתר. ליבת מיתרים היא כמעט תמיד או עגולה או מחומשת - אך התייל המקיף את הליבה משתנה מסוג אחד של מיתרים למשנהו. התייל המדובר מספק צליל עמוק יותר, מהדהד יותר ובעל טונים "בסיים" לגיטרת הבס שלך. הצליל כמובן ישתנה מעט בהתאם לכל גיטרה, אך עם זאת נציג בפניכם את המאפיינים הכלליים של חומרי התייל המקיף: מיתרי מתכת ( Steel Bass Guitar Strings ) של גיטרה בס מציעים צליל עשיר, מפורט עם טונים גבוהים חדים וטונים נמוכים עוצמתיים. מיתרים מסוג זה יוצרים צליל "פסנתרי". ככלל, המיתרים בעלי הצליל הבהיר ביותר. מיתרי ניקל לבס ( Nickel Bass Guitar Strings ) מציעים טון בהיר עם טונציה מצויינת הודות ל- 8% של ציפוי ניקל סביב לתייל המקיף. אלו נהדרים לפיקאפים מגנטיים ולמגוון רחב מאוד של סגנונות נגינה. מיתרי בס אקוסטי - ( Acoustic Bass Guitar Strings ) יתנהגו בדיוק כמו מיתרי גיטרה אקוסטית רגילים. פרופיל המעטפת משפיע גם הוא על הצליל והתחושה: עגול ( Round wound ) - נותן את הטונים הגבוהים ביותר והגסים ביותר, צליל חותך יותר. חצי עגול - ( Half round ) - נותנים צליל חמים יותר ורך יותר. חתך שטוח - ( Flat wound ) - מעניקים את הצליל הרך ביותר, חלק ועגלגל.
edi פורסם ינואר 25, 2013 פורסם ינואר 25, 2013 שלום חברים אני רוצה לקנות מיתרים לבס .5 מיתרים :e a d g c האם מישהו יכול להגיד לי בבקשה איפה אני יכול לקנות מיתרים במחיר הכי זול ולהמליץ לי על מיתרים תודה רבה
itayha פורסם ינואר 25, 2013 פורסם ינואר 25, 2013 אני חושב שאין סט ממשי כזה. אתה יכול לקנות סט לארבע ומיתר דו תואם. אתה יכול לקנות סט של שישה מיתרים ולהפריש ממנו את המיתר הנמוך (מה שיצא יותר יקר לדעתי)
roees פורסם ינואר 25, 2013 פורסם ינואר 25, 2013 שלום חברים אני רוצה לקנות מיתרים לבס .5 מיתרים :e a d g c האם מישהו יכול להגיד לי בבקשה איפה אני יכול לקנות מיתרים במחיר הכי זול ולהמליץ לי על מיתרים תודה רבה GHS Boomers 5M-C-DYB הסט היחיד שיש בו את המיתרים שאתה מחפש
edi פורסם ינואר 26, 2013 פורסם ינואר 26, 2013 שלום אנשים ראיתי את כל מה שרשמתם ולמדתי הרבה ובכל זאת האם מישהו יוכל בבקשה לכוון אותי יותר במדיוק.אני רוצה שהבס שלי תוציא צליל מדויק כלומר אני לא רוצה שהמיתרים ישמעו מתכתיים אני רוצה שלמיתרים יהיה צליל דק חם ויפה ושכל תו שמנגנים גם בהכי נמוכים יהי ברור(איך שהיבנתם אני יותר מעדיף צליל גבוהה על נמוך) האם מישהו יכול להמליץ לי(אם זה עוזר יש ליwaraick pro line)
Duba פורסם ינואר 26, 2013 פורסם ינואר 26, 2013 - אליקסיר מוכרים סטים של 4 מיתרים ומיתר C גבוה או B נמוך בנפרד - אתה יכול לקנות סט מיתרים לפנדר vi ולהעיף את המיתר הגבוה, הנה סט לא רע ולא יקר: http://www.merchmethod.com/products/prod_details.aspx?prod_id=5704 - אצל בודגוב אתה יכול להרכיב לעצמך איזה סט שאתה רוצה. לא זוכר אם יש לו מיתרים לC גבוה, אבל שווה לבדוק http://budagov.co.il/category-tat-item.aspx?id=1034
dudi8 פורסם ינואר 26, 2013 פורסם ינואר 26, 2013 המיתרים הכי טובים לhigh c fodera ultra light nickels 28-100 פשוט מדהימים, סאונד פשוט מעולה, קניתי סטוקים שלהם פעם הם היו matt garrison signature http://www.fodera.com/Shop/ProductDetails.aspx?ItemID=345
BullHorn פורסם ינואר 27, 2013 פורסם ינואר 27, 2013 יש פה מישהו עם אלרגיה לניקל שמשתמש במיתרי ניקל בכל מקרה? תנו כמה טיפים...
edi פורסם ינואר 29, 2013 פורסם ינואר 29, 2013 ח'ברה תודה רבה על העזרה אני אבדוק אצל בודגוב וניראה מה יציעו לי שם
Or פורסם ינואר 29, 2013 פורסם ינואר 29, 2013 מישהו יודע מה ההבדל בין: ל- אם אני מבין נכון אז פשוט הליבה של ה-7150(הכחול) היא ניקל ולא פלדה, מה זה אומר לגבי צליל/עמידות/אורך חיים?
lukatch פורסם ינואר 29, 2013 פורסם ינואר 29, 2013 לא מכיר את השמאלי, אבל את הימני (7250) אני מאוד אוהב כבר הרבה שנים. במיוחד כשהוא מתיישן קצת. סאונד "וינטאג'י" וחם, אבל עם פאנץ' יפה של ראונדוואונד. יש כזה על המיוזיקמסטר (שורט סקייל) ועל הריקנבקר של הבן שלי, וכשה-DR שעל הפרסיז'ן יואילו כבר למות, הם יוחלפו ב-7250.
RT פורסם ינואר 29, 2013 פורסם ינואר 29, 2013 אם אני מבין נכון אז פשוט הליבה של ה-7150(הכחול) היא ניקל ולא פלדה, מה זה אומר לגבי צליל/עמידות/אורך חיים? הליבה, כפי שכינית אותה עשויה תמיד מפלדה, בעלת חתך עגול או משושה ואולי יש עוד המצאות. ההבדל הוא חומר התיל המלפף - פלדה, ניקל, פלדה מצופה בניקל.
BullHorn פורסם ינואר 29, 2013 פורסם ינואר 29, 2013 הכל כתוב. השמאלי הוא Pure Nickel Roundwound - מיתרי ניקל רגילים. הימני הוא Nickel-plated Steel Roundwound - מיתרי פלדה מצופי ניקל.
edi פורסם ינואר 30, 2013 פורסם ינואר 30, 2013 הכל כתוב. השמאלי הוא Pure Nickel Roundwound - מיתרי ניקל רגילים. הימני הוא Nickel-plated Steel Roundwound - מיתרי פלדה מצופי ניקל. מה ההבדל בינהם כלומר איך זה מתבטא בצליל?
Or פורסם ינואר 31, 2013 פורסם ינואר 31, 2013 יצא לכם לראות מישהו מנגן ולא ידעתם עם איזה מיתרים? זה בשבילכם: סוג של מדריך זיהוי המיתרים לפי צבע הבד שבקצוות. http://www.talkbass.com/forum/f16/silk-colors-717720/
lukatch פורסם פברואר 1, 2013 פורסם פברואר 1, 2013 מה ההבדל בינהם כלומר איך זה מתבטא בצליל? לא משהו שאני יכול לתאר במילים. אלה ניואנסים. אני מרגיש הכי נוח עם הניקל-פלייטד סטיל. אתה אולי לא. אי אפשר לדעת.
adam28lopez פורסם פברואר 2, 2013 פורסם פברואר 2, 2013 טוב, הלכתי לאיבוד לגמרי. נכנסתי לדיון הזה עם סוג מיתרים בראש וקראתי את 5 הדפים הראשונים ואיבדתי לגמרי את ההעדפות. אני מחפש סאונד עם באסים עוצמתיים אבל שלא יחסיר סאונד מהגבוהים. מיתרים שהולכים טוב גם בסלאפ וגם בפינגר סטייל. מיתרים פ׳אנקיים. בהתחלה חשבתי סמית׳, ואז אולי Half-Wound ואז עם ציפוי הפלסטיק השחור.. אני מחפש סט מיתרים מעולה אבל שלא ״ימותו״ תוך חודשיים-שלוש. מישהו יכול להמליץ על משהו?
tomersg פורסם פברואר 2, 2013 פורסם פברואר 2, 2013 הלף וואונד ואלה עם ציפוי פלסטיק די בטוח שלא יהיו משהו בסלאפ. פ'אנק יש הרבה סיגנונות גם. אורך חיים יש למצופים של אליקסיר, ויש ל DR. יש לי כרגע ניסיון מצויין עם דדריו פרוסטילס ונראה לי שאני הולך לאמץ אותם כמיתרי הבית.
adam28lopez פורסם פברואר 2, 2013 פורסם פברואר 2, 2013 הלף וואונד ואלה עם ציפוי פלסטיק די בטוח שלא יהיו משהו בסלאפ. פ'אנק יש הרבה סיגנונות גם. אורך חיים יש למצופים של אליקסיר, ויש ל DR. יש לי כרגע ניסיון מצויין עם דדריו פרוסטילס ונראה לי שאני הולך לאמץ אותם כמיתרי הבית. אוקיי, אז ירדתי מרעיון המצופים והאלף וונד. הבנתי שבלבלתי קצת עם הפאנק. בכל מקרה,שוב,אני מחפש מיתרים שנותנים בס מעולה אבל לא שוכח מהטרבל והמיד. חשבתי אולי על מיתרים מפלדת אל-חלד... כמו ההיי-בים של DR. יש למישהו עצה אחרת? תודה.
Or פורסם פברואר 2, 2013 פורסם פברואר 2, 2013 אני חושב שGHS Boomers או הפנדר שהוזכרו למעלה יהיו לך אחלה- וגם דיי זולים.
tomersg פורסם פברואר 2, 2013 פורסם פברואר 2, 2013 אפשר לזרוק פה מליון שמות. זה עניין של טעם אישי ואין תחליף להתנסות אישית. זהו.
adam28lopez פורסם פברואר 2, 2013 פורסם פברואר 2, 2013 אפשר לזרוק פה מליון שמות. זה עניין של טעם אישי ואין תחליף להתנסות אישית. זהו. נראה לי העצה הכי טובה שקיבלתי עד היום. תודה.
adam28lopez פורסם פברואר 11, 2013 פורסם פברואר 11, 2013 http://www.notreble.com/buzz/2013/02/06/butter-strings-a-guide-to-finding-the-best-bass-strings-for-you/ מדריך שיכול לעזור לכמה אנשים!
gil_s פורסם מאי 1, 2013 פורסם מאי 1, 2013 אהלן חברים, קודם כל תודה רבה על כל העזרה פה (עזרתם לי קצת גם בלי שביקשתי). אני מוכרח להגיד שקצת הלכתי פה לאיבוד ומרוב מבחר של מיתרים אני כבר לא יודע מה לבחור... יש לי איבנז SR505 שאני רוצה להחליף לה מיתרים. אני מחפש משהו שיתן סאונד ממש ממש שמן עם ביצים בנמוכים ושאוכל לשמור איתם על אקשן נמוך. לא איכפת לי להשקיע בסט יקר אבל אם יש זולים שאתם ממליצים עליהם אז בכיף.
sladebass פורסם יוני 15, 2013 פורסם יוני 15, 2013 אני משתמש במיתרים של ארני בול hybrid slinky כבר 3 שנים, מיתרים מעולים שמחזיקים הרבה זמן מעמד. אני מנגן הרבה פאנק וחובב סלאפינג. רציתי לדעת אם יש מיתרים טובים יותר מהנוכחיים שלי שיכולים להתאים לסגנון שלי. תודה!
booch פורסם יוני 15, 2013 פורסם יוני 15, 2013 אני משתמש במיתרים של ארני בול hybrid slinky כבר 3 שנים, מיתרים מעולים שמחזיקים הרבה זמן מעמד. אני מנגן הרבה פאנק וחובב סלאפינג. רציתי לדעת אם יש מיתרים טובים יותר מהנוכחיים שלי שיכולים להתאים לסגנון שלי. תודה! daddario pro-steels מיתרים מעולים, מתח מעולה, סאונד מעולה ושומרים על הבהירות שלהם הרבה זמן..שווה ניסיון!!
dudi8 פורסם יוני 15, 2013 פורסם יוני 15, 2013 אני משתמש במיתרים של ארני בול hybrid slinky כבר 3 שנים, מיתרים מעולים שמחזיקים הרבה זמן מעמד. אני מנגן הרבה פאנק וחובב סלאפינג. רציתי לדעת אם יש מיתרים טובים יותר מהנוכחיים שלי שיכולים להתאים לסגנון שלי. תודה! Fodera Nickel diamond series! מדהימים!
IR פורסם יולי 30, 2013 פורסם יולי 30, 2013 אני מפרסם כל חודש בערך סקירה מעמיקה על סט מיתרים שונה (מניסיון אישי כמובן): https://www.facebook.com/NarodiMusic לשימושכם! אם מצאתם את זה שימושי, כמובן אשמח שתצטרפו לדף
yosiwin פורסם יולי 31, 2013 פורסם יולי 31, 2013 אז למה שלא תפרסם במקביל גם כאן בפורום ותשתף אותנו? מצטרף לבקשה.
KeynoX פורסם דצמבר 4, 2013 פורסם דצמבר 4, 2013 שלום לכל החברים והחברות! אני מעלה פה בעיה שיצרתי לעצמי, ואשמח לשמוע מה אתם עשיתם, או הייתם עושים במקרה שלי. אחרי שלא החלפתי מיתרים זמן מאוד ארוך, לקחתי את עצתו של מישהו מהפורופ פה, והזמנתי שני סטים של מיתרים מSTRINGS BEYOND. אז קודם כל תדעו שהם מדהימים! משלוח מהיר, היו איתי לאורך כל הדרך בתכתובת מייל, ופשוט כיף לקבל מהם חבילה. המיתרים הגיעו, שני סטים של דאדריו. שמתי את הפרו סטילס על הוורוויק שלי. מיתרים מדהימים ללא ספק. אבל... זה לא מה שאני מחפש לסאונד שלי בהרכב שאני מנגן בו כרגע. לכן אני רוצה לשים את הסט השני שקיבלתי, הניקל וונד. להוריד ולהחזיר לחבילה? הם ישמרו? הם יהרסו? מה אתם אומרים? :|
Recommended Posts
צור חשבון חדש או התחבר לחשבון קיים בכדי להגיב
עליך להירשם בכדי לכתוב תגובה
צור חשבון
פתח חשבון בפורום. זה קל ומהיר!
הירשם לפורוםהתחבר
משתמש רשום? התחבר כאן.
התחבר כעת