lukatch פורסם מאי 11, 2015 פורסם מאי 11, 2015 ניגן יפה, הבחור. שימו אוזניות ותשמעו איך צריכה להישמע טלקסטר בס מהדור הראשון - למעשה ריאישיו של הפרסיז'ן הראשונות עם הסינגל-קויל (SCPB). לסיכום, בשלוש אותיות: G-A-S
RT פורסם מאי 11, 2015 פורסם מאי 11, 2015 באמת יפה. סאונד בס אנמי אבל מתאים מאד כשסט התופים שלך הוא זוג טמבורין...
huckbuc פורסם מאי 11, 2015 פורסם מאי 11, 2015 אכן יפה. אבל שמת לב איך כשהוא נכנס מחדש ב-2:13, הוא מנגן בטעות פה במקום רה?
lukatch פורסם מאי 11, 2015 מחבר פורסם מאי 11, 2015 לא שמתי לב וגם הרמונית טרצה זה בסדר, לא? את השיר לא אהבתי מעולם (אני זוכר אותו מ-72', הוא "צעד במצעדים" גם אצלנו), אבל הסאונד פה, אתה יכול לקרוא לו אנמי עד שהפרות יחזרו מהמרעה, אני מת על זה. והנה משהו שאתה לא שמת לב אליו: כיסוי הכרום לגשר הוא של פרסיז'ן פוסט-57' ולא של טלה-בס (-; לכיסוי של הטלקסטר בס / SCPB דווקא היה יתרון כי הוא היה פתוח מאחור, ויכולת להרכיב אותו ישר (כשהמיוט יושב על המיתרים) או הפוך (בלי מיוט), ולשנות לפי הרצון. אגב, הכלי הראשון שלו היה קונטרבס.
huckbuc פורסם מאי 11, 2015 פורסם מאי 11, 2015 לא שמתי לב וגם הרמונית טרצה זה בסדר, לא? בסדר מאיזו בחינה? זה לא צורם - יוצא בסך הכל היפוך של הרה-מינור - אבל לדעתי הוא לא התכוון לזה: בכל המקומות המקבילים האחרים בשיר הוא מנגן רה, וכך גם בגירסת האלבום, שלה טרחתי והקשבתי עכשיו. ב-1972 עוד לבשתי חיתולים, כך שלא הכרתי את השיר עד היום, אבל גם לדעתי הוא לא משהו. דעתי לגבי הסאונד של הבס קרובה יותר לדעה של רונן, אבל על טעם וריח וגו'. קני רוג'רס ניגן בס? ואפילו קונטרבס? כבוד! לא ידעתי. עכשיו אני רואה שהוא גם ניגן לעצמו בס ב-Just dropped in, שנכנס לפנתאון בזכות ביג לבובסקי האליל: ולגבי תולדות הכיסוי כרום - ברור שלא ידעתי. הבורות שלי הרבה יותר עמוקה ;-) רק בזכות הפורום הזה נודע לי שיש (או לפחות אמור להיות) הבדל בסאונד בגלל פרטבורד או גוף מעץ זה או אחר. עד שנשאבתי ל-ibass חשבתי שזה רק עניין קוסמטי.
GalShaya פורסם מאי 11, 2015 פורסם מאי 11, 2015 אני ממש אוהב את הסאונד של הפה שם דווקא, טעות משונה אבל אני חושב שאו שהוא ממש זרם אם זה או שהוא עשה את זה בכוונה כי הוא ברח חזרה לרה. והסאונד של הבס אדיר בעיני...
lukatch פורסם מאי 12, 2015 מחבר פורסם מאי 12, 2015 עוד שני עניינים - אחד, היכולת שלו לנגן ליין בס כזה ולשיר נון-שלאנט בו-זמנית, די מרשימה. ודבר שני, כנראה בגלל שהוא התחיל עם מיומנות של קונטרבס, הוא לא מעיף עין לכיוון הצוואר של הבס אפילו פעם אחת.
huckbuc פורסם מרץ 21, 2020 פורסם מרץ 21, 2020 קני רוג'רס הצטרף לגיג הגדול בשמיים. יהי זכרו ברוך. כפי שאילן כתב, הוא היה גם קונטרבסיסט, ועכשיו אני רואה שגם ממש לא רע! הנה סרטון אתו, מנגן על קונטרבס את Satin Doll של אלינגטון לצד דדלי מור (!) על הפסנתר. עוד כמה קליפים -
erang פורסם מרץ 22, 2020 פורסם מרץ 22, 2020 בתאריך 12.5.2015 at 12:11, lukatch כתב: עוד שני עניינים - אחד, היכולת שלו לנגן ליין בס כזה ולשיר נון-שלאנט בו-זמנית, די מרשימה. ודבר שני, כנראה בגלל שהוא התחיל עם מיומנות של קונטרבס, הוא לא מעיף עין לכיוון הצוואר של הבס אפילו פעם אחת. בהחלט- זה די אופייני למוזיקאים שבאו (או ניגנו הרבה) מקאונטרי\בלוגראס\אמריקנה. בכלל, לנגן ולשיר בו״ז זו יכולת מוערכת בחסר
guy_ron פורסם מרץ 24, 2020 פורסם מרץ 24, 2020 לפני 2 שעות, huckbuc כתב: אהממם, גיא ...? הבידוד (+4 ילדים) ידידי עושה את שלו, מתנצל...
Recommended Posts
צור חשבון חדש או התחבר לחשבון קיים בכדי להגיב
עליך להירשם בכדי לכתוב תגובה
צור חשבון
פתח חשבון בפורום. זה קל ומהיר!
הירשם לפורוםהתחבר
משתמש רשום? התחבר כאן.
התחבר כעת