Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

שאלת ebay

Buri

Recommended Posts

פורסם

משום מה בזמן האחרון אני מקבל מעט מאוד תוצאות באתר של באיביי אל מול האפליקציה באייפון.

למשל כשאני מחפש את המילים Antigua bass (ללא סינון כלשהו) באתר אני מקבל 5 תוצאות אך כשאני מחפש את אותו צמד מילים באפליקציה באייפון אני מקבל 12 תוצאות.

באופן כללי אני פתאום שם לב שאני מקבל פחות תוצאות על מגוון דברים שאני מחפש.

בהתחלה חשבתי שאולי הם (איביי) מצמצמים לי את החיפוש על פי מיקומי, זאת אומרת לא מראים לי רשומות מחוץ לאזור שלי (כאלה שלא שולחים לארץ לדוגמא) אז הדבר הראשון שעשיתי זה להתנתק מהחשבון שלי ולגלוש כגולש ללא חשבון על מנת שלא יסננו לי את התוצאות אבל גם זה לא עזר, מישהו נתקל בזה בעבר?

אגב הבעיה החלה מאז שאיביי ישראל התחילו לפעול לפני חודש-חודשיים, אולי זה קשור.

פורסם

חחח ניתן לך עוד דוגמא, החיפוש fender תחת כלי נגינה נותן בסביבות ה-30 אלף תוצאות, באייפון מעל 50 אלף... אבל לשם הספורט כשאתה מחפש Antigua bass כמה תוצאות אתה מקבל?

פורסם

:) ניתן לך עוד דוגמא, החיפוש fender תחת כלי נגינה נותן בסביבות ה-30 אלף תוצאות, באייפון מעל 50 אלף... אבל לשם הספורט כשאתה מחפש Antigua bass כמה תוצאות אתה מקבל?

במחשב: 12 תוצאות

פורסם

אותן תוצאות כמו אצל האחרים.  וכבר נתקלתי בזה - לא בגיטרות דווקא. היה נותן לי תוצאות גם מאזורים אחרים היה שואל אם להציג תוצאות של מוכרים בין לאומיים - אירופה, מזרח הרחוק וכו. באייפון זה עדיין קיים. במחשב כבר לא. לא ברור למה.

פורסם

EBAY.COM שינו מספר דברים לפני כחצי שנה בערך , אחד מהם , זה לא להראות תוצאות של אנשים שלא שולחים לאזור שלך ,

אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר , אבל יש מספר דרכים לעקוף את העניין הזה  ,

אחד מהם , נסה לחפש באיביי קנדה , שם עדיין דברים לא השתנו כל כך ,

והדבר השני , לאחר החיפוש יופיע לך למעלה משמאל ל- SEARCH אופציה של - SAVE  , כך אתה יכול לסמן את המוצר כמשהו שאתה מחפש ובאופן קבוע מידי יום אתה תקבל  הצעות לכל מה שיתווסף לאחר ששמרת את החיפוש , גם את מה שלא תמצא בחיפוש הרגיל , כלומר את הכל ,

נאמר ששמרת פנדר אנטיגואה , בכל פעם שתתווסף אחת חדשה לאיביי אתה תקבל תזכורת למייל על כך + עדכונים לגבי מה שכבר קיים . 

פורסם

הבעיה קשורה לאופן פעולתם של מנועי חיפוש.

אני ממליץ לכם לחפש נושא דומה (לא קשור לבס כלל) פעם אחת אתם ופעם אחת חבר שלכם באמצעות גוגל. תקבלו תוצאות שונות לגמרי !!!

למה? - מנועי החיפוש המודרניים משתמשים במידע אודות החיפושים הקודמים שלכם ועוד שלל נתונים ו"מתאימים" לכם תוצאות לפי האלגוריתם במנוע החיפוש.

אותו הדבר פה - תוצאות חיפוש שונות בין מחשב לאייפון. כנראה שאין קשר בין משתמש זהה במחשב ובאייפון ומבחינת מנוע החיפוש מדובר במשתמש שונה במיקום שונה ולכן התוצאות שונות.

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...