iBass פורסם ינואר 13, 2016 פורסם ינואר 13, 2016 TC Electronic RH450 כולל גיג בג מקורי של TC Electronic (התיק לא מגיע עם המגבר ונמכר בנפרד בכ-50 דולר!). מדובר בסוס עבודה רציני ביותר, 450 וואט ביחידה של כ-2 קילו. ניתן לקחת בקלות לחזרות והופעות בגיג בג שאני מצרף איתו. יש לו אקולייזר עם 3 זכרונות שניתן לשחזר בלחיצת כפתור (או רגל). סאונד אצבעות, סאונד סלאפ, סאונד נקי... 3 זכרונות למה שתרצו. כמו כן יש לו קומפרסור מובנה ומדמה מנורות, והכי חשוב... טיונר מובנה. מגבר ברמה גבוהה ביותר. יחד עם הראש אני נותן פוטסוויטצ׳ שמיועד להחלפה בין הפריסטים של האיקולייזר ולהשתקה לצורך כיוון. שוב, גם זה נמכר בנפרד בשווי של כ-130 דולר). הפוטסוויטצ׳ מגיע כמובן עם כבל ייעודי משלו. החבילה תימכר כפי שהיא - אני לא מפריד את הגיג בג והפוטסוויטצ׳ מהמגבר בכדי להוזיל עלויות. למגבר הסה בהחלט מגיע שיניידו אותו בתיק הולם ויחברו אליו פוטסוויטצ׳ מקורי. אני לא מעוניין בטריידים מכל סוג שהוא. מחיר (כולל גיג בד ופוטסוויטצ׳) 3,900 ש״ח 3,000 ש״ח
RT פורסם ינואר 26, 2016 פורסם ינואר 26, 2016 הסטאפ הזה נשמע פצצה. אם הייתי צריך מגבר היינו מדברים. גילוי נאות - זה לא שאנחנו לא מדברים... פשוט על דברים אחרים.
iBass פורסם ינואר 26, 2016 מחבר פורסם ינואר 26, 2016 הוא באמת פצצה, אבל בשבילי זה יותר מדיי. למוזיקאי עובד זה מתאים בול.
iBass פורסם מאי 31, 2016 מחבר פורסם מאי 31, 2016 ההודעה המקורית נערכה ועודכנה. הורדתי מחיר ואני כולל את התיק והפוטסוויץ׳ במחיר. המחיר הרשום מעלה גמיש ויש על מה לדבר (אבל לא יותר מידי). קדימה אנשים זו עיסקה פצצה, המגבר הזה חדש לבד בלי התוספות עולה כמעט חמישיה.
Recommended Posts