daniel_edri פורסם פברואר 4, 2014 פורסם פברואר 4, 2014 אני דניאל אדרי , בן 34 , במקור מהקריות מתגורר בגבעתיים ,. מנגן מגיל 14 ,.. או 13 . מנגן על FENDER JAZZ BASS TUNE - LESS CLAYPPOL 6 STRINGS FRETLESS Gibson thunderbird tc electronic gb250
omri98770 פורסם מאי 15, 2014 פורסם מאי 15, 2014 אני יודע שקצת באיחור כי אני כבר כמה חודשים בפורום אבל אני בן 16 מגבעת שמואל מנגן כמעט שנה אחרי 5/4 שנים של נגינת גיטרה עברתי לבס וקצב ההתקדמות שלי במוזיקה התקדם מאוד ומאז בס היא הכלי שלי בשנתיים הבאות אתחיל לעבוד על רסיטל ועל בגרות מוזיקה מנגן על Fender 78/77 American Jazz Bass Fender Rumble 75 מנגן בעיקר ג'אז ורוצה ללמוד לנגן על קונטרבס מתישהו
RaphaelD פורסם אוקטובר 28, 2014 פורסם אוקטובר 28, 2014 ממש אבל ממש באיחור אני רפאל, בן 47 התחלתי ללמוד בס לפני שנתיים, ומגשים חלום ילדות/נעורים. עכשיו הבס הוא אובססיה. עדיין לומד, ונראה לי שלא אסיים עד הפנסיה!! איזה כייף!! ההשפעות: ג'אז (כל הסוגים), Fאנק, סלסה, R&B, סול מיוזיק, היפ הופ, מוזיקה שחורה וקצת דיסקו. הנגנים שמשמשיםל לי מקור השראה: Alain Caron (UZEB), Mark King, Bootsy Collins, Jaco Pastorius, Charlie Mingus, Charlie Haden, Verdine White ואיך לא Marcus Miller ועוד כמה. מת על פרטלס החלום נוסף שלי הוא לנגן על קונטרבס.
iBass פורסם אוקטובר 28, 2014 פורסם אוקטובר 28, 2014 ברוך הבא לפורום, יש כאן לא מעט בטווח הגילאים שלך ואפילו יותר, אז תרגיש בנוח.
lukatch פורסם אוקטובר 28, 2014 פורסם אוקטובר 28, 2014 אני רפאל, בן 47 החלום נוסף שלי הוא לנגן על קונטרבס. גם אני התחלתי לנגן קונטרבס בגיל 47, לפני חמש וחצי שנים. למזלי, מורה לקונטרבס (קלאסי) גרה בצד השני של רחבת החניה ליד הבית שלי, ומורה לקונטרבס ג'ז גר בבניין לידה. מרגע שגיליתי את זה, ההחלטה הייתה קלה. העובדה שהיה לי אז ותק של 34 שנים על גיטרה בס, הייתה חיסרון מסוים. בגלל שיד שמאל שלי הייתה "בת 34", ויד ימין שלי (זאת שלמדה רק בגיל 47 לנגן עם קשת) "רק נולדה", מבחינת הקונטרבס. ההבדל בין שתי הידיים הציב קשיים שהיה צריך להתגבר עליהם. בגלל זה, העובדה שיש לך רק שנתיים ניסיון על גיטרה בס תהפוך ליתרון, כשתלך ללמוד קונטרבס. אתה גם תהיה פחות תקוע על איצבועים. כי בקונטרבס האיצבוע הוא שונה מגיטרה בס.
NastyaBass פורסם מרץ 8, 2015 פורסם מרץ 8, 2015 היי אז אני אנסטסיה , 16 , מנגנת משהו כמו שלוש וחצי שנים מנגנת על FENDER JAZZ BASS אני בלהקת רוק ALL GIRLS כזה איך שלא קוראים לזה XD (נראה שהדיון קצת מת ואני באיחור של שנים אבל שיהיה )
UdiB פורסם יולי 21, 2016 פורסם יולי 21, 2016 שלום לכולם וברוכים הנמצאים, הצטרפתי אתמול לפורום, ולמרות שאני רואה שמזמן לא נכתבו הודעות באשכול ההיכרות - הפורום נראה פעיל (ומרתק) - אז אציג את עצמי: שמי אודי, בן 48, מתגורר בגילון שבגליל המערבי. לפני שנים רבות ויתרתי על מוסיקה כעיסוק מקצועי, אך היא נשארה כמלווה נאמנה לכל אורך הדרך, תוך שמזינה את עיסוקי המרכזי (פסיכולוג). אני מנגן על כמה כלים, אך חיבה עזה ולא ממש מוסברת יש לי לבס. אחרי כמה שנים עם פנדר ג'ז בס, עברתי לימהה RBX200 מפרוטלסת, ול- Ibanez GSR205 הנעימה ובעלת הסאונד הנפלא. לאימונים (המעטים מדי לצערי) יש לי איבנז אקוסטית 5 מיתרים ואני אוהב להשתעשע גם עם קונטרבס. השתמשתי שנים רבות במגבר ימהה JX50B שיש לי חיבור עמוק אליו אבל לאחרונה התחדשתי בפנדר rumble 100 קל המשקל ובעל הצליל הצלול (לטעמי). לצערי אני פחות מדי מנגן לעומת מה שהייתי רוצה (זמן... זמן...) אבל מתלהב כמו ילד בכל פעם שאני עושה זאת, ובעיקר כשיוצא לי לנגן עם אחרים או לכתוב קטע שאני גם מצליח לנגן (הפער קצת מבאס, אבל ככה זה...). נעים להכיר!
danש פורסם דצמבר 10, 2017 פורסם דצמבר 10, 2017 שלום. שמי דן. נולדתי ב 1968. אין לי גיטרה בס כך שאי אפשר להגיד שאני נגן בס. כן למדתי גיטרה כשהייתי בתיכון והבנתי שכשרון גדול אני לא, אבל אני חושב מוסיקה כל הזמן, אני תמיד חושב על קו הבס ואני מניח שאוכל לנגן קוי בס לא מאד מהירים. אולי אקנה בס זולה כדי לתרגל את הדברים האלה. אם מישהו מוכר ovation magnum אשלם יותר מזול. לגבי צליל, אני אוהב את מה ש jah wobble עושה, את הנגינה של טינה ווימות ב fear of music, מלכה שפיגל (הבנתי שברי סחרוף לימד אותה), ברנרד אדוארדס עם chic ואת jez kerr עם מה שעשה באלבומים הראשונים של a certian ratio
Itamar פורסם אוקטובר 30, 2018 פורסם אוקטובר 30, 2018 שמח להכיר את האתרהיי כולם אני איתמר התחלתי לנגן בבס השנה עם ידע קודם בגיטרה, אני בן 13 אני לומד במרכז מוזיקלי עם מורה צמוד פעם בשבוע וכרגע אין לי ממש בס ומגבר. שמח להכיר את האתר.
dave פורסם נובמבר 29, 2018 פורסם נובמבר 29, 2018 (נערכה) קלטתי שבכלל לא הצגתי את עצמי. אז אני דייב/דוד מירושלים, בן 34 (נכון ל-2018). פעם הייתי נגן פעיל, כיום אני אוהב להיזכר באותם ימים ומידי פעם להוציא את הבס מהארון, להסתכל עליה, ואחריי כמה דקות לבדוק אם האצבעות עוד זוכרות איך מדברים איתה (ותמיד מופתע שהזיכרון נשאר בגוף). בתקופת החטיבה/תיכון, כשהחברים המוזיקלים-גיקים שלי התרברבו בסולואים של צ'רלי פארקר, אני בסתר ליבי תיעבתי ג'אז והעדפתי פופ/רוק/אלקטרונית. יחסית בתחילת הקריירה המוזיקלית שלי, הבנתי שאני מתעניין בצדדים הטכניים של כלי נגינה, לא פחות מהנגינה עצמה. הייתי מתכנן גיטרות במקום להקשיב בשיעורים. בהמשך, נוספו לתחומי העניין גם תוכנות הפקה, מכונות תופים וסינטיסייזרים (בשלב מסויים הייתי גרופי רציני של Yamaha DX7). למדתי קצת אצל יוראי אורון, וויקטור אזוס ועוד. עובד בהייטק וחובב סרטים מהאייטיז. עריכה אחרונה נובמבר 29, 2018 על ידי dave
Ido פורסם יולי 10, 2019 פורסם יולי 10, 2019 (נערכה) שלום אני עדו, בן 14, צעיר מנגן שנה. עריכה אחרונה ספטמבר 7, 2019 על ידי Ido
Recommended Posts
צור חשבון חדש או התחבר לחשבון קיים בכדי להגיב
עליך להירשם בכדי לכתוב תגובה
צור חשבון
פתח חשבון בפורום. זה קל ומהיר!
הירשם לפורוםהתחבר
משתמש רשום? התחבר כאן.
התחבר כעת