hunaman פורסם יולי 14, 2011 פורסם יולי 14, 2011 שלום, אני מעוניין לקנות גיטרה בס חדשה, אני ממש מתחיל על בס (מנגן 6 שנים בקלאסית וחשמלית) וזאת הולכת להיות הבס הראשונה שלי. התקציב הוא עד 2000 דולר בארה"ב. מגבר כבר קניתי FENDER BASSMAN 12. עשיתי סיבוב בכמה חנויות בארץ בשביל להחליט, וממש אהבתי את המיוזיקמן, וגם הפרשיזן הייתה בסדר. את הגאזז לא אהבתי. אני אנגן הרבה סגנונות כולל סלפינג, אבל בעיקר להקות כמו RHCP AND IRON MAIDEN וכו'. אני רוצה 4 מיתרים כיוון שזה הכי נוח. מה אתם ממליצים? תודה מראש.
Katush פורסם יולי 14, 2011 פורסם יולי 14, 2011 עד 2000 דולר לבס ראשונה. תקנה בס במחיר זול יותר כדי שתראה שאתה באמת באמת מתחבר לזה.. תקנה בס ב 2000 דולר ולא תאהב אותה/בס בכללי,אין לך איך להפטר ממנה פה בארץ.
hunaman פורסם יולי 14, 2011 מחבר פורסם יולי 14, 2011 יש לי כרגע בס של חבר שאני מנגן עלייה 4-5 חודשים (WARWICK סינית או משהו) ואני ממש נהנה לנגן אבל אני לא אוהב את הגיטרה הזאת. ואני לא קונה גיטרות זולות זה סתם מדכא, ואני בטוח שאני רוצה בס, זה לא משהו חולף. תודה מראש, אשמח לעוד תגובות.
RT פורסם יולי 14, 2011 פורסם יולי 14, 2011 בגלל שזו בס ראשונה ואין לך עדיין העדפות שנובעות מניסיון נגינה אמיתי וארוך טווח אני ממליץ לנגן על מספר דגמים פופולריים, בדיוק כמו אלה שהזכרת, להחליט מה הכי נוח לך לנגינה ולקנות. הסאונד פחות חשוב. קח בחשבון שאחרי תקופת מה יתכן ותפתח העדפות אחרות ותרצה להחליף בס, לכן כדאי שמה שתקנה עכשיו יהיה סחיר ככל האפשר. מבחינה זו פנדר היא הבחירה הטובה יותר.
baas פורסם יולי 14, 2011 פורסם יולי 14, 2011 +1 למרות שאתה בטוח שאתה רוצה בס, תהיה גם בטוח שתרצה להחליף אותה באחרת יום אחד. אם אהבת את המיוזיקמן, אז כנראה שאתה צריך לקנות אחת.
foofig פורסם יולי 14, 2011 פורסם יולי 14, 2011 פנדר אמריקן סטנדרד חדשה עולה בארהב 1000$ וקצת, מיוזיקמן באיזור 1200-1400$ אם אני לא טועה... לדעתי אין סיבה להשקיע סכום גדול מזה בגיטרה, במיוחד כשאין לך משהו שאתה סגור עליו ויודע שזה ה"חלום" שלך (כמובן באופן יחסי - מחר החלום יכול להשתנות, והוא כנראה גם ישתנה מחר...) בין שתיהן זה עניין של נוחות בעיקר, לכל אחת יש את האופי שלה מבחינת סאונד, אבל כמו שאמר RT, עד שתדע בדיוק מה אתה מעדיף תבחר את מה שיותר נוח. שתיהן גיטרות מצויינות! שים לב שבארץ פנדר יותר סחירה ואם תרצה להחליף אותה למיוזיק מן יהיה לך יותר קל מאשר הכיוון ההפוך. אתה נוסע לארה"ב וקונה בעצמך או מזמין/מישהו מביא לך?
hunaman פורסם יולי 14, 2011 מחבר פורסם יולי 14, 2011 foofig מישהו מביא לי את הגיטרה (ככה עשיתי גם עם הסטראט), דבר שני היא לא עולה באיזור ה 1700$ ? ולגבי ופנדר גאז בס, ממש לא אהבתי אותה היא לא הייתה נוחה. יש לכם עוד עצות טיפים וכו? אגב איך המגבר שקניתי, BASSMAN 12? תודה מראש. עריכה: שכחתי לציין שבמיוזיקמן אני לא ממש יודע איזה דגם לבחור (STINGRAY OR STERLING) מה אתם ממליצים?
foofig פורסם יולי 14, 2011 פורסם יולי 14, 2011 אני קניתי בגיטר סנטר ג'ז בס אמריקן סטנדרד (דרך האתר שלהם, וחבר הביא), ואני מאוד מבסוט! פה יש סטינגריי, שים לב שבצבעים שונים יש מחיר שונה, נע בין 1400-1600 http://www.guitarcenter.com/Music-Man-StingRay-4-String-Electric-Bass-Guitar-104843982-i1148748.gc יש גם את הפרסיג'ן אמריקן סטנדרד כאן: http://www.guitarcenter.com/Fender-American-Standard-Precision-Bass-104794169-i1386280.gc מה שכן, אם אתה קונה מאתר כזה או אחר, שים לב שכל הזמן יש להם מבצעים שונים ומשונים שנותנים הנחות יפות, פשוט תרשם לרשימת תפוצה של האתרים ותקבל למייל כשיהיו הנחות, ככה חסכתי משהו כמו 150$ על הג'ז בס. את הסטרלינג אני לא מכיר, אז מישהו אחר יהיה צריך להסביר לך על ההבדל בינה לסטינגריי עוד דבר קטן - המחירים לא כוללים מע"מ (או מס כלשהו) שמשתנה בין מדינה למדינה, אז קח בחשבון עוד תוספת קטנה
BullHorn פורסם יולי 15, 2011 פורסם יולי 15, 2011 אל תשכח שפנדר משבטים גיטרות במפעלים אבל כל גיטרה יוצרת שונה, כמו שאין שני עצים זהים. הג'ז בס שלי זוועתית אבל לעומת זאת יצא לי לנגן על פנדרים וסקוויארים ממש טובים.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.