Alon211 פורסם אוקטובר 31, 2021 פורסם אוקטובר 31, 2021 נראה לי שרוב מה שאני שומע זה פלאט... ובכלל איפה אני יכול לשמוע הכי טוב את ההבדל בין ראונדס לפלאט ? (ואם אפשר בהקלטה של P בס) תודה
huckbuc פורסם אוקטובר 31, 2021 פורסם אוקטובר 31, 2021 שאלה מעניינת! לפי מה שאני קורא כאן, את הראונדס המציאה בשנת 1962 חברת Orchestral and Jazz Strings, שבהמשך שינתה את שמה ל-Rotosound.
lukatch פורסם נובמבר 4, 2021 פורסם נובמבר 4, 2021 בסיקסטיז זה בעיקר מה שהיה בחנויות. לקראת סוף העשור התחילו לצוץ ראונדס, אבל אם אתה שומע משהו שהוקלט בסיקסטיז, כמעט בטוח שזה פלאטס.
huckbuc פורסם נובמבר 4, 2021 פורסם נובמבר 4, 2021 עוד מידע מהעמוד שכבר קישרתי אליו: ג'ון אנטוויסל (מ- The Who) היה בין הראשונים שהתחיל להשתמש בראונדס החלוציים של חברת רוטוסאונד, אבל הוא לא היה מרוצה עד הסוף מהצליל שלהם, בייחוד במיתרים מי ולה. אז ב-1966 הוא יצר קשר עם החברה, ועבד איתם עד שהם הצליחו לייצר מיתרים שנשמעו טוב יותר. בתמורה לאספקה חינמית של מיתרים הוא הסכים להיות אנדורסר שלהם, וזה סוף סוף הסביר לי מה התמונה שלו עשתה על גב האריזות של הרוטוסאונדס שהייתי קונה בצעירותי:
Recommended Posts
צור חשבון חדש או התחבר לחשבון קיים בכדי להגיב
עליך להירשם בכדי לכתוב תגובה
צור חשבון
פתח חשבון בפורום. זה קל ומהיר!
הירשם לפורוםהתחבר
משתמש רשום? התחבר כאן.
התחבר כעת