SL פורסם פברואר 6, 2020 פורסם פברואר 6, 2020 שאלתי את השאלה הזו גם בקבוצה בפייסבוק אבל זה לא ממש עבד, אז שואל שוב כאן. אני מנסה להוציא את הקטע הזה של דייבי, אבל באיזור 3:40, כשהוא עולה גבוה על הפרטבורד, נראה לי שיש אי התאמה בין מה שמנוגן למה שהוידאו מראה, האם אכן כך? נראה לי שהכיוון סטנדרטי, מישהו כתב שמדובר בD סטנדרט אבל זה לא נראה לי נכון. אשמח לעצה מהמומחים אני לא כל כך חזק בלהוציא קטעים משמיעה (עדיין?) ואגב, אשמח שזה לא יהפוך לדיון דייבי בעד ונגד, ואם זה חייב אז רק אחרי שהשאלה תקבל מענה. Pretty please?
Hamami פורסם פברואר 6, 2020 פורסם פברואר 6, 2020 (נערכה) היום יש תוכנות שמאיטות את המהרות של המוסיקה ושהצלילים ישארו בגובה המקורי שלהם. קח תוכנה כזו, תוריד את המהירות, וילך לך יותר קל. הכ חשוב, תעבוד עם האוזניים. העינים, יכולות להטעות. כי גם אם אתה רואה מישהו מנגן על הבס עם הלשון ושומע סאונד של סלאפ... תסיק מסקנות לבד. שיהיה בהצלחה. עריכה אחרונה פברואר 9, 2020 על ידי Hamami
lukatch פורסם פברואר 6, 2020 פורסם פברואר 6, 2020 לא צריך תוכנה, ביוטיוב יש אפשרות להאט ל-75%, 50% ואפילו 25%. זה בהגדרות (גלגל השיניים למטה - playback speed). בעניין מה שקורה ב-3:40, זה נשמע לי מכוון רגיל ומתאים למה שרואים.
Hamami פורסם פברואר 6, 2020 פורסם פברואר 6, 2020 לפני 14 דקות, lukatch כתב: לא צריך תוכנה, ביוטיוב יש אפשרות להאט ל-75%, 50% ואפילו 25%. זה בהגדרות (גלגל השיניים למטה - playback speed). שיחקת אותה תמיד רואים את זה אבל אף פעם לא היה צורך להשתמש בזה. אחלה פתרון.
SL פורסם פברואר 9, 2020 מחבר פורסם פברואר 9, 2020 בתאריך 6.2.2020 at 17:20, lukatch כתב: בעניין מה שקורה ב-3:40, זה נשמע לי מכוון רגיל ומתאים למה שרואים. כמובן שמשתמש באופציה להאט את המהירות שמובנית ביוטיוב לוקאץ׳, אתה בטוח? אולי אנחנו לא מדברים בדיוק על אותו קטע, אני התכוונתי למה שרואים ב3:43. הבנד שהוא עושה נראה על G# אבל לי הוא נשמע על F#
RT פורסם פברואר 9, 2020 פורסם פברואר 9, 2020 לפני 9 שעות, SL כתב: אני התכוונתי למה שרואים ב3:43. הבנד שהוא עושה נראה על G# אבל לי הוא נשמע על F# אתה צודק, אבל מיד בהמשך שאר התווים שהוא מנגן על הבס מתאימים בול לפלייבק. המסקנה המתבקשת היא שאנחנו רואים ושומעים שני דברים שונים. זו לא נגינת live. במקום הספציפי הזה הוא פיקשש בסשן הצילום.
huckbuc פורסם פברואר 10, 2020 פורסם פברואר 10, 2020 בתאריך 6.2.2020 at 18:20, lukatch כתב: לא צריך תוכנה, ביוטיוב יש אפשרות להאט ל-75%, 50% ואפילו 25%. זה בהגדרות (גלגל השיניים למטה - playback speed). וכשמשתמשים במחשב (ולא בטלפון או טאבלט) יש גם אפשרות לשנות את המהירות בקפיצות של 5% - דרך Custom, אחרי שמקליקים על playback speed.
Recommended Posts
צור חשבון חדש או התחבר לחשבון קיים בכדי להגיב
עליך להירשם בכדי לכתוב תגובה
צור חשבון
פתח חשבון בפורום. זה קל ומהיר!
הירשם לפורוםהתחבר
משתמש רשום? התחבר כאן.
התחבר כעת