Hamami פורסם ינואר 23, 2020 פורסם ינואר 23, 2020 https://www.sweetwater.com/insync/solid-state-logic-ssl2-and-ssl2-usb-audio-interfaces-overview/
iBass פורסם ינואר 27, 2020 פורסם ינואר 27, 2020 לא הבנתי מה כוונת הפוסט, אבל בכל מקרה בטווח המחירים הזה לדעתי עדיף פוקוסרייט. הפריאמפים שלהם מעולים ויש להם אחלה איכות.
Hamami פורסם ינואר 27, 2020 מחבר פורסם ינואר 27, 2020 כוונת הפוסט- שתדעו שיש כזה דבר כי הקונסולה של SSL נחשבת לאחת מהטובות בעולם עם סף רעש מאוד נמוך ומשתמשים בה באולפנים שמוציאים תקליטים ברמה בין לאומית. SSL פשוט לקחו שני פראמפים של הקונסולות האלו ושמו אותם בכרטיס קול. כלומר, מנעד דינמי גבוה. את סף הרעש הנמוך שלהם לא מצאתי על כרטיס קול אחר וכשמקליטים כלים אקוסטים אז מבחינים בהבדל בכמות של ה- ססססססס......... (רעש לבן) פוקוסרייט הוא כרטיס טוב, Motu M4 מוצלח יותר, וכשהדולר נמוך, נראה כדאי.
iBass פורסם ינואר 28, 2020 פורסם ינואר 28, 2020 מה אגיד (או יותר נכון... אכתוב) לך. שדרגתי לפני חודשיים לכרטיס Apollo Twin MKii Duo וזה הכרטיס קול הכי איכותי שאי פעם היה לי (והיו לא מעט). הכל שאלה של צורך. נ.ב. אני לא מבין למה עדיין אנחנו קוראים לדברים האלה ״כרטיס״. כרטיס זה מה שמכניסים לתוך המחשב ל-PCI. כל החיצוניים נקראים לדעתי ממשקי קול.
Hamami פורסם ינואר 28, 2020 מחבר פורסם ינואר 28, 2020 לפני 5 שעות, iBass כתב: שדרגתי לפני חודשיים לכרטיס Apollo Twin MKii Duo וזה הכרטיס קול הכי איכותי שאי פעם היה לי (והיו לא מעט). איזה כיף זה שיש כל הרבה מוצרים שאפשר ככה להשוות ולחלוק את הנסיון עם אנשים. הנה, יש את ג'וליאן שבודק ועושה השוואות בין אביזרים של מוזיקה. https://www.youtube.com/watch?v=tUXIsOg1Oi0 הApollo Twin MkII הוא חסר כניסת.יציאת midi. מהנסיון שלי, MIDI הרבה יותר יציב מUSB, ועדין יש כלים שמשתמשים בטכנולוגיה הזו בצורה פיזית. לגבי ממשק/כרטיס. אתה צודק. ומכאן עולה השאלה אז איך נקרא לדיסק און-קי? (אני מכיר מישהו שקורא לזה "אונקי "). הארד דיסק וSSD ניידים הם גם נשלפים אז אפשר להתעלם המושג זכרון נשלף. "זכרונון" יכול להתאים כי הוא קטן וחמוד, גם אם הגודל שלו זה טרה. אגב, לפעמים קישורים של יוטיוב לא רוצים להופיע כסרטון בדף... מוזר.
Hamami פורסם ינואר 28, 2020 מחבר פורסם ינואר 28, 2020 (נערכה) אגב, הבחור הזה הקליט דמו כשהוא משתמש רק בממשק ובחבילת SSL PRUDUCTION PACK והנה התוצאה. עריכה אחרונה ינואר 28, 2020 על ידי Hamami
Hamami פורסם פברואר 1, 2020 מחבר פורסם פברואר 1, 2020 לפני 9 שעות, Sunny כתב: כמה עולים "כרטיסים" כאלה? ssl+ עולה 275 דולר. פוקוסרייט עולה חצי?... עדיין, כלומר, טווח המחירים נע בין 400 - 900 שקל כולם יעשו את העבודה, רק ממה שנראה, SSL יגנבו את ההצגה... https://www.youtube.com/watch?v=CChTNUgrQVw
Sunny פורסם פברואר 6, 2020 פורסם פברואר 6, 2020 יש שפע גדול של כרטיסי קול ואני תוהה מה לקנות. המטרה היא להקליט למחשב בס, גיטרה ושירה, לחבר מקלדת מידי (מהסוג הישן) ולעבוד עם קיובייס. מה הייתם ממליצים? וגם - האם מישהו מכם עבד עם הקיובייס אלמנטס, הגרסה הכי זולה, ויכול/ה להסביר אם זה כדאי או שעדיף להשקיע בגרסת ה"ארטיסט" היותר משופרת? על הגרסה המלאה אין מה לדבר, יקר מדי
Hamami פורסם פברואר 9, 2020 מחבר פורסם פברואר 9, 2020 בתאריך 6.2.2020 at 16:10, Sunny כתב: קיובייס עזוב קיובייס. לך על CAKEWALK. החברה פשטה רגל ומכרה את התוכנה והרוכשים מחלקים אותה בחינם התוכנה ברמה של קיובייס, לוג'יק, פרוטולס וכו..
Recommended Posts
צור חשבון חדש או התחבר לחשבון קיים בכדי להגיב
עליך להירשם בכדי לכתוב תגובה
צור חשבון
פתח חשבון בפורום. זה קל ומהיר!
הירשם לפורוםהתחבר
משתמש רשום? התחבר כאן.
התחבר כעת