רועי פורסם ינואר 10, 2012 פורסם ינואר 10, 2012 שלום לכם הרבה בסיסטים (כולל אני) נתקלים במקרה מיוחד שדודה שלהם מחו"ל רוצה לקנות להם משהו או בכל מקרה אפשרי והם שוקדים על החברים שלהם ועל והמחשב שלהם ומחפשים אפקטים או פדאלים או איזה שדרוג מגניב שיכול לשדרג ברמות את הבס שלהם (jass bass במקרה שלי) ויש יותר מידי דברים וגם יש המון דברים לא איכותיים או דברים שפשוט אין צורך בהם. אז אני פונה ללב שלכם מהם הדברים האיכותיים האלה שאנו זקוקים להם ? ומה יכול לשדרג לנו את את הסאונד ? (גם דגמים יועילו מאוד במקרה הזה)
kdeal פורסם ינואר 10, 2012 פורסם ינואר 10, 2012 מממ... תצטרך למקד את השאלה, ידידי. כל אחד פה עם ראש אחר, חיבה למוזיקה אחרת, לסגנון שונה, לסאונד שונה... אחד יגיד לך קומפרסור, אחר יגיד לך אוברדרייב, שלישי יגיד לך אוקטב, רביעי יגיד לך שכל מה שאתה צריך זה כבל ומגבר... מי אנחנו שנגיד לך מהם "דברים שפשוט אין צורך בהם" ? בוא תתן הסבר מפורט על איזה מוזיקה אתה שומע. לאיזה סאונד אתה רוצה להגיע. איזה אפקט אתה רוצה שיהיה לך. שתבין - רק אם תגיד "אני מחפש קומפרסור" יהיו פה המון דעות על קומפרסורים שונים. אז לזרוק סתם כך "אני פונה ללב שלכם, מהם הדברים האיכותיים האלה שאנו זקוקים להם" זה לא ממש רציני....
tom פורסם ינואר 10, 2012 פורסם ינואר 10, 2012 לא עשיתי בדיקה יסודית, אבל אני אמין שמרבית הבסיסטים בהיסטוריה היו צריכים גיטרה כבל ומגבר, וזהו. כדאי שתבחין בין מה שצריך לבין מה שסתם נחמד/כיף. אם אתה יוצר לגיג בקרוב עם muse או tool, אז כן, יש כמה פדאלים שאתה צריך. אין לי כוונה לבאס אותך, אני באופן אישי מחזיק בבית המון פדאלים! כי זה כיף לי, אבל למרבית הגיגים שלי, אני לא באמת צריך כלום. בכל מקרה אם לא תספר לנו מה אתה צריך? או מה נחמד/כיף לך? יהיה בלתי אפשרי לעזור לך כי פשוט יש אינספור אפשרויות וכולן מעולות. מאוד יעזור אם תגיד גם מה התקציב. אם אתה לא באמת צריך/מחפש איזשהו סאונד מיוחד, אז אפקטים ששומרים על הסאונד הבסיסי של הבס יוכלו להתאים כמעט לכל סגנון. אני מתכוון לפרה-אמפ, אקולייזר, בוסטר וקומפרסור, אולי גם אוברדרייב עדין. אם זה באמת מה שאתה מחפש, אני ישמח להמליץ לך.
רועי פורסם ינואר 10, 2012 מחבר פורסם ינואר 10, 2012 אני במקורי פאנקיסט וסלאפיסט אז אני מחפש אפקטים ופדאלים שיוסיפו לסאונד שיש לי ואני רוצה לפתור בעיות שיש לי שזה בעיקר סאונד לסולואים וסאונד שאפשר להגיד "יבליט" את הליווי בבס מבחינת צומת לב מוזיקה שאני בעיקר שומע (לקטעיי הבס שם כי אני שומע בכללי כל מוזיקה אפשרית מטראנסים עד מוזיקה קלאסית) היא מוויקטור ווטן , מרכוס מילר עד מרסדס בנד אבל בעיקר אני שומע פאנק , ג'אז , ורוק (לא כבד) אז אני אישית מחפש אפקטים ופדאלים לסגנון מוזיקה הזאת
EladE פורסם ינואר 10, 2012 פורסם ינואר 10, 2012 הדבר הכי מועיל - סט חדש של מיתרים. לא התשובה הכי סקסית לצערי ולכן אוסיף שלא תתפוס אותי יוצא לחזרה בלי ה-Bass VT שלי. הוא נותן לי את אותו סאונד כמעט בלי קשר לסוג המגבר והבוקסה בחדר ואני אישית גם אוהב את הצבע האמפגי שהוא מוסיף. כמובן שזה לא אומר כלום לגבי הטעם וההעדפות שלך. אם אתה חובב סלאפ אולי תהיה מעוניין בקומפרסור או בקורוס (טיפה מזערית של קורוס משדרגת לטעמי את הסלאפ).
baas פורסם ינואר 11, 2012 פורסם ינואר 11, 2012 דעה אישית: פדאלבורד עם: פרה-אמפ,קומפרסור, טיונר זה חובה, ויכול להיות שזה גם מספיק. עריכה: שכחתי אקולייזר
penguin פורסם ינואר 11, 2012 פורסם ינואר 11, 2012 שלום רועי לפי דעתי מה שיכול לשדרג את הסאונד ותמיד טוב שיש בסביבה זה בס נוספת !
vaja87 פורסם ינואר 11, 2012 פורסם ינואר 11, 2012 מסכים עם מר. באאס מה שכן, פרה אמפ זה לא חובה אם אתה מנגן עם בס אקטיבית, אני הייתי מוסיף גם איזה אובדרייב שאפשר להשתמש בו גם כדי ללכלך טיפה את הסאונד וגם בתור בוסטר, במקרה שלך עם הסלאפים והפאנק אתה יכול גם להביא איזהשהוא אנבלופ פילטר באמת עוד הצעות מעניינות לבסיסטים שרוצים להכנס יותר לעומק זה סינטי(מארקבס או אקאי הכי טובים אך יקרים בטירוף...), פלנג'ר יכול לעשות עבודה טובה גם כן, וכמובן דיליי יכול להיות אחלה משחק לשעות הפנאי, אבל זה תקנה רק אחרי שיש לך את כל השאר, כמו שבס אמר הכי חשוב זה קומפרסור וטיונר טוב(עדיף פדאל טיונר שבאמצע הופעה תוכל פשוט בלחיצת רגל להשתיק את הבס ולכוון בשקט בלי לעשות קולות של ג'ירף גוסס) אם אתה מנגן בהופעות ביותר מבס אחת אפשר לקנות איזהשהוא די אי שיש לו 2 כניסות, יש כזה TECH21 וכמובן יש את הדי אי בוקס של MXR שגם יכול לעבוד מעולה וככה תחסוך החלפת כבלים לבס שלך באמצע הופעה וכיוונים של אקולייזר וכאלה...
baas פורסם ינואר 11, 2012 פורסם ינואר 11, 2012 אני בסך הכל ממליץ למי שבונה פדאלבורד להתמקד קודם כל בסאונד של הבס שלו - שישמע כמו בס. ריוורב, קורוס ודיליי יכולים לשמש כדי להשפיע על הסאונד, אבל עדיין שישמע כמו בס (כן כן! גם דיליי) פלנג'ר, סינטי ושאר ירקות מבחינתי אף פעם לא חובה - חוץ מאוברדרייב או דיסטורשן, למי שמרגיש שהוא צריך. כל זה תלוי בצורך של הנגן, כמובן.
elzo79 פורסם מרץ 21, 2012 פורסם מרץ 21, 2012 כמו שכתבו חכמים לפני, זה מאד אישי ותלוי בסאונד שאתה אוהב ומחפש. סט אפ משודרג בסיסי יכלול לטעמי קומפרסור, אנוולופ פילטר, קורוס וקופסת di/פרה אמפ ( דוגמת ה tech 21 - באמת מכשיר מדהים ).
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.