Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

Kala U-Bass

kdeal

Recommended Posts

פורסם

ראיתי אותה בשרשרת באקט.... מגניב לאללה!

Kala U-BASS

יוקולילי-בס... 20 אינץ' סקאלה, מכוונת כמו בס רגילה, פיקאפ פייצו, מיתרי פוליאורתן... ונשמעת כמו קונטרבס.

מדליק מדליק מדליק...

פורסם

יש לה רק חיסרון אחד.....היא עולה 500 דולר!!!

מחיר קצת מוגזם לדעתי ליוקללה מגודלת

פורסם

אבל הוא כזה ח'מווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד

פורסם

באמת נורא חמוד,אבל לא יודע חסר לי בו משהו....

נשמע לי רייקני כזה,לא כבר עדיף ללכת על באס אקוסטית וזהו ?

פורסם

נראה כלי חמוד לאללה, אפילו שקלתי לקנות אחד אבל בסוף החלטתי שעדיף להשקיע את הכסף במגבר במקום. מוכרים אותם בכלל בארץ?

פורסם

באיביי יש גם ב400$ השאלה היא אם המחיר הזה שווה.

לדעתי לא יותר מ250$ . במחיר כזה הייתי קונה אבל מעבר זה נראה לי כמו צעצוע יקר מאוד!

פורסם
  בתאריך 25.7.2010 at 17:04, Bundy כתב:

טוב, אז הוחלט שסלאפים נשמעים הכי טוב על יוקללה באס?? :)

ושזאת הבס הכי טובה למטאל ;D

פורסם
  בתאריך 25.7.2010 at 17:40, iBass כתב:

תומר, זה מזכיר את ה-souvenir שקיבלת מוורוויק.

כן הא.. אולי אפשר להרכיב איזה פיאצו וטיונרים..רעיון.  :o

פורסם
  בתאריך 25.7.2010 at 17:22, AmitW כתב:

ושזאת הבס הכי טובה למטאל ;D

הוצאת לי את המילים מהפה

הבס הזאת רשמית היא הבס הכי טובה למטאל

ובקרוב, בודגוב U BASS קאסטום.

פורסם
  בתאריך 25.7.2010 at 18:05, Agito כתב:

ובקרוב, בודגוב U BASS קאסטום.

במחיר נדיר, רק 4500 שקל, עבודת יד! מציאה!!

פורסם
  בתאריך 25.7.2010 at 18:25, Bundy כתב:

במחיר נדיר, רק 4500 שקל, עבודת יד! מציאה!!

תוכננה בקפידה ע"י בודגוב על פי קריטריונים מחמירים שרק נגן ברמתו יכול  לעצב

פורסם
  בתאריך 25.7.2010 at 19:55, kdeal כתב:

תוכננה בקפידה ע"י בודגוב על פי קריטריונים מחמירים שרק נגן ברמתו יכול  לעצב

*מיוצר ע"י stagg

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

Well guys i'm bringing this topic from the grave to make my own review of the U-Bass. I had a chance to play one today

First of all, I sorry for the English, I'm in Canada with no Hebrew keyboard but I'll promise to translate it when I'll come back. So, here goes:

The price: 590$. I put the price first on purpose so it'll ring in your head while you read the rest

Made in: China. Written black on gold on the back

Scale: 21". A little bigger than a tenor ukulele

Wood: Mahogany. And actually constructed quite well

Playability and Sound: It has polyurethane(rubber) strings. They look an feel very durable and it has a feeling that they'll last forever, think Ashbory strings but much smoother in touch. Did some slides on it and didn't burn my fingers and the feel of the strings and the neck is very nice. It has a custom Hipshot tuners so I guess it'll stay in tune for long time

As for the sound, it doesn't sound like a bass nor like an upright. It has some clarity and midrange but still, it is very muddy or should I say rubbery (!?)

The volume it produces is much lower compared to an acoustic bass so if you've planned to use for camping or an unplugged session, forget it! It will be swallowed by a whiny singer with an acoustic in no time. It has a piezo pickup, so it can be amplified but then the whole point of the instrument is lost

Conclusion: In one word - dissapointment. In two words - not practical

Baritone uke with bass strings and costs almost three times as much

The better option would be this:

http://www.beavercreekguitars.com/bcrb501_b04.html

Probably made in the same area as the U-Bass, quite small (22" scale) sounds really nice and costs only 200$

Here's a demo:

My other option is actually to buy a kala mahogany baritone uke (200-240$) and convert it to a bass uke

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קיים בגרסת פרטד ופרטלס.

הייתי מגדיר את זה כצעצוע פונקציונלי, אכן מעניין למי שהפרוטה מצויה בכיסו.

פורסם

שווה לבדוק. ליוקללה ערך חשוב גם בגלל ג'ורג' האריסון, גם כי היה הכלי הראשון שג'ים פילדר ניגן, וגם בגלל טייני טים (ראו ע' ).

:)

פורסם

ארנון אני ממליץ לך לקרוא את הביקורת שלי על הUBASS למעלה, ניגנתי על אחד כזה בקנדה לפני כמה חודשים וממש לא עפתי עליו

פורסם
  בתאריך 10.12.2011 at 13:27, Duba כתב:

ארנון אני ממליץ לך לקרוא את הביקורת שלי על הUBASS למעלה, ניגנתי על אחד כזה בקנדה לפני כמה חודשים וממש לא עפתי עליו

בכייף. אקרא. תודה רבה.

פורסם

קצת אוף טופיק,אבל הייתי חייב לשאול:

מה פירוש המושג GAS שכולם משתמשים בו?

זה ראשי תיבות למשהו?

פורסם

ובשפת הפורום "התקפת גז...."  ;D

(שזה לא מה שקורה אחרי חמין, אלא שהתחושה הזו משתלטת ואתה קונה... קונה... קונה...)

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...