lukatch פורסם מאי 4, 2022 פורסם מאי 4, 2022 ייתכן שזה עמי פרנקל, שהקליט הרבה מאוד מהתפקידים בשירי הלהקות הצבאיות באותן שנים, אבל זה פחות חשוב כי מי שזה לא יהיה, הוא ללא ספק קורא תפקיד. הבס מקסים לא בגלל הבסיסט אלא בגלל המעבד. במקרה הזה - הביצוע המקורי של להקת חיל האוויר - זה או יאיר רוזנבלום, שגם הלחין את השיר, או זיקו גרציאני. EDIT: כמעט בוודאות רוזנבלום.
huckbuc פורסם מאי 4, 2022 פורסם מאי 4, 2022 מצטרף להימור על עמי פרנקל. והמעבד הוא כנראה רוזנבלום. מתוך ערך הויקיפדיה של להקת חיל האוויר: "לצוות הגיע שיר חדש שנכתב על ידי יורם טהרלב ויאיר רוזנבלום: 'היה לי חבר היה לי אח', ששרה סולו נתנאלה בעיבודו של רוזנבלום."
lukatch פורסם מאי 4, 2022 פורסם מאי 4, 2022 בדיוק. ראיתי עכשיו את הראיון שיואב קוטנר עשה עם נתנאלה וגם משם עולה שמלחין השיר יאיר רוזנבלום כתב גם את העיבוד. באמת ליין בס מאוד יפה. אני מנחש שהקישוט ב-2:34 לא היה כתוב בעיבוד.
Sunny פורסם מאי 6, 2022 מחבר פורסם מאי 6, 2022 (נערכה) בדיוק, הקישוט ב 2:34... כל כך יפה! ובכל מעבר יש קישוט אחר עריכה אחרונה מאי 6, 2022 על ידי Sunny
Alon211 פורסם מאי 6, 2022 פורסם מאי 6, 2022 שיר נפלא ! אני אוהב מאוד את תפקידי הבס בלהקות הצבאיות וגם את הסאונד. זה תמיד ג'אז בס ? מגבר חלילית ?
lukatch פורסם מאי 6, 2022 פורסם מאי 6, 2022 למיטב זיכרוני לעמי פרנקל היה ג'ז בס 67' ומרשאל 100 ואט עם בוקסה 4x12.
Recommended Posts
צור חשבון חדש או התחבר לחשבון קיים בכדי להגיב
עליך להירשם בכדי לכתוב תגובה
צור חשבון
פתח חשבון בפורום. זה קל ומהיר!
הירשם לפורוםהתחבר
משתמש רשום? התחבר כאן.
התחבר כעת