Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

קטע נגינה מגניב לאודישן

adam28lopez

Recommended Posts

פורסם

אהלן,

יש לי ב30.12 אודישן לתוכנית שנקראת "מקורוק" והודיעו על האודישנים רק אתמול ואני רוצה לתת קטע מגניב על בס 6 מיתרים.

אני חשבתי על הקטע " D- Code " של אלן קרון אבל בגלל הזמן המוגבל שיש לי אני חושש שאני לא אספיק ללמוד אותו בשלמותו.

יש למישהו המלצות לקטעים דומים, גרוביים, מגניבים, שייתנו את הWOW אפקט שאני מחפש שאני אספיק ללמוד בזמן מוגבל בשביל האודישן?

תודה! :)

פורסם

מעניין אותי לדעת: כמה זמן אתה צריך בשביל ללמוד את D-Code במדוייק?

פורסם

יש קטע רק של מיאנג, "סולאר גרוב" שהוא לא כזה מסובך, חפש ביוטיוב. נראה לי הוא לא רע לנגן באודישן...

פורסם

יש קטע רק של מיאנג, "סולאר גרוב" שהוא לא כזה מסובך, חפש ביוטיוב. נראה לי הוא לא רע לנגן באודישן...

בין הקטעים הראשונים שלמדתי על שש מיתרים, באמת נותן את ה׳וואו׳ אפקט?

פורסם

אולי תנסה עיבוד של פאטיטוצ'י למשהו של באך, זה בטוח יעבוד... לגבי "סולאר גרוב" החלק השני דווקא די מרשים, החלק הראשון די משעמם אבל אפשר לצבוע אותו אחרת קצת

פורסם

למרות שאני לא יודע מה התכנית שאתה מדבר עליה ומה הדרישות שלה. ממה שאני קלטתי בתוכניות שיש בהם להקה חיה (אני מנחש שזה מה שאמור להיות), רוצים שהנגן יהיה מסוגל לנגן דברים שונים, שהידע שלו יהיה רחב מספיק וככה הוא יוכל לנגן כמה סגנונות, וחשוב באותה רמה, שיתוף פעולה.

נגן סוליסט, משאירים בבית. שים את אפקט ה WOW בצד, ותתרכז בלנגן דברים שונים ומעניינים שהם ברמת היכולת שלך, למרות שיש לך בס 6 מיתרים, אתה יכול לנגן דברים מעניינים שמנוגנים על 4 מיתרים וזה מצויין. את אפקט הWOW תוכל להשיג כשתנגן מוזיקה מקורית משלך בלהקה.

עכשיו לתכלס', יש לך בערך 10 ימים, תתאמן כל יום כל כמה זמן שנדרש לך בשביל להשמע מאה אחוז, ובמידה ותבוא לך התחושה של "יהיה בסדר", תגיד לתחושה לחכות בצד ותמשיך להתאמן.

יש כל מיני שירים של שנות השבעים עם בס מגניב. בוטסי קולינס, לארי גרהם, סטנלי קלארק וכל תקופת המוטאון. דברים שהם די קלים ותוכל להשתלט עליהם די מהר. אין לי שמות של קטעים כרגע, אבל אני בטוח שלחלק מהחברה פה יש. ובמקום למצוא מה לא, פשוט תבחר משהו, ותתאמן.

במידה ויבקשו ממך באודישן "תראה לנו משהו שיגרום לנו לעשות WOW", אז תתחיל להשתולל עם הנגינה.

לסיכום, ההצלחה באודישן לא מובטחת לך בין אם תתאמן או לא. האימון פשוט יגרום לך להשמע יותר בעניין של מה שאתה מנגן. המשמעת העצמית מאוד חשובה. חברים, צוחקים, סתלבט יכולים להמתין בתקופות כאלו. פשוט להתאמן. ואם להתאמן גורם לך להגיש סבבה, הכי טוב. אני מקווה שקלעתי לכיוון. זכותך לפעול, או להתעלם ממה שכתבתי וליישם כלום, וזה בסדר, זו האחריות שלך והבחירה שלך.

בהצלחה ;)

פורסם

למרות שאני לא יודע מה התכנית שאתה מדבר עליה ומה הדרישות שלה. ממה שאני קלטתי בתוכניות שיש בהם להקה חיה (אני מנחש שזה מה שאמור להיות), רוצים שהנגן יהיה מסוגל לנגן דברים שונים, שהידע שלו יהיה רחב מספיק וככה הוא יוכל לנגן כמה סגנונות, וחשוב באותה רמה, שיתוף פעולה.

נגן סוליסט, משאירים בבית. שים את אפקט ה WOW בצד, ותתרכז בלנגן דברים שונים ומעניינים שהם ברמת היכולת שלך, למרות שיש לך בס 6 מיתרים, אתה יכול לנגן דברים מעניינים שמנוגנים על 4 מיתרים וזה מצויין. את אפקט הWOW תוכל להשיג כשתנגן מוזיקה מקורית משלך בלהקה.

עכשיו לתכלס', יש לך בערך 10 ימים, תתאמן כל יום כל כמה זמן שנדרש לך בשביל להשמע מאה אחוז, ובמידה ותבוא לך התחושה של "יהיה בסדר", תגיד לתחושה לחכות בצד ותמשיך להתאמן.

יש כל מיני שירים של שנות השבעים עם בס מגניב. בוטסי קולינס, לארי גרהם, סטנלי קלארק וכל תקופת המוטאון. דברים שהם די קלים ותוכל להשתלט עליהם די מהר. אין לי שמות של קטעים כרגע, אבל אני בטוח שלחלק מהחברה פה יש. ובמקום למצוא מה לא, פשוט תבחר משהו, ותתאמן.

במידה ויבקשו ממך באודישן "תראה לנו משהו שיגרום לנו לעשות WOW", אז תתחיל להשתולל עם הנגינה.

לסיכום, ההצלחה באודישן לא מובטחת לך בין אם תתאמן או לא. האימון פשוט יגרום לך להשמע יותר בעניין של מה שאתה מנגן. המשמעת העצמית מאוד חשובה. חברים, צוחקים, סתלבט יכולים להמתין בתקופות כאלו. פשוט להתאמן. ואם להתאמן גורם לך להגיש סבבה, הכי טוב. אני מקווה שקלעתי לכיוון. זכותך לפעול, או להתעלם ממה שכתבתי וליישם כלום, וזה בסדר, זו האחריות שלך והבחירה שלך.

בהצלחה ;)

חממי, תודה רבה! אני לוקח את הדברים שלך ברצינות רבה ומקבל אותם בלב שלם.

הדברים שלך נתנו לי כיוון חשיבה שונה ושאני מאמין יותר נכון. :)

נ.ב - מעריץ שלך, הקשבתי לכל בס ליין של האלבום הראשון במוניקה שעות על שעות.  :D

פורסם

תודה על המחמאות.  ;)

כזה מהר שינית את החשיבה? ??? (בואנה, אני טוב יותר ממה שחשבתי ;D) ובנושא הערצה, אם תראה אותי ברחוב, אל תקרע לי את החולצה. תקופה חלשה עם תלמידים ואין לי כסף לבגדים :(

פורסם

תודה על המחמאות.  ;)

כזה מהר שינית את החשיבה? ??? (בואנה, אני טוב יותר ממה שחשבתי ;D) ובנושא הערצה, אם תראה אותי ברחוב, אל תקרע לי את החולצה. תקופה חלשה עם תלמידים ואין לי כסף לבגדים :(

צניעות היא מילת המפתח ;)

נקודות במחשבה השתנו וגם נגעת ונתת דגש לנקודות שהיו ברקע...

לא אקרע וגם לא אקרא... אני בנאדם שלא עושה סצנות (אלא אם תרצה) ואם תבוא לרחובות ב״ש הקטנה והיבשה אני אראה אותך ברחוב...

פורסם

מה זו התוכנית הזו? ואיך גם אני יכול לקבל הודעות על אודישנים למיניהם?.. :)

זו תוכנית לבני נוער בני כיתות ט׳-יב׳ שאם אתה לוקח חלק בתוכנית אחרי שעברת את האודישן כמובן, אתה משתתף בסדנאות וכיתות אומן בנושאי מוזיקה, הלחנה, עבודה קבוצתית של נגנים ועוד.ז

ואין לי מושג מאיפה תוכל לקבל הזמנות לאודישנים, בכלל...

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...