Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

אוזניות

YuvalBass

Recommended Posts

פורסם

קצת אוף טופיק אבל בכל זאת-

למישהו יש קצת המלצות לאוזניות (לאייפוד) HeadPhones

משמע כאלה שמכסות את האוזניים?

חשוב שיהיו איכותיות מאוד ועיצוב מגניב גם פלוס.

תודה ;)

פורסם

אם אתה מחפש אוזניות מוניטור טובות לך על הk77 או k240\271 אם אתה מחפש אוזניות יותר לשמיעה מהאיפוד או משהו לך על האוזניות של ד"ר דרה, עולות הרבה אבל בערך האוזניות הכי טובות ומגניבות שראיתי בזמן האחרון

פורסם

לי יש Shure SRH440 שהן ממש טובות להרבה דברים יש להן טווח יפה וטרבלים יפים אבל הן קצת חסרות בבסים עם האייפון שלי. בכל מקרה, מאוד שוות לבדיקה.

פורסם

אני עם אוזניות in-ear של סנהייזר, קצת יותר מדי בס אבל שומעים מצוין (עולות 200 שקל בערך)

פורסם

קניתי לא מזמן Grado sr80 ב500 שקל. האוזניות הכי טובות שיש במחיר הזה, איכות סאונד מטורפת... אבל הן מתאימות רק לשמיעה ביתית כי בגלל שהן פתוחות.

פורסם

לא אין איר כי אחרי כמה שהים זה כבר קצת מציק לי באוזן. התקציב הוא לא מוגבל בדיוק.. אני מאמין שלא יותר מ-150 דולר. מב לגבי האוזניות של דר דרה? איפה אפשר לקנות?

פורסם

יש לי את הביטס של דר דרה(מה שהוא התכוון ) וגם איןאיר של שור, אבל אין מה להשוות כשזה מגיע להנאה ממוזיקה, הביטס לוקחות בענק כל דבר שנתקלתי בו אי פעם, כולל הבוס-ים למיניהם(לטעמי).

הבעיה היא המחיר- בזמנו קניתי אותן ב400 דולר בקנדה. מחיר מוגזם בטירוף, אבל אחרי ששמעתי איתם כמה דברים, לא יכלתי שלא.

פורסם

לגבי הדר דרה, מוכרים אותן בדילאקסטרים במחירים די מגוחכים. מזויף או לא, אין לי מושג.

חבר קנה (את ה-in ear) , האריזה נראית משכנעת, האיכות בסדר - אין לי מקוריות להשוות איתן.

לאמיצים:

http://s.dealextreme.com/search/monster+dr+dre

לא מקוריות בעליל, לא כדאי לבזבז כסף על אוזניות מדיל אקסטרים לדעתי.

Skullcandy אמנם נראות יפה, אבל האיכות והנוחות לא משהו בכלל.

הייתי ממליץ על AKG או סאנההיזר. יש לי K518 של AKG, נהנה מכל רגע.

למרות זאת, שמעתי את הStudio של דר דרה, הדבר הכי מטורף בעולם, אבל יקרות לאללה (1800 שח, מי מת?)

פורסם

לא מקוריות בעליל, לא כדאי לבזבז כסף על אוזניות מדיל אקסטרים לדעתי.

Skullcandy אמנם נראות יפה, אבל האיכות והנוחות לא משהו בכלל.

הייתי ממליץ על AKG או סאנההיזר. יש לי K518 של AKG, נהנה מכל רגע.

למרות זאת, שמעתי את הStudio של דר דרה, הדבר הכי מטורף בעולם, אבל יקרות לאללה (1800 שח, מי מת?)

http://www.aviyaffe.com/product/1911/101/Stax/SR-007-MK2

(:

פורסם

לי יש SENNHEISER HD280 PRO שהן אחלה אוזניות ואני נהנה מהן לאללה. אבל יש בעיה אחת שנכונה לכל האוזניות הסגורות והיא החום. אחרי זמן מה שהאוזניות עליך החום מציק וקשה להמשיך ולשמוע.

אם אתה מודע לזה וזה לא מפריע, ממליץ בחום.  ;)

ביקורת:

http://reviews.cnet.com/headphones/sennheiser-hd280-pro/4505-7877_7-30235462.html

פורסם

מה בעניין SKullcandy? למישהו יש ניסיון?

כן, סאונד סבבה אבל איכות בנייה נוראית, אל תתקרב, שלי החזיקו שנה במזל עם כמויות מסקינג טייפ שלא יביישו אם 16 של טירון מורעל.

פורסם

קראתי קצת על האוזניות של דר דרה, הם נראות מצד אחד נורא איכותיות אבל יש דעות חלוקות,פלוס הן יקרות לאללה. מצדיקות את המחיר?

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני לא אוהב להשקיע על אוזניות שאני יוצע איתם מהבית כי הם יכולות להיקרע ,להישבר להירטב אז אני כבר כמה שנים קונה רק אוזניות בטווח של עד מאה שקל ותאמינו לי אפשר למצוא כאלה באחלה אייכות למשל לפני ארבע שנים אני קניתי איפוד טאץ וקיבלתי איתו זוג אוזניות אחרי שלוש שנים האיפוד כבר נשבר ועשיתי עליו טרייד באייידיגיטל וקנתי במקומו איפוד קלאסיק אבל האוזניות של האייפוד טאץ עד היום עדיין עובדות כאילו הם אוזניות חדשות למרות שהם עברו כביסות נפילות וכו.. קיצר אני ממליץ לך לקנות אוזניות פשוטות בתקציב שפוי ולא ללכת על משהו יקר רק בגלל שכתוב עליו דר דרה או כל מותג אחר

פורסם

אני משתמש כבר שלוש וחצי שנים עם Sennheiser HD212. בזמנו הן עלול לי כ-300 שקל ומאז הלכתי איתם בקיץ, בחורף, בגשם, מקופלות לגמרי בתיק, בשימוש מאסיבי בבית, כשגלגלי הכיסא שלי עוברים עליהן לא-פעם - ורק לפני שבועיים הספוג שבפנים התחיל להיקרע. הכבל שמגיע איתן ממש ארוך וזה קצת מסורבל, אבל מצד שני הוא לא מולחם לתוך האוזניות אלא מחובר עם בננות קטנות - ואז גם תתלוש אותו בטעות מהאוזניות רק צריך להחזיר את הכבל. בנוסף אפשר בעצם להכין כבל בעצמך, אבל זה כבר לאודיופילים קשים.  ;D

מלבד איכות הבניה והחומרים, אלה אוזניות עם סאונד בס אדיר, מיד ריינג' טוב והן גם נוחות מאוד לעבודה ממושכת (כולל בקיץ, עד שמתחילים להזיע מהאוזניים ואז כבר צריך להיכנס למקלחת).

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...