huckbuc פורסם אוגוסט 19, 2020 פורסם אוגוסט 19, 2020 אתמול נודע לי שג'ימי פייג' התחיל ביארדבירדז בתור נגן בס! בחיפוש זריז לא הצלחתי למצוא הקלטות, אבל יש תמונות: איזה עוד גיטריסטים מפורסמים ניגנו גם בס?
lukatch פורסם אוגוסט 20, 2020 פורסם אוגוסט 20, 2020 הרבה מאוד גיטריסטים ניגנו על בס, אני מוכן לשער שרובם הקליטו בס פה ושם מתוך התחושה שיאללה זה גיטרה קלה בלי אקורדים מה כבר הבעיה לנגן בס. חלקם (ג'ימי הנדריקס, ג'ורג' האריסון) עשו את זה ממש יפה, ויש גם כאלה (בירלי לגרן) שעשו את זה באופן מדהים. אני אציין שניים שהתחילו כבסיסטים: רוני ווד מהסטונז, שניגן בס בג'ף בק גרופ, וקני רוג'רס שהיה ידוע יותר כזמר קאנטרי עם גיטרה אקוסטית, והיה בסיסט אולפן מעולה.
guy_ron פורסם אוגוסט 20, 2020 פורסם אוגוסט 20, 2020 (נערכה) לפני 10 שעות, lukatch כתב: הקני רוג׳רס הזה הורג אותי כל פעם מחדש. והכי מדהימה פה בעיני זאת הזמרת רקע שמחזיקה טמבורין כמו מטרונום כל השיר. מדהים עריכה אחרונה אוגוסט 20, 2020 על ידי guy_ron
guy_ron פורסם אוגוסט 20, 2020 פורסם אוגוסט 20, 2020 לפני 36 דקות, huckbuc כתב: @guy_ron "קמח רוג׳רס" - אהבתי! תיקנתי.... קמח קוסמין
Recommended Posts
צור חשבון חדש או התחבר לחשבון קיים בכדי להגיב
עליך להירשם בכדי לכתוב תגובה
צור חשבון
פתח חשבון בפורום. זה קל ומהיר!
הירשם לפורוםהתחבר
משתמש רשום? התחבר כאן.
התחבר כעת