ITAYKE פורסם ספטמבר 2, 2014 פורסם ספטמבר 2, 2014 שלום חברים, מישהו אולי מעוניין למכור? רצוי כזה שיש לו כתפיות לנשיאה על הגב, מרופד בצורה מכובדת וכמובן במצב טוב. תודה איתי
omri643 פורסם ספטמבר 28, 2014 פורסם ספטמבר 28, 2014 http://www.ebay.com/itm/Reinforced-Thick-Padded-Acoustic-Electric-Bass-Guitar-Gig-Bag-New-/231094605672?hash=item35ce4fd768 אני רכשתי אחד כזה ל SILVERHEAD שלי. מדובר בבס אקוסטית עם גוף ג'מבו ו 24 שריגים לונג- סקייל, משמע יותר גדול מרוב הבסים האקוסטיות שקיימות בשוק. זה הקייס היחיד שמצאתי שמתאים למידות שלה, ומאז שהוא אצלי אני מבסוט עד הגג. מרופד בצורה מסיבית, איכות בניה אחלה, בקיצור - ממליץ בחום. יש לי גם את התיק שהגיע איתה, תיק של וורוויק (ROCKBAG STUDENT), אני אישית לא סובל אותו כי הריפוד שלו הוא בדיחה והאיכות בניה שלו גם לא בדיוק בשמיים.. בכל מקרה עשיתי לו מודיפיקציה שבמקום שתי כתפיות יש אחת ארוכה שמתלבשת עליך באלכסון, ככה אפשר לכוון את התיק בגובה כזה שלא תיתקע לך הגיטרה בכל משקוף שאתה עובר. מוזמן לאסוף אותו בחינם מבאר שבע, סך הכל הוא מתפקד ואין לי באמת שימוש אליו.
ITAYKE פורסם ספטמבר 29, 2014 מחבר פורסם ספטמבר 29, 2014 תודה רבה, נראה לי שאני אלך על ההמלצה הראשונה שלך. שוב תודה.
tomersg פורסם ספטמבר 29, 2014 פורסם ספטמבר 29, 2014 יש גם בכלי זמר של גייטור. סביר למדי ולא יקר. אני שם בו את הבס DEAN האקוסטית שלי. שהיא די ענקית..
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.