tomersg פורסם יולי 6, 2010 פורסם יולי 6, 2010 ראיתי כל מיני בסיסטים ששמים גומיה לשיער ליד הראש של הבאס, למה זה טוב?
Elad פורסם יולי 6, 2010 פורסם יולי 6, 2010 איזה ראש יפה.... יש לך גם תמונות של הגוף? אני מניח שהשתקת מיתרים פתוחים בטכניקות שלא מאפשרות השתקה עם היד הפורטת. הרבה סלאפיסטים משתמשים בזה, אבל לא רק.
iBass פורסם יולי 6, 2010 פורסם יולי 6, 2010 פעם ראשונה אני רואה מפתחות כיוון כאלה יפים. והראש בהחלט יפה מאוד. עם ראש כזה יפה אני הייתי מוריד את הגומיה ומפזר לה את השיער
Era פורסם יולי 6, 2010 פורסם יולי 6, 2010 אני מאמין שזה במטרה ללחוץ את המיתרים על הנאט לטובת ססטיין\טון, רלוונטי במיתרים פתוחים.
iBass פורסם יולי 6, 2010 פורסם יולי 6, 2010 אני מאמין שזה במטרה ללחוץ את המיתרים על הנאט לטובת ססטיין\טון, רלוונטי במיתרים פתוחים. תרשה לי לתקן אותך אבל זה ממש לא זה. הלחץ שהגומיה הזו לוחצת שם הוא ממש אפסי. הרבה משתמשים בגומיה כזו בעיקר ב-tapping בשביל למנוע מהמיתרים הפתוחים לרטוט (ככה כותבים?) ולהשמיע את צלילם ברקע.
tomersg פורסם יולי 6, 2010 מחבר פורסם יולי 6, 2010 הנה כל הגוף מתוך מועדון פדולה בטוקבס. http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=428139&page=8 הרבה פדולות יפות. אולי באמת נתחיל גם פה מועדונים? זה נחמד דווקא.
RT פורסם יולי 6, 2010 פורסם יולי 6, 2010 זו בס אחרת - הטיונרים כאן הם מקוריים. מזכיר לי את התקופה בה הייתי "חבר" במועדון הזה. מעניין איפה הפדולה שלי היום.
tomersg פורסם יולי 6, 2010 מחבר פורסם יולי 6, 2010 סתכל בלינק. זו אותה בס. רק שהבחור הוסיף בהמשך טיונרים קאסטום, נובים מעץ ורמפה.
Duba פורסם יולי 6, 2010 פורסם יולי 6, 2010 גם אני שמתי גומיה כדי להשתיק אוברטונים לא נחוצים במיתרים פתוחים. דווקא עזר קצת ובגלל שיש לי שיער ארוך ואני מאבד גומיות בקבוע, כדאי שתהיה גומיה נוספת במקום נגיש
kdeal פורסם יולי 6, 2010 פורסם יולי 6, 2010 אולי באמת נתחיל גם פה מועדונים? זה נחמד דווקא. מועדון פנדר - 100 חברים. מועדון מיוזיקמן - 20 חברים. מועדון R-Bass... רק ממבה סתם סתם... אקיצר, lead the way. פתח מועדון ראשון. (אני תוהה אם במועדון וורוויק אהיה לבד? )
Era פורסם יולי 6, 2010 פורסם יולי 6, 2010 תרשה לי לתקן אותך אבל זה ממש לא זה. הלחץ שהגומיה הזו לוחצת שם הוא ממש אפסי. הרבה משתמשים בגומיה כזו בעיקר ב-tapping בשביל למנוע מהמיתרים הפתוחים לרטוט (ככה כותבים?) ולהשמיע את צלילם ברקע. הצדק עימך, אחרי שיטוט קצר באינטרנט מסתבר שזו טכניקה יחסית נפוצה אפילו (ויקטור ווטן הוא אחד המפורסמים המשתמשים בטכניקה (יש שאפילו זוקפים לו קרדיט בתור אבי השיטה))
Jazzbassi פורסם יולי 6, 2010 פורסם יולי 6, 2010 יום אחד תהיה לי ט'אנדרבולט כזאת! בינתיים נסתפק ברפצ'ור. האמת שהתלבטתי ביניהם הרבה זמן אבל מתישהו נחליף....
iBass פורסם יולי 6, 2010 פורסם יולי 6, 2010 המילים לא מצונזרות כולן באופן אוטומטי. בכל פעם שאני רואה מילה שדורשת צינזור אני מוסיף אותה לרשימה. אגב זו כבר פעם שניה ש"חוטפים" לתומר את השרשור עם נושא צנזור המילים, אז הבא נחזיר לו...
tomersg פורסם יולי 6, 2010 מחבר פורסם יולי 6, 2010 אני בעד מועדונים. באמת זייוני השכל עצומים כי אלה אמריקקים ברובם וזה מה שהם עושים.. אבל אני שם בגלל התמונות.. אני חבר בכמה מועדונים. ריקנבייקר, וורוויק. קרן את יודעת שאת לא היחידה עם וורוויק כאן.
erezbass פורסם יולי 6, 2010 פורסם יולי 6, 2010 אפשר להקים מועדון נגד אנשים שמנגנים ב-WARWICK? אני בטוח שבמועדון הזה תהיה פעילות ענפה של זיוניי שכל
kdeal פורסם יולי 7, 2010 פורסם יולי 7, 2010 רק משפט אחד (כדי לא לגנוב לתומר את השרשרת על הגומיות לשיער): מי שלא אוהב וורוויק, לא ניגן על אחת (וקורבט לא נחשבת). זו דעתי בכל אופן.
erezbass פורסם יולי 7, 2010 פורסם יולי 7, 2010 סטרימר LX נחשב? הטאמב נחשב? עדיין לא אהבתי. תומר, אני מחזיר את האשכול אלייך
tomersg פורסם יולי 7, 2010 מחבר פורסם יולי 7, 2010 תודה ארז. אבל נראה לי שמיצינו את עניין הגומיה. אבל בעניין וורוויק, מה יש לא לאהוב? אוקי נניח לא להתחבר אבל למה לשנוא? בגלל שהם גרמנים? .. ולמה קורבט לא נחשבת? דווקא אחת הוורוויק הטובות שניגנתי עליהן היתה פורטרס 94. מה שאז היה דגם הכניסה של וורוויק. אולי שווה לפתוח דיון חדש.
erezbass פורסם יולי 7, 2010 פורסם יולי 7, 2010 יאללה עכשיו רק נשאר לעשות buildup, יותר רציני, אולי איזה סרטון, בקרוב!!! על דפי האינטרנט יותר גדול מ - Talkbass, יותר משמעותי מ"הייד פארק", יותר מפחיד מהצלצול, יותר גרוע מהנגינה של אדם קיילטון, הקרב על ה- Warwick.
lukatch פורסם יולי 7, 2010 פורסם יולי 7, 2010 תמיד היו לי כל הסיבות לשנוא וורוויק, היחידה שאהבתי איכשהו הייתה דולפין אדומה שבדקתי לפני מיליארד שנה. אבל אז ניגנתי על הוורוויק של אמיתי פריינטא... ליגה.
iBass פורסם יולי 7, 2010 פורסם יולי 7, 2010 יצא לי פעם אחת לנגן על וורוויק, זה היה כשמוסיכל ברחוב אלנבי עוד היו היבואנים. אין לי מושג איזה דגם זה היה, אני חושב שהייתי חייל בתקופה ההיא, אבל מאוד לא התחברתי.
kdeal פורסם יולי 7, 2010 פורסם יולי 7, 2010 תעודדו הערב את גרמניה. למה? סטרימר LX נחשב? הטאמב נחשב? סטרימר. יש כמובן ת'אמב, ודולפין, וקטאנה, ואינפיניטי, ופורטרס, וקורבט, ובאזרד, וומפייר. אה וטריומף (הקונטרבס). אני חושבת שבגלל שהצוואר של וורוויק הוא לא צוואר מסורתי (הצוואר בצורה הנהוגה בכל בס כמעט) אלא צוואר קצת אחר (המשמיצים קוראים לו baseball bat), כל מי שלוקח וורוויק, זורק אותה אחרי 5 שניות בגלל הצוואר ש"לא נוח לו" ולא מתעמק בכלל בגיטרה, בסאונד, ביכולות, בעיצוב האגרונומי ובגיטרה עצמה. שימו לו ביד ז'דובסקי תואמת ג'ז בס - והוא ישמח. מרגיש אותו דבר. שימו לו ביד משהו שמרגיש אחר (ולא חשוב כמה טוב המוצר הזה) - לא יאהב. אוי ווי תראו מה עשיתם! די, די, אף מילה על וורוויק יותר. מסכנה השרשרת. אבל אז ניגנתי על הוורוויק של אמיתי פריינטא... ליגה. אה. סטרימר אמיתית (סטייג' 1)
Danny פורסם יולי 7, 2010 פורסם יולי 7, 2010 מצטער שאני קצת אוף טופיק אבל ללא ספק אני מעודד את גרמניה, גם קבוצה מצויינת, גם יש להם בירה טובה, אחלה בנות יש בגרמניה וגם סאנדברג זה אחלה של כלי נגינה משחקים טוב אלו. לגבי הגומייה, איך אני יכול לשים אותה מבלי למתוח אותה יותר מדי ככה שהיא לא אפקטיבית?
SlapIt פורסם יולי 11, 2010 פורסם יולי 11, 2010 חחח לא יודע מה איתכם,אבל אני ניסיתי תגומיה, לא הרגשתי כלכך הבדל חוץ מזה שבמיתרים פתוחים יש טיפה פחות פ'אנציות.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.