lukatch פורסם ספטמבר 28, 2020 פורסם ספטמבר 28, 2020 אחד המוזרים. שמעתי את ערוץ הבס המבודד, ובסי-פארט (I don't know why nobody told you) אמרתי לעצמי, ודפ, זה מה שהוא מנגן שם?! אלף פעם שמעתי את השיר הזה ומעולם לא שמתי לב שזה מה שהולך שם! אז כן. ג'ורג' האריסון אחראי לליין, ואז בא מקרטני ונדלק על זה והקליט הכפלה של הגיטרה. מקרטני השתמש בג'ז בס עם פלאטס וגם עם המיוט המקורי שמתחת לכיסוי הגשר.
RT פורסם ספטמבר 28, 2020 פורסם ספטמבר 28, 2020 גם אני לא שמתי לב. זה בגלל שאני מכיר את השיר מגיל 14 בערך והוא כמו קופסא שחורה בשבילי, כמו עוד נוספים. שמעתי אותו מיליון פעם אבל לא הקשבתי לבס. עכשיו אתה באת והרסת הכל.
huckbuc פורסם ספטמבר 30, 2020 פורסם ספטמבר 30, 2020 מעבר לתפקיד המפתיע של הבס, גם הסאונד נשמע מוזר - גבוה ועם הרבה דיסטורשן. בסי-פארט שומעים גם את ההכפלה של הגיטרה, נכון?
lukatch פורסם ספטמבר 30, 2020 מחבר פורסם ספטמבר 30, 2020 ברור. ולדעתי הוא מנגן את הבס דרך מגבר גיטרה.
ITAYKE פורסם ספטמבר 30, 2020 פורסם ספטמבר 30, 2020 עד כמה שאני יודע מנגנת שם גם גיטרת בריטון Fender Bass VI שנותנת עוד שכבה של בס.
lukatch פורסם ספטמבר 30, 2020 מחבר פורסם ספטמבר 30, 2020 קודם כל, פנדר VI איננה באריטון אלא בס 6. כלומר אוקטבה מתחת לגיטרה, כאשר 4 המיתרים הנמוכים הם בדיוק בצלילים של גיטרה בס. עכשיו, גם לי זה נשמע לגמרי כמו בס VI. אבל בכל מיני מקומות של מבינים, שהצליבו עדויות של הטכנאים וכו', מתעקשים שזאת הג'ז בס.
ITAYKE פורסם אוקטובר 1, 2020 פורסם אוקטובר 1, 2020 נראה שזו הג׳אז בס ובמקומות מסויימים יש הכפלה או פריטה על שני מיתרים על הבס 6.
Recommended Posts
צור חשבון חדש או התחבר לחשבון קיים בכדי להגיב
עליך להירשם בכדי לכתוב תגובה
צור חשבון
פתח חשבון בפורום. זה קל ומהיר!
הירשם לפורוםהתחבר
משתמש רשום? התחבר כאן.
התחבר כעת