nadashap פורסם דצמבר 4, 2013 פורסם דצמבר 4, 2013 תשמע אני הייתי באותו מצב שמתי פרוסטילס לסטאפ ולא אהבתי אז שמתי בקופסא והחלפתי לניקל אבל חשוב שתדע שכשאתה משתמש בסטים שונים יש להם מתחים שונים אז מומלץ לעשות סטאפ גם לניקל אני עשיתי אצל אלון שגיא והוא פשוט החליף לי את המיתרים ועשה סטאפ לסט החדש וכמובן שהוא לא לקח כסף על הפעם השניה לגבי מה לעשות עם הפרוסטילס, אני שמרתי בקופסא אין לי מושג למה, אבל מה יש לך להפסיד חח
booch פורסם דצמבר 4, 2013 פורסם דצמבר 4, 2013 איזו מוזיקה אתה מנגן? הפרו סטילס מאוד ורסטיליים, אם הם בהירים מדי כרגע, אחרי שבועיים של נגינה הם נשמעים יותר רגועים ונשמעים כמעט כמו הניקל רק עם יותר "נשיכה", היתרון שלהם הוא שהם שומרים על סאונד "חי" המון זמן, לעומת הניקל שמתים מהר יותר...אז אולי כדאי לך לתת להם הז~דמנות ולנסות אותם, שוב..תלוי מה אתה מנגן
KeynoX פורסם דצמבר 4, 2013 פורסם דצמבר 4, 2013 תודה, עזרתם לי מאוד. אני אשאיר אותם, גם עכשיו בדיוק סיימנו חזרה. אני עושה מוזיקה ערבית למי ששאל. אנסמבל חביבתי - מופיעים במועדון הג'אז במצפה רמון למי שרוצה לשמוע. והנה טעימה גם לפה, ברשותכם...
kuzikaro פורסם דצמבר 5, 2013 פורסם דצמבר 5, 2013 הי, אתה יכול לספר לנו כמה עלה משלוח דרך האתר הזה וכמה ימים לקח לו להגיע? תודה!
KeynoX פורסם דצמבר 5, 2013 פורסם דצמבר 5, 2013 כל העסק ביחד עלה לי בערך 46 דולר. שילמתי דרך פיי פאל - מאוד נוח. תוודא שאתה כותב את הכתובת הכי מדויק שאתה יכול. אני יודע שהחבילה היתה בארץ כבר אחר שבוע, והיה עיקוב כשזה הגיע לידיים ישראליות. הגיע אלי שבועיים וקצת אחרי שהזמנתי, אבל האשמה היא לא באתר - אלא בדואר ישראל\מכס בהצלחה גבר!
adirbenavi3 פורסם ינואר 4, 2014 פורסם ינואר 4, 2014 שוטטתי קצת באינטרנט, וראיתי מיתרים אדומים כאלה של חברת DR, לפי דעתי קוראים להם red devils או משהו כזה. אף פעם לא התעסקתי עם מיתרים, ולמען האמת אני גם לא צריך להחליף מיתרים, פשוט עלה לי הרעיון כי הם יפים ויתנו לבס שלי את המראה שאני רוצה. יש משהו מיוחד שצריך לדעת לגבי המיתרים? זה סרט להחליף מיתרים או שבאיזה חנות מוזיקה מישהו יוכל לעשות לי טובה? אחרי החלפת מיתרים צריך סטאפ? עוד משהו, כמה חברים שלי נוסעים לסין בקרוב, יש איזשהן חנויות בבייג'ינג שאפשר להשיג את המיתרים האלו שם? תודה
foofig פורסם ינואר 4, 2014 פורסם ינואר 4, 2014 אין כ"כ דבר כזה "צריך" בלהחליף מייתרים, יש סאונד שונה למיתר חדש - פחות עמום ויותר פאנצ'י אז מי שמחפש להוציא סאונד כזה ירצה מייתרים טריים כמה שיותר... לגבי החלפה - זה משהו שבחלט אפשר ורצוי לעשות לבד, תמשיך לשוטט באינטרנט ותחפש ביוטיוב, תוכל למצוא שם המון סרטונים שמסבירים איך ועשות את זה ויחד עם זה סט-אפ. אם אתה עדיין לא מרגיש בנוח להד תוכל תמיד ללכת למישהו שיעשה את זה בשבילך (סטאפ + החלפת מייתרים) ותבקש ממנו לראות מה הוא עושה. לגבי המיתרים האלה - אם אני מבין נכון הם מצופים בניילון או משהו דומה שנותן את הצבע, אז כנראה שתהיה להם תחושה וסאונד שונים ממה שאתה מכיר, אבל לא בטוח שזה משהו שלא תאהב... בכל מקרה, מייתרים זה משהו שהכי קל לשנות ולהחליף אז יאללה, תעשה ניסוי
iBass פורסם ינואר 5, 2014 פורסם ינואר 5, 2014 http://www.studybass.com/gear/bass-setup/bass-setup-intro
foofig פורסם ינואר 5, 2014 פורסם ינואר 5, 2014 בגדול - זה לעשות את כל אותם כיוונים כדי שהגיטרה תהיה נוחה, לא תזמזם ולא תזייף... הברגים בקטנים על הגשר, הטראס רוד (הבורג בצוואר שמחובר למוט ברזל ודואג ליישר את הצוואר כנגד המתיחות של המייתרים), גובה הפיקאפים ועוד כמה כיוונונים... בד"כ גם מחליפים מייתרים על בדרך מי שלא מכיר/אין לו כוח יכול לתת לטכנאי וזה יעלה 200-300 שקל, מי שלא מתעצל וקצת מנסה יכול לעשות לבד, וזה משהו שתמיד נחמד לדעת לעשות ועוזר להכיר את הגיטרה...
קורן טל פורסם ינואר 9, 2014 פורסם ינואר 9, 2014 מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר כל השמות של המיתרים שלהם? מה זה Slinky וכל הHybrid ?
lukatch פורסם ינואר 9, 2014 פורסם ינואר 9, 2014 קופירייט של יצרנים. הרי צריך לתת איכשהו שם לכל מיתר. אז למה לא סלינקי, זה מרמז על גמישות. לא שהבחנתי שהוא יותר גמיש מאחרים, אבל גם לא היו לי ציפיות כאלה.
navekeinan פורסם ינואר 10, 2014 פורסם ינואר 10, 2014 היכנו לחפירה: EXTRA SLINKY = מיתרים ממש דקים 0.08 בתחתית SUPER SLINKY= מיתרים 0.09 בדר"כ מה שמגיע עם רוב הגיטרות hybrid slinky = מיתרים עבים בתחתית ודקים בלמעלה כלומר מיתרים E,A D יהיו דקים ומיתרים G B E יהיו עבים , זה טוב למי שמחפש מצד אחד מיתרים עבים שיתנו סאונד שמן ומצד שני מיתרים דקים שיהיו קלים לנגינה. REGULAR SLINKY = מיתרים בעובי בינוני 0.10 POWER = מיתרים מאוד עבים, בדר"כ 0.11
lukatch פורסם ינואר 10, 2014 פורסם ינואר 10, 2014 אני מניח שקורן התכוון למיתרי בס. הנה, מן הדק אל העבה: אקסטרה סלינקי = לייט = 95 70 60 40 סופר סלינקי = מדיום-לייט = 100 80 65 45 הייבריד סלינקי = סול ורה מדיום-לייט, לה ומי מדיום = 105 85 65 45 רגולר סלינקי = מדיום = 105 85 70 50 פאוור סלינקי = heavy עבה = 110 90 75 55
roeeb פורסם ינואר 19, 2014 פורסם ינואר 19, 2014 שלום, אני רוצה לנסות סט פלאטס בפעם הראשונה על הגאז באס שלי. אשמח להמלצה על סט ספציפי, אני נמצא כרגע בארהב אז אני מניח שהמגוון רחב. כמו כן האם סט פלאטס יהיה באותן המידות של סט ראונדס. תודה מראש לכל הממליצים / ממליצות רועי
Duba פורסם ינואר 20, 2014 פורסם ינואר 20, 2014 אחרי שניסיתי כמה סוגים של פלאטס לפרטלס שלי, הגעתי לסט הזה: אני מרוצה ממנו עד הגג! נשמע מצויין ובגלל שיש לו ציפוי ניילון הוא (גם נראה טוב וגם) מחזיק מעמד המון זמן. ככה למשל הוא נשמע על פרסיז'ן
adirbenavi3 פורסם ינואר 25, 2014 פורסם ינואר 25, 2014 אם אני בדרך כלל מנגן יחסית חזק ביד ימין ויש רעשי זמזום כשאני מנגן על הפיקאפ צוואר, למה אני אמור לשים לב? מיתרים עבים יותר? אקשן גבוה יותר? לנגן בחלק יותר קרוב לגשר?
zivhackman פורסם מרץ 3, 2014 פורסם מרץ 3, 2014 משהו יודע איך אפשר להסיג מיתרים של Circle K לא דרך האתר שלהם? הם עושים משלוחים לארץ, אבל רק המשלוח זה 25$.. תודה.
iBass פורסם מרץ 3, 2014 פורסם מרץ 3, 2014 משהו יודע איך אפשר להסיג מיתרים של Circle K לא דרך האתר שלהם? הם עושים משלוחים לארץ, אבל רק המשלוח זה 25$.. תודה. לא נראה לי שתמצא משלוח נמוך מזה לארץ, אולי בכמה דולרים בודדים. אם תזמין 2-3 סטים עלות המשלוח סבירה בהחלט.
zivhackman פורסם מרץ 3, 2014 פורסם מרץ 3, 2014 יש לך או למשהו נסיון איתם? אני אשמח לקצת מידע ממקור ראשון..
zoharAr פורסם מרץ 9, 2014 פורסם מרץ 9, 2014 כמובן, עדיף באינטרנט. אבל הזמנתי את הזוג הלא נכון (+35'') ולא הייתי רוצה שהבס 5 תשאר בלי מיתרים. אז איפה בארץ אפשר לקנות מיתרים ולצאת בראש מורם?
nonpoint פורסם מרץ 9, 2014 פורסם מרץ 9, 2014 http://www.stringger.co.il/strings-by-ins/bass.html אחלה אנשים, עסק שהוקם ע"י סטודנטים למיטב ידיעתי, ואפילו גרים 5 דקות הליכה ממני בחיפה. (שם ה"מחסן" שלהם, אז קפצתי פעם לקנות סט DR)
YanivShalev פורסם מרץ 9, 2014 פורסם מרץ 9, 2014 http://www.wildguitars.co.il/73064/bass_strings יש להם מחירים טובים, ויש גם הנחות בקנייה מרוכזת של כמה סטים. בארץ לפי מה שאני יודע זה הכי משתלם ל DR מחכה שיהיה להם את הסטים של מרקוס מילר, שזה הדגם האהוב עליי. בינתיים קניתי אותו בחלילית במחיר חיסול, 150 שח, אני מניח שהם נפתרים מהמלאי.
TzvikMister פורסם מרץ 10, 2014 פורסם מרץ 10, 2014 אני הזמנתי לאחרונה מהם חבילה של 6 סטים ב-20% הנחה. עד אז הזמנתי מהמיתר השישי, אבל אין שם את הסט שאני מחפש ל-5 מיתרים.
tomersg פורסם מרץ 17, 2014 פורסם מרץ 17, 2014 מישהו קנה מהחנות Bass Strings Online ? רשמים על השירות, משלוח וכו'? מקבלים שם פייפאל?
Era פורסם מרץ 17, 2014 פורסם מרץ 17, 2014 חנות מצויינת..אחלה מחירים, מבחר ושירות. מקבלים פייפאל, משלוח של שני סטים עלה לי 15$. יש גם קטע כזה כשאתה יוצר חשבון שאם אתה מעדכן אותם שאתה חבר בטוקבס אתה מקבל הנחת וי.אי.פי על כל הפריטים דרך החשבון שלך. (לוקח כמה ימים להתעדכן).
Eternalife פורסם מרץ 17, 2014 פורסם מרץ 17, 2014 הזמנתי מהם פעם אחת והיה מעולה. בחרתי במשלוח הכי איטי (ושילמתי על המשלוח הכי איטי) והם שלחו במשלוח הכי מהיר. המיתרים הגיעו אליי בתוך כמה ימים.
Duba פורסם מרץ 17, 2014 פורסם מרץ 17, 2014 הזמנתי מהם לפני חודש בפעם הראשונה - אחלה חנות והמשלוח (הכי זול) הגיע אלי תוך פחות משבועיים
tomersg פורסם מרץ 17, 2014 פורסם מרץ 17, 2014 תודה. אני אתן להם צ'אנס. יש שם כמה פריטים שאני לא מוצא באיביי. קניתי פעם מיתרים בחנות אונליין. ולא הגיעו. זוכיתי כספית כמובן. לא זוכר אם זאת או אחרת.. אבל ננסה שוב. אז איפה מעדכנים שאני חבר טוק בס? יש הנחה גם לחברי אייבס?
Era פורסם מרץ 17, 2014 פורסם מרץ 17, 2014 המבחר זה באמת הנקודת חוזק שלהם לדעתי, כבר כמה שנים שאני קונה GHS XL5000 ועד עכשיו המחיר הכי טוב היה דרך איביי. היום את אותם מיתרים אני קונה מהם ב3\2 מהמחיר ההוא. כשאתה יוצר חשבון באתר יש איזור טקסט לפרטים נוספים, שם אתה יכול לציין שאתה חבר בטוקבס.
adirbenavi3 פורסם מרץ 17, 2014 פורסם מרץ 17, 2014 מישהו מכם הרכיב פעם סט? כי אני סה"כ מחפש שיהיה סט עם מיתרי E ו A יחסית עבים, ומיתרי D,G בגייג' סטנדרטי
booch פורסם מרץ 18, 2014 פורסם מרץ 18, 2014 יש חנות באיביי שאני ממליץ עליה בחום:MYMUSICSTUFF, המשלוח הכי מהיר שיש, כל סט שהזמנתי הגיע עד 5 ימים לכל היותר...השירות מעולה והמחירים סבירים מאוד. ממליץ מאוד!
SL פורסם מרץ 18, 2014 פורסם מרץ 18, 2014 ראיתי שבבס סטרינגס אונליין יש אפשרות לעשות סט קאסטום. קצת יקר יותר מסט מוכן אבל לא הבדל משמעותי
iBass פורסם מרץ 22, 2014 פורסם מרץ 22, 2014 זו חנות אונליין מעולה עם שירות מצויין. שמו של בעל החנות הוא Jason והוא עצמו בסיסט וחבר ב-TalkBass. הוא מגיב מהר לאימיילים ונותן שירות מצויין. רק חשוב לשים לב, משני מקרים דומים שקרו לי ברכישה אצלו: לא מצויין באתר מה קיים במלאי ומה לא קיים. רוב המוצרים קיימים במלאי אבל אם משהוא לא קיים תדעו על כך רק אחרי ביצוע הרכישה. בפעם הראשונה שזה קרה לי הוא אמר שהחוסרים יגיעו תוך יומיים ואכן הגיעו והוא שלח הכל יחד. בפעם השניה שזה קרה למישהוא שאני מכיר ממש לפני שבוע, התקבל בדואר רק סט אחד ועוד שני סטים שלא היו במלאי כלל לא הגיעו. כשיצרנו איתו קשר הוא אישר שהם לא במלאי ויישלחו ברגע שהוא יקבל אותם. עושה רושם שזה נוהל די קבוע אצלו, הוא אמין ושולח והכל בסדר, אבל כדאי לדעת על כך ואולי אפילו לשלוח אימייל ולשאול על זמינות במלאי לפני שמזמינים. ובעיניין ההנחה, אתם יכולים גם לרשום לו שאתם חברי הפורום כאן ותקבלו הנחת VIP כמו חברי TalkBass. הוא יודע על הפורום שלנו.
tomersg פורסם מרץ 24, 2014 פורסם מרץ 24, 2014 סוף סוף אחרי 25 שנה של נגינת בס התארגנתי על איזה בס אקוסטית פשוטה וחביבה. מה שאני לא מבין זה מה העניין עם מיתרי ברונזה פוספור (זרחן??! ) שלרוב שמים על באסים אקוסטיות (וגם גיטרות) זה מתח יותר נמוך שקל יותר לצוואר או לגשר עם פינים? או שזה קטע של סאונד? אני יכול לשים בלי חשש מיתרים רגילים כמו סטינלס סטיל או פלאטס על בס אקוסטית? בעיקרון מתכנן להתקין דאדריו פרוסטיל דקיקים או פלאטס מצופים שחורים של להבלה או בסגנון.
lukatch פורסם מרץ 25, 2014 פורסם מרץ 25, 2014 מיתרי ברונזה מוציאים יותר ווליום, בעיה כואבת בבס אקוסטית (שאין לה תיבת תהודה בגודל של קונטרבס). את הצליל שלהם גם אני לא סובל. אתה יכול לשים איזה מיתרים שאתה רוצה, אבל יהיה פחות ווליום.
Recommended Posts
צור חשבון חדש או התחבר לחשבון קיים בכדי להגיב
עליך להירשם בכדי לכתוב תגובה
צור חשבון
פתח חשבון בפורום. זה קל ומהיר!
הירשם לפורוםהתחבר
משתמש רשום? התחבר כאן.
התחבר כעת