lior88 פורסם יוני 17, 2011 פורסם יוני 17, 2011 אז אחרי קצת יותר מ700 הופעות בשנה האחרונה הגיע הזמן ללכת ללמוד קצת(: אני רוצה להירשם לרימון לשנה הבאה ואם להיות כנה, אין לי מושג במה אני רוצה להתמקד שם או לצורך העניין מה אני רוצה לעשות עם זה (או עם משו אחר) בחיים. אבל לימודים רק יכולים להועיל. בנימה זו- אשמח לשמוע מכל מי שהיה/עודנו/ חושב על להגיע לשם ויש בידו את הפרטים על הלימודים. בעיקר הייתי שמח אם תוכלו לפרט על תהליך הבחינות עצמן(אין לי שום פטורים למיניהם מכיוון שלא למדתי באחד מבתי הספר שזכאים לפריוולגיות אצלם לצערי). ככה שהחל מהבחינות כניסה, מה הם מעוניינים לראות(אשמח לשמוע אילו קטעים אתם ניגנתם למשל) מה הם בוחנים בשלב הזה. כמו כן אשמח לשמוע על הבחינות פטורים שהם מציעים- איך הבחינות תאוריה שלהם מתקיימות? בעיקרון כל דבר שתוכלו לספק לי, יהיה מצויין! תודה רבה ויום נפלא! ליאור
tomersg פורסם יוני 17, 2011 פורסם יוני 17, 2011 עצה אחת שלא בטוח שיסכימו איתי - אבל למדתי שם (רק שנה אבל עדיין זכותי לומר). וזה היה ממש מזמן. אבל בכולופן - אל תלך כבסיסט - תלך למוזיקאי. לך אפילו למגמת הלחנה ותזמור או הפקה או מה שיש - אבל לא לביצוע. לפי מה שאתה רושם פה נראה שכבר אתה בסיסט די טוב ומנוסה, עבדת על ספינות, הופעת המון ורכשת המון נסיון ובטח הרווחת כסף. אז נראה לי שלרימון אין מה לתרום לך כבסיסט נטו. וזה גם לא ממש המקום. תלמד עכשיו מה שמעבר לכלי. איך לכתוב ולתזמר לכלים אחרים, להפיק דברים, לנצח, להפיק, דברים כאלה. תלמד לנגן על כלים אחרים. לשיר, לתופף, לחצצר ואנע ארף מה עוד. שמור את הבס לאנסמבלים וכאלה. (זה כיף אדיר האנסמבלים) עוד דעה - שים X על התעודה. זה לא מה שיביא לך עבודה. אולי במשרד החינוך וכדומה אם אלה השאיפות שלך. אבל בגדול - אתה לא חייב ללכת לפי המסלול שרימון מתווה לשם קבלת התעודה שלו, אלא ללמוד את מה שחשוב לך ונחוץ לך. וכמובן, קפוץ מתי שתוכל לרימון לפגישת יעוץ, שאל שאלות, תקשיב ותחליט. אולי בכלל בגלל עבודתך על ספינות יש לך אפשרות ללמוד בחו"ל? בהצלחה.
tomersg פורסם יוני 17, 2011 פורסם יוני 17, 2011 בתאריך 17.6.2011 at 20:54, RT כתב: לך לכאן נשמע מדהים.
lior88 פורסם יוני 18, 2011 מחבר פורסם יוני 18, 2011 תומר - כמובן שאני מכוון לדברים שהם לא לימודי כלי, אלא לדברים חדשים כמו אלו שציינת(אם כי אם אצליח לדחוס איפהשהו, אז גם את זה אעשה). המטרה היא באמת להשיג כמה שיותר כלים שיהיו פרקטיים עבורי, בין אם זה סאונד, הלחנה עיבוד וכו'.. רונן - למיטב הבנתי הניו סקול הוא בית ספר לג'אז(למרות שהם גם מוסיפים "ולמוזיקה עכשווית, אבל לא נראה לי שהם באמת מתכוונים לזה..), ועם כמה שהייתי שמח ללכת לשם(התוכנית נשמעת מצויין), לא לשם אני מכוון- אני לא חושב שלהשתקע בג'אז כמה שנים עכשיו זה מה שישיג לי את המטרות שאני רוצה כרגע- שזה בעצם להיות מוסיקאי עובד, בכמה שיותר תחומים ועם כמה שיותר ניסיון כך שאוכל למצוא עבודה בכל מקום ועם כמה שפחות מחסומים(בנוסף למחסום ה- אתה צריך גם לנגן קונטרה בשביל הגיג הזה).. כמובן שזה לא שולל את העובדה שאני רוצה ללמוד ולהעמיק בתחום הזה, אבל בנוסף לדברים אחרים..
GalShaya פורסם יוני 18, 2011 פורסם יוני 18, 2011 בתאריך 18.6.2011 at 20:06, lior88 כתב: תומר - כמובן שאני מכוון לדברים שהם לא לימודי כלי, אלא לדברים חדשים כמו אלו שציינת(אם כי אם אצליח לדחוס איפהשהו, אז גם את זה אעשה). המטרה היא באמת להשיג כמה שיותר כלים שיהיו פרקטיים עבורי, בין אם זה סאונד, הלחנה עיבוד וכו'.. רונן - למיטב הבנתי הניו סקול הוא בית ספר לג'אז(למרות שהם גם מוסיפים "ולמוזיקה עכשווית, אבל לא נראה לי שהם באמת מתכוונים לזה..), ועם כמה שהייתי שמח ללכת לשם(התוכנית נשמעת מצויין), לא לשם אני מכוון- אני לא חושב שלהשתקע בג'אז כמה שנים עכשיו זה מה שישיג לי את המטרות שאני רוצה כרגע- שזה בעצם להיות מוסיקאי עובד, בכמה שיותר תחומים ועם כמה שיותר ניסיון כך שאוכל למצוא עבודה בכל מקום ועם כמה שפחות מחסומים(בנוסף למחסום ה- אתה צריך גם לנגן קונטרה בשביל הגיג הזה).. כמובן שזה לא שולל את העובדה שאני רוצה ללמוד ולהעמיק בתחום הזה, אבל בנוסף לדברים אחרים.. אני עם רונן, ותן לי להיות בוטה, מוזיקה קלה (לא משנה כמה היא מסובכת) אי אפשר ללמוד בבית ספר, לא שג'אז אפשר, אבל בשטריקר פשוט מלמדים בסיס ממש חזק ורק באנסמבלים מתעסקים אשכרה במוזיקה עצמה... אם אתה רוצה בסיס מוזיקלי טוב או לאתגר את עצמך או ללמוד לעבד\ להפיק\ לקרוא\ וכו' ומתעקש ללמוד בבית ספר לך ללמוד משהו קלאסי (קומפוזיציה או תיאוריה או וואטאבר) ופשוט תלך לכמה שיותר הופעות ותנגן עם כל מי שאתה יכול, זה הכל שם, אתה צריך להיות On top of the game ואם אתה רוצה לדעת לתזמר נגיד לא כדאי לך לקבל את זה מהמקום של מוזיקה קלה (שזה להיות מסוגל לכתוב הרמוניה לרביעיית מיתרים סבירה) אלא מהמקום המקורי של להבין את התזמורת ואת תורת הכלים ולהיות מסוגל לכתוב למה שאתה רוצה, בקיצור, זה הכל שם ואין טעם שבנאדם כמוך (שאני מכיר אותך כבנאדם מאוד שאפתן וHard Worker) יספוג את הדברים רק עד חצי יכולת.
RT פורסם יוני 19, 2011 פורסם יוני 19, 2011 בעבר היו פחות אופציות ואם לא רצית ללכת לכיוון האקדמי-קלאסי, רימון היה הבחירה הטבעית. רימון בי"ס מצוין עם מספיק מורים טובים ומקצועיים. אם אתה הולך לשם עם מטרות מוגדרות מראש ומתמקד בשקדנות בדיוק במה שאתה רוצה אין ספק שתתקדם. אבל, אי אפשר להתעלם מהעובדה שרימון הפך עם הזמן למקום אליו מתנקזים כמויות אנשים שרוצים להצליח בתעשייה המקומית ככותבים-יוצרים-מבצעים. הצד הזה היה חזק שם תמיד והיום אני חושב יותר מאי פעם. אלו האנשים שמסתובבים שם והרבה מהפעילות נעה סביבם וסביב הצרכים שלהם. זה לא בהכרח רע. זה מקום מצוין להתחכך בלא מעט אנשים מתחום ההפקות ותעשיית המוזיקה הפופולרית. זה גם מקום שקל ללכת בו לאיבוד, לצוף באשליות ולאבד פוקוס בקלות. להיות עסוק מאד כל הזמן אבל לא בטוח שבדברים הנכונים. קרא שוב את המשפט השלישי שלי. אם מה שמעניין אותך זה תכנים מוזיקליים וקידום אישי אופטימלי נטו כנגן-מוזיקאי, לדעתי שטריקר מקום טוב בהרבה, כיום. הייתי גם בודק את האקדמיה בי-ם.
baas פורסם יוני 19, 2011 פורסם יוני 19, 2011 מסכים במאה אחוז - אני למדתי שנתיים ברימון ממש בשנים האחרונות, והמצב לא השתנה... אפשר ללמוד ברימון כמו שצריך, אבל זה ממש לא מה שרוב התלמידים באמת עושים - ויש המון תלמידים וגם כמה מורים חסרי כל קשר למוזיקה. נכון שיש הרבה פעילות ברימון - יצא לך לנגן עם המון אנשים בהמון הרכבים, אבל אם אתה רוצה לשים את הזמן שלך על להיות נגן\מוזיקאי יותר טוב, בהחלט לך למקום אחר.
Bundy פורסם יוני 20, 2011 פורסם יוני 20, 2011 יש משהו שחשוב להבין- ללמוד את מה שמעבר לכלי, זה ללמוד ג'אז. אמרתי את זה אינספור פעמים- כדי ללמוד מוזיקה צריך או ללמוד מוסזיקה קלאסית או ללמוד ג'אז. הלחנה, עיבוד, הולכת קולות, בניית שיר, פיתוח שמיעה- הכול לומדים כשלומדים ג'אז. לימודי ג'אז אומר למידה של המוזיקה משנות ה20 עד לאמצע השבעים אולי שמונים- אבל לא רוק קלאסי או דברים כאלה- ג'אז, בלוז, ביבופ, הארד בופ, פיוז'ן, Fאנק, וגם מוטאון. למדת כבר רוק- ניגנת ב700 הופעות השנה, אתה יודע את העבודה- לך תלמד בשטריקר ותקווה להמשיך לניו סקול, כי זאת התוכנית הכי טובה שפועלת בארץ כיום נקודה. ותודה לעמית גולן זיכרונו לברכה, שהגשים את חלומו ובכך הגשים את החלום של כולנו ללמוד עוד.
matigilad פורסם יוני 20, 2011 פורסם יוני 20, 2011 אני חושב שהדברים מוצגים פה בצורה קצת חד משמעית ולא נכונה אין לי שום בעיה עם שטריקר אחי לומד שם והרבה חברים טובים שלי, אך לרימון יש כמה ייתרונות ברורים שבגללם אני למשל העדפתי ללמוד שם קודם כל המחיר, ברימון סביר להניח שתקבל מלגה בתור בסיסט מנוסה שקורא תווים ולכן תשלם 9000 שקל במקום בערך 25,000 שקל בשטריקר, הבדל משמעותי, בייחוד אם אתה בעניין של לחסוך כסף בשביל המשך לימודים בחול שהם ייקרים מאד בכל מקרה - גם הקרדיטס ברימון נחשבים בניו סקול ולא מעט אנשים נסעו מרימון ישר לשנה שלישית שם, הייתרון ברימון כהיותו מוסד וותיק, הקרדיטס שלו מוכרים בעוד לא מעט בתי ספר בעולם כמו ברקלי ניו אינגלנג ועוד, שטריקר עוד לא ממש הוכיח את עצמו מבחינת מלגות לניו סקול, ואני ועוד חברה מרימון קיבלנו לשם השנה מלגות לא פחות גבוהות -נכון שיש הרבה מאד קורסים לא משהו שקשורים לעולם הזוהר של המוזיקה ושטויות כאלה אבל אתה ממש לא צריך להיות בהם, והייתרון הוא שיש מבחר גדול מאד של קורסים מצויינים ומרצים מעולים(רק בשביל ללמוד עם אילן מוכיח שווה לבוא לבצפר הזה), אני חושב שבשטריקר המסלול מוכתב וכמעט ואי אפשר לבחור. שטריקר הוא עוד מקום חדש ודי נסיוני, בעל פוטנציאל מאד גדול, אבל בכל זאת נסיוני, לא כל אחד רוצה להיות חלק מהניסוי הזה אם אתה מחפש אנסמבל ג'אז בהחלט יש בשטריקר מוצלחים יותר אבל בכל מקרה אף אחד לא ילמד אותך לנגן ג'ז כמו שאף אחד לא ילמד אותך לנגן רוק, זה במילא הכל מנסיון והקשבה, ככה שלדעתי עדיף לשקול את הייתרונות האקדמיים של כל מקום. זה מאד תלוי ולכל אחד מתאים משהו אחר, אין פה טוב יות ופחות. לי למשל שיצא לי לנגן הרבה הופעות ג'אז ואפילו הופעתי הרבה עם ההרכב של עמית גולן ז"ל איש גדול וחבר טוב, זה התאים פחות.
baas פורסם יוני 21, 2011 פורסם יוני 21, 2011 בתאריך 20.6.2011 at 15:36, tomersg כתב: ברימון יש גם הרבה בנות על הדשא. זמריות. עזוב - סמוך על מילה של מי שהיה שם, זה לא משתלם. בעניין מה שמתי אומר על רימון - אז כן, אם אתה יכול לקבל שם מלגה ובשטריקר לא, הפרש המחיר יהא משמעותי. בעניין בתי ספר אחרים, אני לא מכיר אף אחד שהמשיך לניו סקול (מתי? אולי מישהו שאני מכיר?) אבל יש תוכנית לימודים די ברורה שמתחילה ברימון ונגמרת בברקלי. מבחינת הבחירה והגיוון שברימון - על הפנים. יש לך המון בחירה והמון גיוון בקורסים עם שמות מפגרים כמו "מגדל השיר","מבוא ליצירה" ועוד הנפצות שכאלה, עם מורים מפגרים לא פחות (לפעמים) ולא תלמד שם כלום. אם תחפש קורסים על בס,הרמוניה או פ"ש למשל - תגלה שהבחירה דלה מאוד, אם קיימת בכלל.
tomersg פורסם יוני 21, 2011 פורסם יוני 21, 2011 חח כנראה שנפלת על שנתון לא משהו. או שהדור הולך ופוחת. אני זוכר חגיגות מתמשכות.
baas פורסם יוני 21, 2011 פורסם יוני 21, 2011 החגיגות עדיין נחגגות - וכל מי שלא מתאמן מספיק - מוזמן. אבל עדיין - זה לא משתלם *** נזכרתי במשהו קטן שאמרתי לחברים שלי שלא הבינו למה אני מבואס על רימון - זה המקום היחיד בכל החיים שלי שהייתי צריך אשכרה לנסות להסביר למישהו שליידי גאגא זו לא הזמרת הכי טובה בעולם. וגם איימי ויינהאוס.לכמה וכמה אנשים. וכל זאת ללא אלימות פיזית. וזה בית ספר למוזיקה קיבינימיט!
BassBen פורסם יוני 21, 2011 פורסם יוני 21, 2011 חוויה אישית מרימון: הזמינו אותי לנגן שם בפרוייקט כלשהו (לא פעם ראשונה) וכשהזמרת דיברה איתי בטלפון היא אמרה שהיא לא סגורה על מתופף..בכל מקרה כשהגעתי ראיתי איזה בחור יושב בחדר חזרות עם גיטרה קלאסית סתם מנגן לעצמו. דיברנו קצת אבל לא שאלתי שאלות (מי אתה מה אתה מנגן וכו') כשהחזרה התחילה הוא עלה על התופים..וניגן על הפנים..כמו ילד בכיתה יא' שיודע לנגן רק כמה שירים ישראלים (ולא מהטובים). אז שאלתי בהפסקה את הזמרת מה הסיפור..והיא אמרה שהוא חבר טוב ושהוא גיטריסט בעיקרון אבל הוא מתופף סבבה..אז אמרתי לה שהוא לא סבבה, ואם רוצים לנגן פ'אנק עם לאטין (שזה מה שרצו) אז צריך להחליף מתופף, יום לאחר מכן התקשרה אליי הזמרת ואמרה לי שזה לא מסתדר ואני לא אנגן איתם יותר. אמרתי לה שזה הדבר הכי לא מקצועי שהיא יכולה לעשות ואם היא רוצה לדפוק לעצמה את הפרוייקט, בבקשה. כמובן שאני מאז לא מתקרב לרימון, גם בשאר הפרוייקטים שניגנתי בהם שם הרמה הייתה ירודה אבל שתקתי כי לא באמת היה צריך נגנים ברמה. לעומת זאת, יצא לי לפגוש כמה ג'אזיסטים ברימון שהם היו פשוט חיות..באמת, וכנראה איכשהו אפשר להתעלם מהזבל שיש שם ולהוציא דברים טובים מהמקום..אז לשיקולך, לי אישית כשיש אנשים שמזלזלים במוסיקה ולא יודעים להיות מקצועיים כשצריך זה הורס הכל.
GalShaya פורסם יוני 21, 2011 פורסם יוני 21, 2011 מתי אני לגמרי מסכים איתך ולמרות שמההכרות שלי עם ליאור אני חושב שהוא די סגור על לא ללכת לשטריקר אני כן אציין שדווקא שנה הבאה יש הרבה יותר קורסים (בעיקר אנסמבלים) לבחירה ואף על פי שבאמת המסלול באמת מוכתב אני יכול להבטיח דבר אחד בתור תלמיד שם, אין קורסים שהם פחות ממעולים ואי אפשר ליפול בכיתה עם תלמידים שמעכבים את הרמה. כל המורים הם נגנים ומורים מעולים שכולנו חשופים לעבודה שלהם שהיא לגמרי בת זמננו, אני גם יכול להגיד בכנות שהניו סקול לא נותן לנן העדפה מיוחדת מבחינת מלגות אבל אני חושב שלמישהו (כמוני) שלא זכה להיות במגמת מוזיקה בתיכון נגיד ולא גדל עם הסצינה שטריקר זאת האופציה הכי טובה שאני מכיר לבנות שפה מוזיקלית ובסיס מאוד חזק, שטריקר בנוי לתת בעיקר את קורסי החובה של הניו סקול (פיתוח שמיעה וקצב תיאוריה ותיאוריה יישומית תולדות מוסיקה מערבית וג׳אז) ואני בספק עם יש עוד בית ספר עם מגמת ביצוע ג׳אז בארץ שמלמד את המקצועות האלה ברמה הזאת בין אם בגלל המורים המדהימים ובין אם בגלל בכיתות הקטנות והרמה הגבוהה של התלמידים...
baas פורסם יוני 21, 2011 פורסם יוני 21, 2011 אוקיי... קראתי את הבקשה המקורית של ליאור - מה צריך בשביל הבחינות... א)תכין שני קטעים. לא חייב דווקא ג'אז, אפשר גם ביבופ,קול ג'אז, ג'אז בלוז או ג'אז ג'אז. אתה תנגן אותם עם הרכב של רימון בבחינת דירוג ועם פלייבק או נגן שהבאת בבחינות כניסה. בבחינת דירוג תתבקש לאלתר (מהבחינה הג'אזית!) קצת ותעמוד במשימות מורכבות כמו "עכשיו בוא ננגן את זה בבוסה" - 1,5,1,5,1,5,1,5 ב)יבחנו אותך על קריאה - לא נראה לי שאתה צריך להתכונן...גם זה בדירוג ג)לעשות אקורדים בשתי ידיים עם היפוכים על פסנתר. לא נדרשת רמה רצינית בכלל, רק תראה שאתה יודע איפה נמצאים התוים ושאתה יודע ממה בנוי אקורד. ד)קצת שמיעה, קצת קצב - ברמות בסיסיות ביותר. עצות: א)אתה לא הולך לא להתקבל. זה פשוט לא יקרה, במידה ולא תעבור ניתוח לעקירת אוזניים\ידיים יום לפני. גם אם כן - אם אתה עדיין מסוגל לחתום על צ'ק אז התקבלת. ב)תעבור על תוכנית הלימודים שאתה מעוניין בה ותחפש אילו פטורים אתה יכול להוציא: ג) תברר איזה דירוג אתה צריך כדי להתקבל לקורסים שאתה רוצה - אפשר לעשות בחינת דירוג חוזרת אבל ממש אין צורך להוציא דירוג גבוה משום סיבה אחרת. בגלל שאף פעם אין מספיק בסיסטים ברימון - יש מצב טוב להתקבל לאנסמבלים גם בלי דירוג מספק, תבקש לדבר עם המורה שמעביר את האנסמבל. המלצות: שיעור בס+סדנת מיומנות רמות 1+2 שאני מאמין שאתה יכול (רמה 2 במינימום) פיתוח שמיעה ריתמי א' או א'+ב' - שזה שיעור קריאה ריתמית תורת הצליל - שזה קורס לא מועיל מי-יודע-מה ולא מעניין, אפשר ללמוד אותו לבד ומהר. אני עושה השנה בחינת פטור מזה, במסגרת הלהעמיד פנים שאני מוזיקאי. ושיהיה בהצלחה מישהו כבר אמר לך?
TzvikMister פורסם יוני 21, 2011 פורסם יוני 21, 2011 בתאריך 21.6.2011 at 14:40, baas כתב: ...גם אם כן - אם אתה עדיין מסוגל לחתום על צ'ק אז התקבלת. בלי להיכנס להכללות מיותרות, אבל נתקלתי ברימוניסטים שזה כנראה הדבר היחיד שעזר להם להתקבל לרימון, עם כל הצער שבדבר.
lior88 פורסם יוני 22, 2011 מחבר פורסם יוני 22, 2011 אוקיי - הרבה מידע ודעות, זה מצויין. האמתי שכל מה שהחברה שמתנגדים לרימון אומרים מאוד מזכיר לי את מה שאני שומע שקורה בברקלי בשנים האחרונות(כמובן שבקנה מידה אחר לחלוטין), הכיתות נעשות צפופות יותר, והרבה אנשים הולכים לשם בגלל השם, וגם כן עניין רושמי הצ'קים.. האמתי שהדבר שהכי נשמע מפתה עבורי בשטריקר- זה כיתות קטנות, שזו כמובן הדרך הכי טובה, עם יחס אישי וקפדני על כל תלמיד.. סתם בשביל הספורט - גל(או כל מי שיודע לצורך העניין) האם ניתן בכלל להתקבל למסלולים האלו רק עם באס חשמלית, ללא קונטרהבאס?... הנחתי מלכתחילה שבמקום שהפך להיות פופולרי מאוד(יחסית לבצפר למוזיקה) ימשך גם ההמון שרוצה את השם של הבצפר בקורות חיים, או כדי שיוכל לומר "למדתי ברימון", גם כי אני תמיד שומע שזה תלוי בשנתון ואיך התלמידים של אותה שנה.. אם באמת אפשר ללכת לאיבוד שם כלכך בקלות, להציב מטרות בהחלט יהיה משו שנדרש לעשות. בסופו של דבר אני הולך כדי להשי כלים ולהתפתח וכל דבר שיעזור לי להמשך הדרך, לא משנה מה אבחר לעשות- בין אם זה לסיים ברימון, או להמשיך לבצפר בחול(מחר אני באמסטרדם שוב, אז אלך לבדוק את האקדמיה) או להמשיך בדרך שהיא אחרת.. כל עוד לקחתי כמה שיותר מהמקום שבו למדתי, אדרבא, זה כבר תלוי בי וברצינות שלי דבר נוסף הוא- שכמו שיש לי הרבה דברים שאני חזק בהם, יש המון דברים שאני מרגיש שהם לא מהווים בסיס חזק מספיק בשביל ללכת וללמוד בחול כרגע או אפילו בשטריקר, שאני יודע שהרמה של התלמידים שם היא מאוד מאוד גבוהה(גם מהדרישות שמוצגות באתר שלהם וגם תלמידים שאני מכיר שלומדים שם, ע"ע גל), ככה שאפילו אם אבחר להמשיך למקום כזה, ברימון אני יכול לבצע את ההשלמות האלו. לגבי כל ה"מוזיקאים" של האנסמבל דשא ברימון, אני כבר יודע לזהות ולהתרחק ממי שצריך, ולראות אם מישו רציני לגבי משו, ין לי שום כוונה לבזבז את הזמן שלי על "בת 23 עם חומרים כתובים על קלאסית מחכים לעיבודים מקפיצים - מחפשת מתופף גיטריסט קלידן צ'לנית וחמת חלילים (אין לי בעייה לבזבז את הזמן בחדר שלה, אבל לא בחדר חזרות. או בחדר נעמי שמיר) אגב, כן אשמח לשמוע על קורסים שאהבתם במיוחד, או כאלו שחשבתם שיהיו מגניבים והיו ביזבוז זמן מוחלט. בחזרה לבחינות : קראתי את כל הספר של קצב לכולם א'(עצה יעילה- החזקתי אותו בשירותים, וכל פעם שהייתי צריך לקחת קצת זמן הייתי קורא אותו. תוך שלושה שבועות סיימתי את הספר..) אני קורא עכשיו את הרמוניה מסורתית או וואטאבר איך שקוראים לו(הוא בשירותים כרגע..) משתדל לעבור על כל הכלים לניתוח וכדומ'ה.. עד כמה החומר הזה באמת מופיע בבחינות הכניסה? בכלל, מה מבקשים לעשות בבחינות התאוריה? מתוך עניין וסקרנות - אשמח לשמוע איזה קטעים אתם בחרתם לנגן בבחינות כניסה. ושוב, תודה לכולם!
GalShaya פורסם יוני 22, 2011 פורסם יוני 22, 2011 אני די בטוח שאפשר להתקבל ללא קונטרהבס, שניים מהבסיסטים שנבחנו השנה הם נגני בס חשמלית בלבד, עדין אין תשובות לפי מיטב הבנתי אבל אני די בטוח שהם יתקבלו...
baas פורסם יוני 23, 2011 פורסם יוני 23, 2011 קודם כל "למדתי ברימון". בבחינות התיאוריה נבחנים בקריאה למתחילים מאוד - מפתחות פה וסול ואולי עוד מפתחות בקטנה, זיהוי והשלמת מרווחים כמותיים ואיכותיים, וגם סולמות - המודוסים הכנסייתיים והמינורים. כמו כן זיהוי המקלדת ברמה שהייתי כשהייתי בן 4. זה מה שאני זוכר בערך, אתה יכול לקפוץ לרימון ולקנות את החוברת של הקורס ב-20 ש"ח בערך. מה שכן - אולי כדאי לך לעשות את הקורס במקום ללכת לבחינה, כדי: 1)להוריד חלודה, אם אתה חלוד 2)להכיר תלמידים עוד לפני שהלימודים מתחילים 3)להכיר טיפה יותר את הבצפר, הסגל וכו'. וזה בחינם - אז מה אתה, פראייר או משהו?
GalShaya פורסם יולי 6, 2011 פורסם יולי 6, 2011 כן אני מקפיץ את ההודעה אבל לא סתם, הרבה מכם דיברתם על שטריקר ועל הרמה והיום היום האחרון של מרתון ההרכבים של התוכנית ובין שאר ההרכבים המעולים אני גם מנגן היום, אז אם מישהו רוצה לקפוץ ולראות על מה מדובר הכניסה חופשית בבן יהודה 193 בשעה שבע וחצי מתחילים ואם מישהו בא שיגיד שלום...
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.