guy_ron פורסם אוגוסט 11, 2020 פורסם אוגוסט 11, 2020 ה״גיטרה״ הזאת (חיקוי עלוב של סטראט) ישבה במחסן והעלתה אבק. פירקתי אותה לגורמים, ניקיתי את כל המגעים והרכבתו לה 2 מיתרים ישנים A ו D שמכוונים G# ו C#. ככה זה נראה: וככה זה נשמע:
huckbuc פורסם אוגוסט 11, 2020 פורסם אוגוסט 11, 2020 מגניב! ויופי של נגינת מפרט. ברור שסוף סוף מצאת את בס החלומות שלך, והגיע הזמן להיפרד מהג'ז בס ומהסטינגריי פרטלס. מתי אני יכול להגיע לקחת אותן?
guy_ron פורסם אוגוסט 12, 2020 מחבר פורסם אוגוסט 12, 2020 לפני 10 שעות, huckbuc כתב: מגניב! ויופי של נגינת מפרט. ברור שסוף סוף מצאת את בס החלומות שלך, והגיע הזמן להיפרד מהג'ז בס ומהסטינגריי פרטלס. מתי אני יכול להגיע לקחת אותן? מצחיק אתה.... לפני 9 שעות, iBass כתב: יש לה סאונד פרסיז׳ן משהו... האמת שזה די מעניין המשחק עם 3 פיקאפים ו 5 מצבים. בגוף של בס רגיל עם פיקאפים נורמאליים זה יכול לעבוד לא רע.
dave פורסם אוגוסט 12, 2020 פורסם אוגוסט 12, 2020 יופי של נגינה! ניסיתי להבין אם התמונה שהדבקת שם זאת דנה דבורין קשה לי קצת להסביר אבל יש משהו מאוד מספק בגיטרות זבל שאפשר להתעלל בהן ולא לעשות חשבון ובסופו של דבר גם נשמעות בסדר. זה קצת כמו אוטו ישן וחבוט שעדיין נוסע סבבה ואתה לא דואג שהוא ישרט או יגנב וכד'
Recommended Posts
צור חשבון חדש או התחבר לחשבון קיים בכדי להגיב
עליך להירשם בכדי לכתוב תגובה
צור חשבון
פתח חשבון בפורום. זה קל ומהיר!
הירשם לפורוםהתחבר
משתמש רשום? התחבר כאן.
התחבר כעת