Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

תראו מה מצאתי ב-eBay

lukatch

Recommended Posts

פורסם

יש לי WISHBASS ואני אוהב אותה, בהחלט שווה 300$.

התוכנית היא יום אחד לשפץ לה את הפיניש ויכול להיות שזה לא יקרה..  ;)

פורסם

מה נסגר איתו, אתה שואל? אני אתרגם לך מה שכתב לפני כמה שעות חבר פורום אחר (Bass Outpost) בעניין הזה: "בהצלחה לך, וויש, גיבור טוקבייס, אתה שחוסר היכולת שלך הביא לך יותר תהילה מאשר כל הכסף ששפכו כל האחרים על תקציבי פרסום. ווישנבסקי, בדרכו, הצליח להכות את הילדים הגדולים, ובנה לעצמו שם המבוסס אך ורק על יכולתו לבנות באסים מחורבנים באופן קיצוני."

מצד שני, אני עוקב אחרי הפעילות שלו בפייסבוק נגד תפוצת כלי נשק באמריקה, וגם קראתי ספר שהוא כתב. מדובר בהיפי מזדקן, וזאת מחמאה בעיני. הוא היפי אמיתי, שלא התברגן ועדיין חי את אידיאולוגיית ילדי הפרחים. לכן הכלים שלו נראים כאילו איזה סטלן גילף אותם באולר והלחים אותם עם הבאנג. אני באמת חושב פעם להוציא 300 דולר ולקנות איזה בס שלו, רק כדי לתמוך באיש המקסים הזה.

עכשיו הכל מובן

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא כלכך מוגזם באמת... באמת קשה למצוא אותן וכשמוצאים אותן הן מתחילות בסביבות 1500$, לפני כמה שנים (2009) היו נמכרות בסביבות ה-$1000 , ככל שהשנים עוברות הן מתייקרות, כמו כל דבר אחר.

אז נכון שפה הוא הקפיץ את המחיר בכמה אלפי שקלים אבל בהתחשב ברמת הנדירות הארצישראלית ובכלל בעולם אפשר להבין אותו.

מי מבין יקנה, יתן לו בראש קצת להוריד את המחיר אבל יקנה.

זה לחלוטין לא סקוויר כפי שאתה מכיר את סקוויר.

זה כלי ברמה אחרת ברמה גבוהה לחלוטין.

הלוואי עליי כרגע כמה אלפי שקלים בשבילה.

פורסם

שוב לא בדיוק איביי אלא עליבאבא ו 40 השודדים הסיניים.

אפרופו עליבאבא.... משהו מהדברים שמוכרים שם נגין בכלל?!

(ד"א, החיקוי ריק הזאת זוועה אמיתית  ;D)

פורסם

כן. שתי בעיות. הראשונה, כמובן המחיר. 35,000 דולר (127,000 שקל) זה קצת חולני. עכשיו, בשביל פנדר או גיבסון, נגיד שיש כמה גיטרות שזה שווה. אבל הריקנבקרים ההם די לא ראויות למאכל אדם. זאת הבעיה השנייה. הן כבדות מאוד, לא נשמעות משהו, וכולן עם בעיות צוואר. יש להן ערך היסטורי, אבל מי ישלם כזה כסף בשביל ערך היסטורי; אתה רוצה גם לנגן על הבס.

פורסם

דובה, מה מיוחד בזה? היא כבר הרבה זמן באיביי ותישאר שם כנראה. אז איזה אידיוט הלך והרס ריקנבקר. ממה שהוא כותב אני מבין גם שיש לה בעיות צוואר קשות, ותאמינו לי שאתם לא רוצים להיכנס לסרט הזה בריקנבקר, הוא אף פעם לא נגמר טוב. בקיצור, גרוטאה חסרת ערך. המוכר רוצה עליה $4,000... הוא לא יקבל אפילו 20% מזה.

פורסם

פעם ראשונה היא קפצה לי עכשיו

בחיים שלי לא נתקלתי בדבר הזה שנקרא BT MODE בריקנבאקר אז חשבתי שזה משהו מיוחד

הייתי בטוח שזה איזה שדרוג מועיל (לא שצריך) אבל לפי מה שאתה אומר, מסתבר שלא

פורסם

בשנות התשעים ריקנבקר הציעו אופציה שנקראה Black Trim, כלומר פלסטיקים שחורים (במקום לבנים), ביינדינג שחור לגוף ולצוואר, וחלקי מתכת מושחרים (powder coated). זה ממש לא נדיר.

בכל מקרה בבס שאתה רואה אין בלאק טרים, אלא מישהו (כאמור, אידיוט) צבע את הביינדינג.

אם אתה אוהב שחור על שחור, הבס שאתה מחפש הוא שאדו. בסך הכל 50 כאלה יוצרו... ושתיים מהן נמצאות פה בפורום - אחת של גיל דיסטניק ואחת שלי.

RickenbackerShadow.jpg

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

^ זה הגיוני שהיא עולה פחות מפנדר חדשה?

הקונים רוצים מחיר כמה שיותר אטרקטיבי כמובן ולכן לא יקפיצו את המחיר אבל זה הולך לעלות(עוד הרבה).

פורסם

אני עוד זוכר את השאדו שנמכרה ב-$5,000 ואת זאת שנמכרה ב-$7,000, אבל הכלכלה העולמית השתנתה מאוד מאז אותם ימים.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ה-4002 הזאת נמצאת באיביי כבר המון זמן. הוא רוצה עליה 46,000 שקל והוא יכול להמשיך לחלום.

הרעיון של ה-4002 קסם לי פעם, ריקנבקר עם פיקאפים במיקום של פנדר ג'ז בס. אבל בכל פעם שאני הוגה ברעיון להסב 4003 רגילה ל-4002, אני נזכר שאני לא אוהב ג'ז בס... חוץ מהרספקט שהייתי מקבל בריק-ריסורס אם הייתה לי 4002, אני לא באמת צריך כזאת.

פורסם

ה-4002 הזאת נמצאת באיביי כבר המון זמן. הוא רוצה עליה 46,000 שקל והוא יכול להמשיך לחלום.

מזל, כבר הייתי עם היד בכיס.

חוץ מהרספקט שהייתי מקבל בריק-ריסורס אם הייתה לי 4002, אני לא באמת צריך כזאת.

המממ... אני מזדהה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כן. היא נקנתה לא מזמן בקרייגסליסט ב-12,000 דולר, והקונה סידר אותה יפה, צילם סט תמונות מהודר (114 תמונות מדהימות), והעלה מיד לאיביי בשביל לעשות רווח. והוא יעשה רווח יפה, לדעתי, כי 12,000 דולר זה חצי-חינם בשביל כלי כזה.

מדובר בכלי נדיר ביותר ובעל חשיבות היסטורית. זאת ה"חולייה החסרה" - דגם 4000 מהדור הראשון, אבל עם גוף שקיבל כבר את הקונטור ה"חדש", ופיקגארד בעל צורה ניסיונית (הראשונים נראו קצת אחרת בחלק העליון). וכל זה שמור במצב פנטסטי, מוזיאוני.

מעולם לא ראיתי 4000 מהדור הראשון שמורה במצב כל כך טוב, ומעולם לא פורסמו צילומים כל כך מפורטים של האנטומיה שלה. כמובן שהורדתי ושמרתי את כל 114 הצילומים: מדובר במסמך.

מצד שני... וינסנט גאלו (השחקן, הוא גם אספן ריקנבקר עם כמה כלים פסיכיים, יש לו מספיק כסף בשביל תחביב כזה) ניגן עליה כשהיא עוד הוצעה בקרייגסליסט, והוא אומר שלא אהב אותה, שהצוואר דק מדי והאקשן גבוה מדי ובכלל היא לא דיברה אליו (מעבר לחשיבות ההיסטורית), אז הוא העדיף 1964 שהייתה גם למכירה... בטח נעים להיות מיליונר.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • 4 שבועות מאוחר יותר...
  • 4 שבועות מאוחר יותר...
  • 4 שבועות מאוחר יותר...
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מכיר את שתיהן, אבל כמו שכתבתי, ואפילו צירפתי תמונה, אני מחפש גיטרה 6 באותו פיניש ארט-דקו מהמם כמו הבס... לא 12 אדומה ולא 6 שחורה.

פורסם

בתמונה עם ה-12 האדומה יש אחת כמו שאתה מחפש. פנה למוכר, אולי במקרה נמאס לו גם ממנה :)

פורסם

איזה מחירים?!?, מעניין אם הן נקנות גם במחיר הזה.. אם כן הגיע הזמן להיפטר מהצ׳כית שלי.

פורסם

$200-$300, זה מה שנראה לי מחיר סביר. אולי $350 במצב ממש יפה. ההוא עם האורפאוס השחורה כנראה על סמים קשים. זאת אפילו לא גיטרה של $100 במצבה. והוא רוצה $1,100... כנראה הסניף גז מזגנים עד שנפל ממש חזק על הראש.

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...