Hamami פורסם אוגוסט 6, 2019 פורסם אוגוסט 6, 2019 אגב, מוריס. האתר זורק אותי החוצה מידי פעם ודורש ממני לעבור איזו בדיקת אבטחה...
iBass פורסם אוגוסט 6, 2019 פורסם אוגוסט 6, 2019 לפני 2 שעות, Hamami כתב: https://www.youtube.com/watch?v=SRIIO408ats אגב, מוריס. האתר זורק אותי החוצה מידי פעם ודורש ממני לעבור איזו בדיקת אבטחה... בפעם הבאה שלח לי בבקשה צילום מסך בהודעה פרטית.
Hamami פורסם אוגוסט 17, 2019 מחבר פורסם אוגוסט 17, 2019 בתאריך 6.8.2019 at 23:27, iBass כתב: בפעם הבאה שלח לי בבקשה צילום מסך בהודעה פרטית. הנה צילום. התחברתי 5 פעמים עד שהצלחתי להעלות תמונה. האם זה קשור משבצת "זכור אותי"? בארבע פעמים קודמות לא סימנתי אותה ובפעם החמישית כן.
iBass פורסם אוגוסט 17, 2019 פורסם אוגוסט 17, 2019 זה בהחלט יכול להיות. לפי ההודעה באנגלית (שאדאג לתרגם) אתה מנסה לפרסם פוסט ואתה לא מחובר. בכדי פרסם פוסטים חייבים להיות מחוברים. זו התנהגות טבעית ונכונה של המערכת, אין כאן שום בעיה.
Hamami פורסם אוגוסט 17, 2019 מחבר פורסם אוגוסט 17, 2019 כן הייתי מחובר. פשוט הריבוע של "זכור אותי"לא היה מסומן כשהתחברתי. ראיתי את שם המשתמש וקראתי הודעות בפעמון. נכנסי ללובי. כשניסיתי לכתוב נושא או לעבור למקום אחר האתר פשוט ניתק אותי. זה מוזר בעיני... אז פשוט אסמן את ה "זכור אותי" בעתיד.
Recommended Posts
צור חשבון חדש או התחבר לחשבון קיים בכדי להגיב
עליך להירשם בכדי לכתוב תגובה
צור חשבון
פתח חשבון בפורום. זה קל ומהיר!
הירשם לפורוםהתחבר
משתמש רשום? התחבר כאן.
התחבר כעת