Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

איזו בס זו, מישהוא מזהה?

iBass

Recommended Posts

פורסם

בוטיק הולו-בודי... מה דעתך על יצירתו האחרונה של ידיד המחלקה קארל הויט? נורדסטראנד אחד בסוויטספוט, ו-4 מיתרים כי אם ארבעה הספיקו לפגאניני אז גם אני אסתדר עם זה. 

13256177_10208340520702907_6138108600977

פורסם
לפני 5 שעות, lukatch כתב:

ו-4 מיתרים כי אם ארבעה הספיקו לפגאניני אז גם אני אסתדר עם זה. 

לבוטסיני הספיקו שלושה :rolleyes:

פורסם

אוקיי עזוב את ההערה הנאסטית על מספר המיתרים, זה באמת לא קשור לעניין. אבל בוטיק הולו-בודי זה הרבה פחות נפוץ מאשר בוטיק סוליד. ולכן די מעניין. והבס של קארל הויט הפיל אותי... 

לפני 51 דקות, DoubleBass כתב:

לבוטסיני הספיקו שלושה :rolleyes:

גם לדרגונטי

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עוד שאלת זיהוי:

שלשום הייתי בהופעה של הגיטריסט קורט רוזנווינקל.  ניגן אתו בסיסט שלא הכרתי, בשם Dario Deidda, על גיטרה בס שהיא מתחרה רצינית לתואר "הבס המכוערת ביותר שראיתי בחיי".  הסאונד שלה היה דווקא מעניין - מאד קרוב לקונטרבס, רק מינוס ה"מוואה" (ככה היא נשמעה בהופעה; בקליפ המצורף היא נשמעת אחרת).  מישהו מזהה?

פורסם

כמידת כיעורה כך מידת קונטרבסיותה. זו הגיטרה הכי קרובה לקונטרבס שאי פעם שמעתי. תאר לך איך נשמעות הגיטרות היפות שלו...

update -  אני מקשיב לבסיסט הזה עכשיו ביוטיוב... כל מיני קטעים. הוא מוזיקלי ברמה יוצאת דופן.

פורסם
לפני 5 שעות, RT כתב:

אני מקשיב לבסיסט הזה עכשיו ביוטיוב... כל מיני קטעים. הוא מוזיקלי ברמה יוצאת דופן.

גם אני הקשבתי לו קצת ביוטיוב, והאמת, שם הוא יותר הרשים אותי מאשר בהופעה, שהיתה על גבול המבאסת.

אז עדיין אין פיצוח איזו גיטרה בס זו?

פורסם

אני אפצה אותך בלזהות בס אחרת שלו. פנדר ג'ז בס 1966 (-; להזמין לך אמבולנס או שתסתדר לבד עם התקף הלב? 

2777696518_aee80fe5ed_b.jpg

Dario-Deidda.jpg

פורסם

ובעניין הזיהוי. כמו שכבר כתב @nonpoint, היצרן נקרא Marco Bass Guitars ואני רק אוסיף שהדגם הספציפי הזה נקרא Marcustico. 

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

פנדר סטיב ביילי. לפני פנדר, גם לוורוויק ולפניה ל-Aria היו דגמי סטיב ביילי, כולם כמובן 6 פרטלס. 

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...