Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

עזרה בתמחור - Spector Euro 4LX

xyza

Recommended Posts

פורסם

שלום,

אני רוצה למכור את הספקטור שלי, דגם: Euro 4LX שנת 2007. הגיטרה במצב טוב מאוד, כמה שריטות פה ושם אבל כל ה-"חומרה" במצב מצוין.

מהו מחיר סביר לבס כזו?

באיביי הן רצות סביב 7,000-8,000 ש"ח (כולל משלוח ולא כולל עלויות מע"מ).

תודה מראש

פורסם

עזוב את איביי, זה ריאלי לארצות הברית.

תסתכל על מחירי החדשות בארץ, תעריך את שלך מולן ומול מצב השוק וקבע לעצמך מחיר שנראה לך הגיוני.

http://www.halilit.com/23640-Bass-Guitars/33265-Spector

אני לא מכיר את שוק הספקטורים אבל אם שלך זהה לאחת מאלה שבאתר של חלילית אז בין 6,000 ל-8,000 נראה לי מחיר הגיוני למשומשת.

מה שיציעו לך זה כבר סיפור אחר. השוק בארץ לא פשוט.

פורסם

השיטה שלי היא כזאת, והיא עובדת לרוב הדגמים. 

לך לאיביי, תעשה חיפוש על הדגם, תסמן sold listings (לינק). הן נמכרות שם סביב 4,500-5,000 ש"ח מחיר טיפוסי. לזה תוסיף 1,000 שקל (משלוח) ומע"מ על הכל (כולל משלוח) ותקבל 7,000 ש"ח. זה מחיר ריאלי בארץ. 

פורסם

השוק אכן לא במצב טוב כפי שibass אמר, מה שמונע גם מכלים מצוינים להימכר, ואם בכלל - אז הרחק ממחירים סבירים.

מכיוון שזו בס מעולה, אך יקרה, יש מספר אנשים מאד מצומצם שיתעניינו בה בארץ, ויסכימו להיפרד מסכום כזה.

הייתי ממליץ לך להשקיע בהדפסה צבעונית וזוהרת, ולתלות ב2 לוחות המודעות ברימון, ובכמה אולפנים וחדרי חזרות ברמה גבוהה.

וכמובן מחיר של גיטרה ש"עומדת" באיביי לא אומר הרבה, כי היא יכולה להיות תקועה שם 3 שנים.

פורסם
לפני 4 שעות, lukatch כתב:

השיטה שלי היא כזאת, והיא עובדת לרוב הדגמים. 

לך לאיביי, תעשה חיפוש על הדגם, תסמן sold listings (לינק). הן נמכרות שם סביב 4,500-5,000 ש"ח מחיר טיפוסי. לזה תוסיף 1,000 שקל (משלוח) ומע"מ על הכל (כולל משלוח) ותקבל 7,000 ש"ח. זה מחיר ריאלי בארץ. 

מה שאילן אמר- המחיר הרלוונטי באיביי זה בכמה נמכר, לא בכמה פורסם.

למצוא מישהו שישלם מעל 5,000 שקל לכל באס בארץ זה לא פשוט, בוודאי אם זו לא פנדר (שוק קטן וכל זה) - בהצלחה!

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...