yoni shavit פורסם יולי 5, 2012 פורסם יולי 5, 2012 שלום, הנאט שלי נשחק, והדבר יוצר זמזומים במיתרים A ו-E. הם נעים דיי בחופשיות בחריצים של הנאט. איפה אפשר להשיג נאט? יש מישהו שיכול להחליף אותו ממש תוך יום יומיים? יש לי הופעה בקרוב ואני מחפש פיתרון מהיר. תודה,
groovis פורסם יולי 5, 2012 פורסם יולי 5, 2012 כל סטאפיסט יכול להתקין לך נאט, אני התקנתי על סטראט חשמלית tusq nut ויש הבדל בשמירה על כיוון ואקורדים פתוחים נשמעים יותר טוב בעיקר. ממליץ על אבי גיל מנתניה ליד כלי זמר\אלון שגיא בת''א בכיכר המדינה והרצל ליד הבורסה בר''ג
RT פורסם יולי 5, 2012 פורסם יולי 5, 2012 נסה לפנות לאחד ממתקני הגיטרות הרבים בשוק. אם למנות כמה: אבי גיל בנתניה, הרצל רז בר"ג, יעקב אלגרנטי ברמה"ש, אלון שגיא בת"א, עמיר חביו בחיפה (חבר פורום), פאר גולן ברמה"ש... אם אתה רוצה פיתרון זמני ומהיר ואתה מסוגל לעבוד לאט ובזהירות: הסר את המיתרים, הדבק מספר שכבות מסקנטייפ משני צידי הנאט (כדי להגן על הפינגרבורד וההדסטוק) והזלף טיפת סופר-גלו לתוך החריצים שצריכים הגבהה בנאט. אחרי שהדבק מתייבש, אם צריך, אפשר לשייף עם צד של פצירה חריץ למיתר כדי שיתיישב טוב. זה זמני ולא במקום נאט חדש. אפשר כמובן סתם לקפל חתיכת נייר עבה ולשים בין המיתר לנאט. זה יחזיק הופעה.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.