lukatch פורסם מרץ 30, 2017 פורסם מרץ 30, 2017 ג'ימי הנדריקס, יום לפני מותו, עם ג'וני ווינטר. וג'ז בס הפוך. המי הנמוך כמובן למטה. לא הייתה לו שום בעיה לנגן ככה. גם המרטין האקוסטית שלו הייתה עם מיתרים מסודרים לימני (לא הפוכים).
primus פורסם מרץ 30, 2017 פורסם מרץ 30, 2017 (נערכה) לצערי אני לא חושב שנראה עוד אנשים שיצליחו לתפוס מקום בהיסטוריה כגיטריסטים כמו שהנדריקס ורבים אחרים עשו, התרבות השתנתה היום (לא במובנים של טוב או רע פשוט השתנתה) והולכת למחוזות אחרים, מוזיקאים רבים וטובים עוד כן נראה, גיטריסטים כבר לא יקומו עוד כאלה שיאפיינו דור שלם כנראה. עריכה אחרונה מרץ 30, 2017 על ידי primus
lukatch פורסם מרץ 30, 2017 מחבר פורסם מרץ 30, 2017 אצלי הוא אחת השריטות הכי עמוקות. בגיל 13 שמעתי אותו בפעם הראשונה, וקיבלתי הלם. מאז שמעתי כל מה שאפשר לשמוע וקראתי, אני חושב, כל ביוגרפיה רצינית שנכתבה עליו.
huckbuc פורסם פברואר 3, 2022 פורסם פברואר 3, 2022 הנדריקס נותן בראש עם בס. ידע משהו על מוזיקה, הבחור.
RT פורסם פברואר 4, 2022 פורסם פברואר 4, 2022 בתאריך 3.2.2022 at 22:05, huckbuc כתב: הנדריקס נותן בראש עם בס. ידע משהו על מוזיקה, הבחור. מצטער אבל אני לא מתרשם. זה נשמע כמו גיטריסט תיכוניסט (עם קצת פוטנציאל) שלקח בס ומפרט וחינטרש 6 דק' על רה ומי פנטטונים. אני די משוכנע שאם לא היית יודע שזה הנדריקס גם אתה היית חושב כך. תוכן מוזיקלי עני, רחוק מלהצדיק את הגאונות המיוחסת לו. זה קצת מזכיר לי, למשל, את החוכמה שמיוחסת לפנינה רוזנבלום בגלל הצלחתה הכלכלית אבל בלתי אפשרית לזיהוי כשהיא פותחת את הפה.
huckbuc פורסם פברואר 4, 2022 פורסם פברואר 4, 2022 מסכים איתך שהתוכן המוזיקלי עני ושאין פה גאונות. אבל לטעמי כן יש רגעים של גרוב ואנרגיה מרשימים, הרבה מעבר למה שגיטריסט תיכוניסט מהשורה יודע לנגן. והרגת אותי עם האנלוגיה בין הנדריקס לפנינה רוזנבלום!
RT פורסם פברואר 4, 2022 פורסם פברואר 4, 2022 אני לוקח בחזרה את ההערה המכלילה על גיטריסטים תיכוניסטים, עשיתי למקצתם עוול. לגבי ג'ימי ופנינה, אתה לא רואה את הדימיון? תסתכל בתמונות..
lukatch פורסם פברואר 4, 2022 מחבר פורסם פברואר 4, 2022 פגשתי את פנינה רוזנבלום יותר מפעם אחת. להערכתי היא זכאית לאחוזי נכות. את הנדריקס לא פגשתי, אבל הוא היה בחור עם שכל.
Recommended Posts
צור חשבון חדש או התחבר לחשבון קיים בכדי להגיב
עליך להירשם בכדי לכתוב תגובה
צור חשבון
פתח חשבון בפורום. זה קל ומהיר!
הירשם לפורוםהתחבר
משתמש רשום? התחבר כאן.
התחבר כעת