רמון פורסם ספטמבר 4, 2011 פורסם ספטמבר 4, 2011 מה דעתכם היתרונות והחסרונות של כל אחד מול האחר? אני מתכוון לדאנלופ הזה - אל מול הסקאלר הזה - בלי קשר לחומר ממנו הם עשויים. קראתי כאן פוסט קודם שעסק בנושא עם המלצות שונות לנועלי רצועה שונים, אבל אני מתלבט בין שני אלו. יש לי כרגע סט של סקאלר ומעניין אותי לנסות את הדאנלופ. הדבר היחיד שמטריד אותי בדאנלופ זה שהוא יוצר מעיין משקולת קטנה בסופי הרצועה, עם שפיץ, שיכול לפגוע בטעות בגיטרה אם למשל, הגיטריסט מנסה להראות לי את הליין בס שהוא רוצה, ואז אני מתחיל להתעצבן, מוריד את הרצועה בלי לחשוב ומעיף אותה בעצבים לתוך הגיטרה (אולי של הגיטריסט) או לכל מיני מקומות כואבים אחרים... בכל מקרה, הבנתם אותי נכון? מה דעתכם?
RT פורסם ספטמבר 4, 2011 פורסם ספטמבר 4, 2011 אני יותר אוהב את השולר (סקאלר). הם מרגישים לי יותר בטוחים ועובדים חלק יותר. אבל, מכיוון שלחלק מהבסים שלי כיום יש תופסני רצועה של דאנלופ שקועים בתוך הגוף (אי אפשר להשתמש בשום דבר אחר) אז עברתי באופן גורף. בכל מקרה יהיו לך גושי ברזל בקצות הרצועה. זהירות.
tomersg פורסם ספטמבר 4, 2011 פורסם ספטמבר 4, 2011 אני מעדיף את השאלר בהרבה על הדאנלופ. הרבה יותר בטוח. דאנלופ יכול להשלף בטעות והגיטרה תיפול. המבנה של השאלר לא מאפשר כזה שיחרור מוטעה.. בכל אופן גם רביד הראה לי דבר חדש שהוא מביא. נראה נחמד. LOXX strap lock nickel http://www.ravidshay.com/product_details.php?pid=53
רמון פורסם ספטמבר 5, 2011 מחבר פורסם ספטמבר 5, 2011 מכיר את הנועלים מהפלסטיק ואפילו יש לי סט אחד. אמנם עושים את העבודה במחיר זול, אבל לא נוחים מספיק לשחרור/תפיסה מהירה של הרצועה לטעמי. לסקאלר (/שולר) יש את התופעה הזאת שהם נפתחים מההברגה שלהם, ואז עף הקפיץ ועלול להאבד... לא קורה הרבה אבל בכל זאת, קורה. קראתי על חבר'ה שמדביקים את המנגנון עם לוק-טייד וכדומה. הנועלים של LOXX נראים מדליק, אבל אני מעדיף לראות בעינים עד כמה הם עמידים. אוקי - עד עכשיו יש רוב לסקאלר. מי נגד?
noam sasson פורסם ספטמבר 5, 2011 פורסם ספטמבר 5, 2011 אני משתמש בדנלופ בכל הגיטרות שלי (לא שמעתי עד עכשיו על סקאלר) הם נוחים לניתוק וחיבור ואף פעם לא נפלה לי גיטרה
Buri פורסם ספטמבר 5, 2011 פורסם ספטמבר 5, 2011 יש לי את שניהם (ושניהם למסירה) ועם הסקאלר (הייתי בטוח שאומרים שלר עד היום אגב) יש לי בעיה אחת, מנגנון השחרור ממש לא נוח. בדאנלופ צריכים ללחוץ על מנת לשחרר בסקאלר צריך למשוך מוט מתכת קטנטן, לדעתי לא נוח ואני לא הסתדרתי איתם.
odk פורסם ספטמבר 5, 2011 פורסם ספטמבר 5, 2011 +1 על הדנלופ, מאותם הטעמים של אבירן. יש לי דנלופ כבר מעל 5 שנים ומעולם לא היתה לי בעיה איתם. נוחים מאוד לפתיחה וסגירה. ניסיתי שאלר בעבר והם ממש לא נוחים לפתיחה.
RT פורסם ספטמבר 5, 2011 פורסם ספטמבר 5, 2011 לדאנלופ יש יתרון שהם מתפקדים מצוין גם ללא התופסנים. השאלר קטנים וסתם רצועה עלולה להחליק מהם בקלות.
foofig פורסם ספטמבר 5, 2011 פורסם ספטמבר 5, 2011 יש לי את שניהם (ושניהם למסירה) יאללה, מוכן לתפוס אותם בכיף!
רמון פורסם ספטמבר 5, 2011 מחבר פורסם ספטמבר 5, 2011 נראה שהדונלופ הוא דווקא המועדף והאמת שראיתי הרבה תמונות של נגנים שמשתמשים בהם. הם באמת נראים יותר נוחים בנוגע לשחרור והחיבור, אבל האם למישהו קרה פעם שהגיטרה קיבלה מכה מהם?
tomersg פורסם ספטמבר 5, 2011 פורסם ספטמבר 5, 2011 בוורוויק הישנות, היו כפתורים של דאנלופ שהיו שקועים בתוך הגוף. הבעיה שהתופסן פועל באמצעות מין גולות קטנות כאלה שבלחיצה על הכפתור שוקעות לתוך התופסן ואז העסק משתחרר. היה גם את העניין של מין סוג של שייבה שהיתה מאבטחת את התופסן לרצועה. פעם היא נפלה לי והייתי צריך לאלתר משהו בסגנון מקגייוור.. התופסן של שאלר עוטף ומחבק את הכפתור וכך ההתחושה הרבה יותר בטוחה. יש גם את הנועלים של וורוויק שהיום מורכבים על הגיטרות שלהם. הם בסגנון דאנלופ. ניתנים להשגה במיוזיק סנטר ושלוחותיה.
toto666 פורסם ספטמבר 5, 2011 פורסם ספטמבר 5, 2011 1+ על הדאונלופ... לא יודע מה איתך אבל אני לא סומך על פלסטיקים שיחזיקו לי את הגיטרה
tomersg פורסם ספטמבר 5, 2011 פורסם ספטמבר 5, 2011 אגב שאלר, דאנלופ, וורוויק, טיזי.. בפחות מ 5$ אני לא מבין מה השאלה בכלל.. http://www.ebay.com/itm/300418626768?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
noam sasson פורסם ספטמבר 5, 2011 פורסם ספטמבר 5, 2011 לדאנלופ יש יתרון שהם מתפקדים מצוין גם ללא התופסנים. השאלר קטנים וסתם רצועה עלולה להחליק מהם בקלות. +1
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.