TzvikMister פורסם דצמבר 18, 2012 פורסם דצמבר 18, 2012 אז נשרף לי המגבר Out of nowhere :o אני צריך אותו לזמן הקרוב, יש לי הופעות שאני בהחלט אשתמש בו. מישו מכיר מתקן טוב בחתך ת"א - אשדוד?
tomersg פורסם דצמבר 18, 2012 פורסם דצמבר 18, 2012 יש את רביד ששנינו מכירים יש את יובל טיקול באשדוד 0544282553. תיקן לי כבר כמהדברים. אך מזמן לא שוחחתי איתו. יש כלי זמר ומיוזיקנסקי אולי מכירים.
Buri פורסם דצמבר 18, 2012 פורסם דצמבר 18, 2012 יש את קובי כהן בגרוזנברג 5 בתל אביב, או לפחות פעם הוא היה כשהחנות של בודגוב עוד הייתה שם... אני לא יודע מה קורה איתו היום אבל זו גם אופציה, למרות שאני שמתי אצלו מגבר של Eden לפני כמה שנים והוא חזר מתוקן חלקית, אני לא הייתי רוצה ולבסוף מכרתי את המגבר. אבל אני זוכר שכבר היה דיון עליו עם הרבה המלצות. (הוא גם חבר בפורום, או לפחות היה כזה בעבר) קובי: 03-5101126 ויש את סינגל אודיו : http://www.signal-audio.co.il ואת עוזי שצמוד להרצל ברמת גן, אין לי את המספר שלו אבל אני בטוח שגוגל יעזור או הרצל.
GilGB פורסם דצמבר 18, 2012 פורסם דצמבר 18, 2012 ממליץ בחום על סיגנל. קיבלתי מהם שירות מעולה על הבדיקה של הפאפנר(ותיקונו) ובדיקה של הבוקסה שמכרתי.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.