Sunny פורסם אוגוסט 29, 2020 פורסם אוגוסט 29, 2020 (נערכה) שמעתי את השיר והתלהבתי מהבס דיסקו העוקצני. חיפשתי מי הבסיסט וגיליתי בסיסטית/יוצרת/זמרת לבושתי לא היכרתי Janice-Marie Johnson מדהימה פה המתופף מאיץ את הקצב על ההתחלה וזה רק מחמיר... או שהיא מאיצה? בכל אופן כיף לראות ולשמוע אותה עריכה אחרונה אוגוסט 29, 2020 על ידי Sunny
lukatch פורסם אוגוסט 29, 2020 פורסם אוגוסט 29, 2020 הייתי בן 16 כשזה יצא, ב-1978, הייתי אז כמובן בענייני פינק פלויד, יס, ג'נסיס, זפלין, פרפל וכו', אני זוכר ששנאתי את השיר הזה, אבל ממש שנאתי אותו. מה זה "בוגי אוגי אוגי" בהשוואה לטקסטים של ג'נסיס, כן? היום הוא נשמע לי הרבה יותר טוב. וכן, יש לה גרוב, זמרת מצוינת, ומחזיקה יפה במקביל את תפקיד הבס. שהוא תפקיד כיפי לגמרי. היא עדיין יודעת לשיר ולנגן.
RT פורסם אוגוסט 29, 2020 פורסם אוגוסט 29, 2020 לפני 3 שעות, lukatch כתב: היום הוא נשמע לי הרבה יותר טוב. וכן, יש לה גרוב, זמרת מצוינת, ומחזיקה יפה במקביל את תפקיד הבס. שהוא תפקיד כיפי לגמרי. היא עדיין יודעת לשיר ולנגן. מה שבעיקר מרשים שהיא עושה את כל מה שהיא עושה על עקבים דקים.
huckbuc פורסם אוגוסט 30, 2020 פורסם אוגוסט 30, 2020 גם אני לא הכרתי אותה, תודה @Sunny. הנה ראיון קצר אתה:
Recommended Posts
צור חשבון חדש או התחבר לחשבון קיים בכדי להגיב
עליך להירשם בכדי לכתוב תגובה
צור חשבון
פתח חשבון בפורום. זה קל ומהיר!
הירשם לפורוםהתחבר
משתמש רשום? התחבר כאן.
התחבר כעת