Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

ניקוי קורוזיה

Duba

Recommended Posts

פורסם

הוצאתי היום את הפרטלס שלי מהקייס (JB-2 של G&L) אחרי חצי שנה שהיא שכבה שם.

שמתי לב שכל המפתחות, הנובים והגשר מכוסים קורוזיה, לא שכבה עבה אבל נראה רע

איך מנקים את זה? תכשירים, מטליות, משהו, מישהו?

פורסם

קונים סנו רב מתכת, מורחים בעדינות (עם האצבע עדיף), מחכים חמש דקות ומנקים עם מטלית יבשה

post-889-14166082373449_thumb.jpg

פורסם

קרה לי עם הפודרה שלי ודיברתי איתם והם הסבירו לי בידיוק איך:

Dear David --

Thanks so much for joining the Fodera Family.

1.  Remove the strings

2.  Completely cover the pickups with blue painter's tape.

3.  Using 0000 Steel Wool with some pure mineral oil applied to it, gently rub the frets and fingerboard going north and south on the FB (in line with the grain) until the frets are clean.

4.  Use the oily steel wool to rub across the top of the nut as well making sure that you do NOT touch the paint on the headstock or neck with the steel wool.  If you feel more comfortable, cover the neck and peghead near the nut with blue painter's tape also before rubbing the nut with the steel wool.

5.  Using a soft piece of cotton or very soft paper towels (like Bounty), remove all of the excess mineral oil.

6.  Restring the bass and you should be good to go!!

Kindest regards,

Jason DeSalvo, Partner

פורסם

קרה לי עם הפודרה שלי ודיברתי איתם והם הסבירו לי בידיוק איך:

הם מסבירים לך פה איך לנקות את הנאט, הפרטבורד והשריגים שאלה דווקא האיזורים הלא בעייתיים אצלי (היא פרטלס)

קונים סנו רב מתכת, מורחים בעדינות (עם האצבע עדיף), מחכים חמש דקות ומנקים עם מטלית יבשה

ניסית את זה? זה עובד? בזמנו הייתי מנקה מצילות עם סנו רב מתכת, הן לא היו חוזרות לברק הטבעי שלהן אחרי זה

פורסם

תומר, לא יודע, בגלל זה אני פונה אליכם :)

לימון אתה מתכוון למיץ לימון רגיל?

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...