lior88 פורסם אוגוסט 14, 2011 פורסם אוגוסט 14, 2011 אז עם חזרתי לארץ התחלתי לחפש דרך לייצר קצת הכנסה.. קיבלתי המלצה מחבר על בצפר למוזיקה שבו הוא מלמד גם כן, בצפר ארטיק שנמצא ביהוד, אז קבעתי לעצמי ראיון עבודה. בתור אחד שלא ידע אפילו איפה זה יהוד, מאוד הופתעתי כשנכנסתי למבנה וראית שטח ענק עם מלא גיטרות, אפקטים ושאר ציוד למכירה.. המקום עצמו נראה מעולה. ביי פאר לוקח כל מרכז מוזיקה, קונסרבטוריון ואפילו חדרים מסויימים ברימון בהליכה מאוד קלילה. המקו מכיל, מלבד חדרי לימוד אקוסטיים לכל הכלים, גם אולפן הקלטות ואפילו מועדון הופעות, עם במה באר וכל העניין מסביב. אניוואי, נפגשתי עם עמית מנהל הבצפר, אדם נפלא שכבר הכרתי מלפני כן מסתבר. הוא הסביר לי על המקום ובמה הוא שונה משאר המקומות שראיתי עד היום. הוא בעצם מגדיר את המקום כההפך מקונסרבטוריון, איפה שאתה עובד שנה שלמה, שיעור פעם בשבוע כל השנה ואז בסוף שנה יש לך רסיטל ודירוג. פה המטרה היא קודם כל שיהנו מהמוזיקה, לפני שבהכרח לומדים אותה. הוא הסביר לי שבבצפר התלמידים מקבלים מעבר לשעורי הכלי, גם כיתות אמן עם אמנים ישראלי(שלום חנוך, היהודים, אורפנד לנד..) וגם ההזדמנות להופיע- אפילו אם הם לא למדו שנה שלמה וקיבלו "ציון מספק". ראיתי שם כמה חברה שזיהיתי מסצנת הסשנים בארץ, כולם נראים כמו חברה צעירים עם ווייב נכון וטוב, בניגוד לקלישאת הרוסי בן ה70 מהקונסרבטוריון. אניוואי, כל העניין של לראות מקום שמתיחס למוזיקה כמו שפה ומלמד אותה מהצד הכיפי שלה מאוד שימח אותי והיה לי חשוב לחלוק את זה איתכם, כדי שלא יגידו שבאסיסטים רק מתבכיינים כל הזמן(:
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.