huckbuc פורסם ינואר 15, 2021 פורסם ינואר 15, 2021 קורי וונג, שמנגן גיטרה ב-vulfpeck ועושה עוד אלף דברים, חורך את יוטיוב בתקופה האחרונה (ממליץ להציץ בערוץ שלו). אתמול יצא פרק ראשון של תכנית אירוח מוזיקלית שלו. כמה אנרגיה וכמה כישרון. בקטע שהוא עשה עם האורח הוא הראה שהוא גם מנגן אחלה בס:
lukatch פורסם ינואר 15, 2021 פורסם ינואר 15, 2021 אני רואה איך לאיזה במאי בהפקה היה רעיון שכולם יהיו עם גיטרות לבנות, והוא שלח מישהו לגיטאר סנטר, "תביא לנו שתי גיטרות לבנות ובס לבן". וכשההוא חזר עם הקרטונים, הבסיסט (השמאלי!) אומר, שיט, הבאת לי בס ימני בנאדם, אז תשמע, גיטרה אני יודע לנגן הפוך, אולי קורי ינגן בס". אבל ברצינות, קורי וונג זה המקרה ההפוך לקלישאה: הוא דווקא התחיל כבסיסט, אבל היו שני בסיסטים בלהקה ומישהו היה צריך לעבור לגיטרה.
huckbuc פורסם ינואר 20, 2021 מחבר פורסם ינואר 20, 2021 מסתבר שהדרך של קורי וונג לגיטרה היא תמונת הראי של המסלול שעברו המון בסיסטים. בתור ילד הוא התחיל דווקא עם בס, אבל כשהוא הקים להקה היה כבר בחבר'ה שלו ילד אחר עם בס, אז הוא עבר לגיטרה. דקה 2:00 בראיון: עריכה: אופס, רק עכשיו אני רואה שאילן כבר כתב בדיוק את זה בתגובה שלו.
huckbuc פורסם פברואר 19, 2021 מחבר פורסם פברואר 19, 2021 בפרק הטרי של התכנית של קורי וונג הוא מראיין את הבסיסט שלו, סוני תומפסון:
Noam Zalt פורסם אוגוסט 24, 2021 פורסם אוגוסט 24, 2021 (נערכה) שיתוף פעולה מעניין מאוד עם DIRTY LOOPS לא יודע מה תחשבו על השיר ואם תתחברו, אבל זו ההגדרה של POCKET וGROOVE במילון עריכה אחרונה אוגוסט 25, 2021 על ידי Noam Zalt
huckbuc פורסם מאי 12, 2022 מחבר פורסם מאי 12, 2022 קורי וונג הבלתי-נלאה התחיל עונה שנייה של תכנית האירוח שלו, והנושא של הפרק מלפני שבוע הוא בס. יש ראיון ארוך עם ויקטור ווטן (פלוס נגינה משותפת, כמובן), וכרגיל, ההומור המופרע של קורי:
Recommended Posts
צור חשבון חדש או התחבר לחשבון קיים בכדי להגיב
עליך להירשם בכדי לכתוב תגובה
צור חשבון
פתח חשבון בפורום. זה קל ומהיר!
הירשם לפורוםהתחבר
משתמש רשום? התחבר כאן.
התחבר כעת